Kolme hallia: Ahead, Folk ja Decor

 

Habitaren näytteilleasettajat, teema-alueet ja erikoisnäyttelyt sijoittuvat kolmeen halliin: AHEAD, FOLK ja DECOR, jotka näkyvät allaolevassa kartassa.

Habitaren Ahead-hallin arkkitehtuuri on merkittävä osa näyttelyn kokonaiselämystä. Suunnittelutoimisto KOKO3:n luoma arkkitehtuuri kantaa nimeä ILO! Värikkäät ilmapallot nostavat suomalaiset designikonit ilmaan ja muodostavat kujan, joka kuljettaa kävijän näyttelyalueen läpi ohjelmalavalle.

– Haluamme ilostuttaa kävijöitä ja ohjelmaan osallistuvia visuaalisesti mielenkiintoisella ja värikkäällä elämyksellä, sanovat KOKO3:n Jukka Halminen ja Aino Brandt.

  • AHEAD – on kuratoitu muotoilun kohtaamispaikka, jossa esitellään ja myydään monipuolisesti uusinta muotoilua. Ahead-hallissa ovat myös Habitaren erikoisnäyttelyt ja alan nuoret tekijät. Hallin näyttelyarkkitehtuurista vastaa palkittu suunnittelutoimisto KOKO3, teemana ilo. Värikkäät ilmapallot nostavat suomalaiset designikonit ilmaan ja muodostavat kujan, joka kuljettaa kävijän näyttelyalueen läpi ohjelmalavalle.
  • FOLK – on kodin sisustamisen halli, josta löytyvät saunat, tulisijat, kylpyhuoneet, huonekalut, kodinkoneet ja talopaketit.
  • DECOR – täältä löydät sisustamisen pientuotteet ja palvelut.

Ahead-hallin kalustecatwalkilla ovat mukana: Arktis, Artek, Avarte, Inno, Isku, Lundia, Martela, Nikari, Piiroinen ja Vivero.