Protoshop & Talentshop – hae mukaan!

 

 

Ilmoittautuminen Habitaren 2018 The Block -korttelin Protoshop- ja Talentshop-näyttelyihin on alkanut. Lähetä portfoliosi viimeistään 12.2.2018!

 

Kymmenettä vuottaan juhlistava Protoshop esittelee ensi syksyn Habitaressa 10–12 uutta prototyyppiä tai tuoteideaa. Ehdotus voi olla mikä tahansa koti- tai julkitilasisustamiseen liittyvä muotoilutuote, ja ehdotuksia voivat lähettää kaikki Suomessa toimivat suunnittelijat joko yksin tai työryhmänä.

Töitä arvioivat Imu Designin Elina Aalto, Krista Kosonen ja Saara Renvall sekä Habitaren luova johtaja Laura Sarvilinna.

Jätä työt viimeistään 12.2.2018.

Ketkä ovat huomisen muotoilijoita? Mistä heidän tyylinsä tunnistaa?

 

Talentshop on kuratoitu näyttely, joka esittelee neljän kiinnostavan, nousevan muotoilijan tuotantoa. Talentshopiin valituilla suunnittelijoilla on jo oma suunnittelijaidentiteetti ja tunnistettava kädenjälki, mutta heidän töitään ei kuitenkaan vielä laajemmin tunneta. Talentshop nostaa esiin lahjakkaita tulevaisuuden tekijöitä ja antaa heille mahdollisuuden esitellä hieman laajemmin omaa tuotantoaan ja ajatteluaan.

Vuonna 2017 Talentshopissa nähtiin suunnittelijat Saija Halko, Tero Kuitunen, Erin Turkoglu ja Aoi Yoshizawa. Oletko sinä mukana vuonna 2018?

Jätä portfoliosi viimeistään 12.2.2018.

 

Katso tarkemmat ohjeet täältä