Skip to content

Bolon x Missoni – uutuusmallisto 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi

Bolon on ruotsalainen designyritys, joka tekee innovatiivisia lattiaratkaisuja julkisiin tiloihin. Kolmannen sukupolven perheyritystä johtavat sisarukset Annica ja Marie Eklund. Heidän aikanaan Bolon on muuttunut perinteisestä kudontalähtöisestä tehtaasta kansainväliseksi designbrändiksi ja -yritykseksi, jonka asiakkaisiin lukeutuvat mm. Armani, Google, Four Seasons Hotels, Chanel, Adidas, Apple ja Missoni Home.

 

 

– Olemme hyvin ylpeitä siitä, että meillä on kaikki yhden katon alla kotikaupungissamme Ulricehamnissa. Tämä erottaa meidät. Valmistamme kudelankamme itse ja meillä kierrätysasema, jossa voimme leikata ja hienontaa ylijäävän materiaalin uudelleenkäyttöön. Ja jos havaitsemme mahdollisuuden tai kiinnostavan trendin, meidän ei tarvitse odottaa. Voimme toimia välittömästi ja tarttua niihin heti, Annica ja Marie kertovat.

 

 

Bolon juhlistaa tänä vuonna 70-vuotisjuhliaan ja lanseeraa juhlavuoden kunniaksi silmiähivelevän värikkään malliston Missoni Homen kanssa. Uusi mallisto osoittaa, että myös lattiat voivat olla värimaailmoiltaan rikkaita ja siten ainutlaatuisia tuotteina.

Bolon x Missoni -juhlamallisto lanseerattiin syyskuussa 2019. Lue lisää mallistosta täältä.

Liity mukaan Habitare-messuklubiin – saat läpi vuoden tarjouksia ja tietoa sisustuksesta, uusista suunnittelijoista ja designista

Liity klubiin

Onnesta soikeina

Varmaan rakkain muisto on se kun kävimme aviomieheni kanssa messuilla. Olimme onnesta soikeina. Edellisenä talvena olimme löytäneet tontin ja rakennuslupakin oli kunnossa. Lisäksi olimme pistäneet talotehtaalle tilauksen vetämään. Ja kaiken lisäksi odotin esikoistamme. Oli ihanaa kun päästiin tutkimaan ja katselemaan kunnolla mitä uuteen kotiin hankitaan. Se ei ollut enää pelkkää haavetta. Siitä on nyt 7 vuotta. Sen jälkeen ollaan päästy messuille vain kerran. Nyt esikoisemme on jo eskarilainen ja ensisyksynä koululainen. Huonettakin pitäisi muokata siihen suuntaan.

Yhteisiä hetkiä messuilla

Tapana on mennä Habitareen äidin kanssa joka vuosi, tai ainakin tehdä suunnitelmia messujen ajalle yhdessä ja vaihtaa kokemuksia jälkikäteen. Olen 40-vuotias ja äiti 70.

Habitare herätti sisustusinnon

Yläasteella, eli joskus vuonna -85 kotitaloustunteihin kuului käydä Habitaressa. Minä ja mun bestis tehtiin siitäkin reissusta seikkailu kun piti omatoimisesti suoriutua Espoosta Pasilaan. Itse messujen sisällöstä siltä kerralta en muista mitään, mutta into sisustamiseen syttyi ja aikuisena Habitaressa on tullut käytyä tosi usein. Tapahtumasta tarttuu aina mukaan kivoja juttuja, kuten tänä vuonna Timo Sarpanevan julistetaulu Karhula-Iittalan lasi, jossa on Wirkkalan Kantarelli-maljakon luonnos.

Ystäväporukan jälleennäkeminen

Habitare 2018. Ystäväporukkamme on hajautunut eri paikkakunnille etelä-Suomen alueella. Osa perheellisiä ja kaikki kiireisiä, joten yhteinen aika on kiven alla. Saimme aikataulumme sopimaan yhteen ja järjestettyä tapaamisen näiden upeiden naisten kesken Habitare-messuille. Nuo messut olivat inspiroivat ammatillisessakin mielessä, kun alan opintoni olivat vielä käynnissä. Ihana päivä rakkaiden ystävien seurassa messuilla ja hauska ilta vielä sen jälkeen. Tämän muiston voisikin toteuttaa uudelleen!