Skip to content

Laajenna messuosallistumisesi ympärivuotiseksi

Näy Habitaren verkkosivuilla, Messuklubissa ja sosiaalisessa mediassa

Tavoita potentiaaliset asiakkaasi kauttamme ympäri vuoden! Habitaren klubi sekä tapahtuman verkkosivut herättävät tuhansien sisustuksen, muotoilun ja asumisen ystävien kiinnostuksen. Rakennetaan yhdessä teille kokonaisvaltainen osallistumisratkaisu.

Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa oma näkyvyytesi!

Näy Habitaren verkkosivuilla, messuklubissa ja sosiaalisessa mediassa

Sisältöyhteistyö verkkosivuilla

Vuoden aikana tapahtuman verkkosivuilla käydään lähes 215 000 kertaa. Miksi odottaa syyskuuhun saakka potentiaalisten asiakkaiden tavoittamisessa, kun voit saada heihin yhteyden jo aiemmin verkkosivujemme kautta.

Perinteisten bannereiden sijasta tehokkaampi tapa tavoittaa verkkosivuillamme kävijät on sisältöyhteistyö. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin etsitään teille paras yhteistyön muoto.

Jakelu:
– Tapahtuman verkkosivuilla
– Tapahtuman Facebook-sivulla (Tykkääjiä on yli 26 000).
– Tapahtuman messuklubikirjeessä (Habitaren Messuklubilaisia on yli 20 500).

Hinta / artikkelisivu:
2 000 € + alv.

Haluan kuulla lisää sisältöyhteistyöstä

Näy sosiaalisen median kanavissa

Sinulla on mahdollisuus saada lisänäkyvyyttä tapahtuman Facebook-sivulla. Julkaisu kannattaa sitoa messuosallistumiseen tai muuhun teille ajankohtaiseen tapahtumaan.

Jakelu:
Tapahtuman Facebook-sivulla (tykkääjiä yli 26 000).

Hinta / postaus:
500 € + alv.

Lisätietoja näkyvyyksistä

Täydennä osallistumisesi bannerinäkyvyyksillä

Bannerimainos habitare.fi -sivun yläreunassa

Tapahtumien verkkosivut houkuttelevat kävijöitä jo kauan ennen tapahtuma-ajankohtaa. Saavuta asiakkaasi tehokkaasti jo ennen tapahtumaa! Voit esimerkiksi kertoa osastolla esillä olevista uutuuksista, tarjouksista tai kilpailuista.

Sivuvierailut:

habitare.fi -sivuilla vierailuja vuoden aikana: lähes 215 000

Verkkosivubannerin koko:

940 x 120-250 px ja 300 x 250 px (desktop- ja mobiiliversioita varten)

Hinta:
1 200 € + alv.

Sinulla on myös mahdollisuus näkyä habitare.fi -sivujen kieliversioissa. Ota siis huomioon eri kielet aineistossa.

Lisätietoja bannerimainoksesta

Tavoita Habitaren klubilaiset

Habitaren klubiin on liittynyt omasta aloitteestaan 20 500 sisustuksen, muotoilun ja asumisen ystävää. Lähetämme vuoden aikana noin 10–12 klubikirjettä. Kirjeet ovat odotettuja ja niiden avausprosentit ovat korkeita.

Miten sinä haluaisit tavoittaa 20 500 Habitaren klubilaista? Mahdollisuuksia on monia: kerro klubilaisille uutuuksistanne, tarjoa etuja tai järjestä heille joku tilaisuus teidän omissa tiloissanne. Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä!

Jakelu:
Habitaren Messuklubilaisia on yhteensä yli 20 500.

Uutiskirjebannerin koot:
600 x 250 px banneri (ei tekstiä, ota huomioon toimintakehoite bannerissa)
300 x 300 px + teksti (150 merkkiä) ja linkki

Hinta:
Banneri: 1 000 € + alv.
Kuva + teksti: 1 200 € + alv.

Haluan kuulla lisää messuklubista

Autamme sinua tavoittamaan sisustuksen, muotoilun ja asumisen ystävät

Mari Sobott
myyntipäällikkö
+358 50 5939 651
mari.sobott@messukeskus.com

Noora Haatainen
myyntipäällikkö
+358 40 450 3503
noora.haatainen@messukeskus.com

Onnesta soikeina

Varmaan rakkain muisto on se kun kävimme aviomieheni kanssa messuilla. Olimme onnesta soikeina. Edellisenä talvena olimme löytäneet tontin ja rakennuslupakin oli kunnossa. Lisäksi olimme pistäneet talotehtaalle tilauksen vetämään. Ja kaiken lisäksi odotin esikoistamme. Oli ihanaa kun päästiin tutkimaan ja katselemaan kunnolla mitä uuteen kotiin hankitaan. Se ei ollut enää pelkkää haavetta. Siitä on nyt 7 vuotta. Sen jälkeen ollaan päästy messuille vain kerran. Nyt esikoisemme on jo eskarilainen ja ensisyksynä koululainen. Huonettakin pitäisi muokata siihen suuntaan.

Yhteisiä hetkiä messuilla

Tapana on mennä Habitareen äidin kanssa joka vuosi, tai ainakin tehdä suunnitelmia messujen ajalle yhdessä ja vaihtaa kokemuksia jälkikäteen. Olen 40-vuotias ja äiti 70.

Habitare herätti sisustusinnon

Yläasteella, eli joskus vuonna -85 kotitaloustunteihin kuului käydä Habitaressa. Minä ja mun bestis tehtiin siitäkin reissusta seikkailu kun piti omatoimisesti suoriutua Espoosta Pasilaan. Itse messujen sisällöstä siltä kerralta en muista mitään, mutta into sisustamiseen syttyi ja aikuisena Habitaressa on tullut käytyä tosi usein. Tapahtumasta tarttuu aina mukaan kivoja juttuja, kuten tänä vuonna Timo Sarpanevan julistetaulu Karhula-Iittalan lasi, jossa on Wirkkalan Kantarelli-maljakon luonnos.

Ystäväporukan jälleennäkeminen

Habitare 2018. Ystäväporukkamme on hajautunut eri paikkakunnille etelä-Suomen alueella. Osa perheellisiä ja kaikki kiireisiä, joten yhteinen aika on kiven alla. Saimme aikataulumme sopimaan yhteen ja järjestettyä tapaamisen näiden upeiden naisten kesken Habitare-messuille. Nuo messut olivat inspiroivat ammatillisessakin mielessä, kun alan opintoni olivat vielä käynnissä. Ihana päivä rakkaiden ystävien seurassa messuilla ja hauska ilta vielä sen jälkeen. Tämän muiston voisikin toteuttaa uudelleen!