Skip to content

Tutustu Habitare Pron puhujiin

Habitare Pron 2019 puhujaesittely täydentyy kesän 2019 aikana.

Martin Stenberg

Liiketoimintajohtaja, Kurppa Hosk

Martin toimii liiketoimintajohtajana ja strategistina Kurppa Hoskilla. Hänen 15 vuoden työkokemuksensa maailman johtavien brändien parissa on sisältänyt työskentelyä esimerkiksi seuraavien brändien kanssa: Oatly, Fazer, Stellar, P&G, Estee Lauder ja Volvo.

Puheenvuorossaan Martin keskittyy elämystalouteen sekä jakaa näkemyksiä ja esimerkkejä Kurppa Hoskin palkituista töistä.

Tutustu puheenvuoroon

Alastair Kean

Kehitysjohtaja, Dalziel & Pow

Dalziel & Pow on toiminut Alastair Keanin työpaikkana vuodesta 1986 lähtien. Viettäessään suurimman osan urastaan yrityksen riveissä, hän on työskennellyt lukemattomien kansainvälisten brändien kanssa, kuten Penneys ja River Island. Alastairin projektit ovat vieneet häntä ympäri maailmaa esimerkiksi Venäjälle, Kanadaan, Thaimaahan ja Turkkiin.

Alastair on uransa aikana kehittänyt itselleen laajan tietämyksen työskentelystä uusilla markkinoilla. Viime aikoina hän on vastannut digitaalisen suunnittelun kehittämisestä D&P:ssä. Alastair on puhunut lukuisissa konferensseissa aina Helsingistä Sao Pauloon.

Alastair käsittelee Habitare Pron puheenvuorossaan muun muassa kokonaisvaltaisen brändikokemuksen rakentamista.

Tutustu puheenvuoroon

Onnesta soikeina

Varmaan rakkain muisto on se kun kävimme aviomieheni kanssa messuilla. Olimme onnesta soikeina. Edellisenä talvena olimme löytäneet tontin ja rakennuslupakin oli kunnossa. Lisäksi olimme pistäneet talotehtaalle tilauksen vetämään. Ja kaiken lisäksi odotin esikoistamme. Oli ihanaa kun päästiin tutkimaan ja katselemaan kunnolla mitä uuteen kotiin hankitaan. Se ei ollut enää pelkkää haavetta. Siitä on nyt 7 vuotta. Sen jälkeen ollaan päästy messuille vain kerran. Nyt esikoisemme on jo eskarilainen ja ensisyksynä koululainen. Huonettakin pitäisi muokata siihen suuntaan.

Yhteisiä hetkiä messuilla

Tapana on mennä Habitareen äidin kanssa joka vuosi, tai ainakin tehdä suunnitelmia messujen ajalle yhdessä ja vaihtaa kokemuksia jälkikäteen. Olen 40-vuotias ja äiti 70.

Habitare herätti sisustusinnon

Yläasteella, eli joskus vuonna -85 kotitaloustunteihin kuului käydä Habitaressa. Minä ja mun bestis tehtiin siitäkin reissusta seikkailu kun piti omatoimisesti suoriutua Espoosta Pasilaan. Itse messujen sisällöstä siltä kerralta en muista mitään, mutta into sisustamiseen syttyi ja aikuisena Habitaressa on tullut käytyä tosi usein. Tapahtumasta tarttuu aina mukaan kivoja juttuja, kuten tänä vuonna Timo Sarpanevan julistetaulu Karhula-Iittalan lasi, jossa on Wirkkalan Kantarelli-maljakon luonnos.