Skip to content

Habitarematerials materiaalitoimittajat

Annala

Annala tarjoaa kotimaisen vaihtoehdon sekä kodin että julkisten tilojen kankaiksi. Annalan kankaat ovat kodeissa osana omannäköistä ja arvokasta elämää. Julkisissa tiloissa kankaat rakentavat kestävän sisustuksellisen perustan. Ratkaisemme asiakkaiden tekstiileihin liittyviä haasteita ja yhdessä heidän kanssaan haemme kankaille uusia käyttötarkoituksia. Kehitämme tulevaisuuden ratkaisuja uusien materiaalien ja viimeistelyjen löytämiseksi.

 

Bjelin

Bjelin kehittää ja valmistaa laajaa valikoimaa innovatiivisia, ympäristöystävällisiä lattioita puusta ja uusista materiaaleista. Yrityksen patentoimat kovetetut puulattiat ovat jo uusi klassikko.

Bolon

Bolon on ruotsalainen, julkisten tilojen innovatiivisiin ja kestäviin lattianpäällyste- ja mattoratkaisuihin erikoistunut yritys. Bolon on jo kolmannen sukupolven pyörittämä perheyritys, joka on muuttunut perinteisestä kutomalaitoksesta kansainväliseksi design-brändiksi. Kudotuissa vinyylilattiapinnoissamme yhdistyy huippusuunnittelu, kova kulutusluokka ja kestävään kehitykseen nivoutuva tuotantomme.

Cover Story

Cover Story on suomalainen maalibrändi, jolle maalaaminen ei ole vain remontointia vaan myös sisustamista. Cover Storyn maalit ovat turvallinen valinta sisätilojen pinnoille, sillä ne ovat muovittomia, vesiohenteisia ja hajuttomia, eikä niistä vapaudu maalaamisen aikana haitallisia VOC-päästöjä sisäilmaan. Kuratoitu väripaletti on väriammattilaisten kokoama. Cover Story tekee maalaamisesta helppoa, inspiroivaa ja vastuullista.

CENT

CENT luo kauniita ja kestäviä sisustamisen ja rakentamisen ratkaisuja. Valikoimaamme kuuluvat korkealaatuiset listat, paneelit, sauna- ja terassituotteet, sekä laaja valikoima ympärihöylättyjä tuotteita. Valmistamme tuotteet Kalajoen tehtaallamme, alan nykyaikaisinta tuotantoteknologiaa hyödyntäen. CENT viimeistelee kotisi yli 30 vuoden kokemuksella.

 

CWP Coloured Wood Products Oy

CWP on erikoistunut koivuviilun värjäämiseen ympäristöystävällisin menetelmin. Valmistamme ainutlaatuisella menetelmällä läpivärjättyjä viiluja, teknisiä viiluja sekä laminoituja aihioita. Väritä maailmasi CWP:n kanssa.

 

Durat

Durat on komposiittimateriaali, jonka raaka-aineena on uusiomuovia. Tuote itsessään on sataprosenttisesti kierrätettävää. Näyttävyytensä ja kestävyytensä ansiosta Durat soveltuu muun muassa keittiöiden, kylpyhuoneiden, ravintoloiden ja myymälöiden kalusteiden valmistamiseen.

Duratin pinta on elävän kolmiulotteinen ja sen kosketustuntuma on ylellisen silkkinen ja lämmin.

Durat on kiertotalouden pioneeri. Ostamme takaisin kaikki kalustevalmistuksesta yli jäävät hukkapalat ja käytöstä poistuvat Durat-kalusteet.

 

Essis By Lasilinkki

Lasilinkki on 40-vuotias kotimainen kolmannen polven perheyritys Kuopiosta, jonka fokuksena lasitusratkaisuissa paikallisen toiminnan lisäksi on valtakunnallinen ja kansainvälinen kehitystyö sisustustasi brändinsä Essis by Lasilinkin kautta. Essis by Lasilinkki on suomalainen sisustuslasi brändi, jonka sisustuslaseista löytyy niin asiakkaille räätälöityjä lasisia tilaratkaisuja kuin Essis Collection sisustuslasituotteita. Supervoimana on käsityönä tehdyt artesaanilasit; sulatetut kuviolasit arkkitehtonisineen vaikutteineen.

 

Johanna Gullichsen

Vuonna 1989 Johanna Gullichsenin perustama yritys tuottaa laadukkaita kudottuja kankaita, sisustustuotteita sekä asusteita. Sisustuskankaissa kauniit pinnat ja sidokset yhdistyvät geometriseen kuviointiin.

 

 

 

 

 

Lauritzon

Lauritzon on satavuotias Helsingissä toimiva suomalainen perheyritys, joka perustettiin Tukholmassa 1900-luvun alussa. Meillä on pitkä kokemus ja paljon tietoa kankaista ja sisustussuunnittelusta, ja suunnittelemme itse omat verhoilu- ja verhokangas mallistomme sekä koti- että julkitiloille. Syyskuussa 2023 Lauritzon laajenee, ja lanseeraamme uuden Accessories & Homeware -konseptimme. Kutsumme sinut tutustumaan ja nauttimaan kauniista kokoelmistamme!

 

Nordic Copper

Aurubiksen Nordic Copper -tuotevalikoima tarjoaa laadukkaita ratkaisuja erilaisiin arkkitehtonisiin sovelluksiin, kuten julkisivujen verhoiluun ja kattojen päällystämiseen. Aurubis on kehittänyt laajan valikoiman teollisia pintakäsittelymenetelmiä, joilla saadaan aikaan erilaisia hapetettuja ja patinoituneita kupari- ja messinkipintoja. Nordic Copper -tuotevalikoima tarjoaa yksilöllisiä arkkitehtuuriratkaisuja, jotka takaavat rakennuksen pitkän elinkaaren ja vastuullisen arkkitehtuuriperinnön, joka säilyy myös tuleville sukupolville.

 

 

Novenberg

Novenberg Oy on ekologisten rakennusmateriaalien myyjä ja maahantuoja. Tuotevalikoimamme perustuu ympäristöystävällisiin puu- ja tiilituotteisiin, joita tarjoamme erikokoisiin rakentamisen hankkeisiin. Tavoitteemme on lisätä ilmastoystävällisten ja pitkäikäisten materiaalien käyttöä suomalaisessa rakentamisessa.

 

 

Novo Wood

Novo Wood on suomalainen yritys, joka on toiminut puutuotteiden parissa jo yli 20 vuotta.

Witka Wood-paneelimallistomme on syntynyt Novo Woodin ja suunnittelija Ville Witkan yhteistyön tuloksena. Paneelimallisto koostuu moderneista ja nostalgisista profiileista ja eri puulajeista. Mallisto soveltuu käytettäväksi erilaisten tilojen sisustukseen niin remontoinnissa ja uudisrakentamisessa, kuin julkisissa ja yksityisissä kohteissa.

 

Siparila

Siparila Oy on puun hienoista ominaisuuksista inspiroituva alan suunnannäyttäjä. Autamme asiakkaitamme löytämään puun parhaat ominaisuudet, ja haluamme tehdä puulla sisustamisesta ja rakentamisesta elämyksellisen kokemuksen niin kodin sisustajalle, kuin ammattirakentajallekin.

 

 

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola on valmistanut paperitapetteja perinteisellä painotekniikalla yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1930. Tapettimme painetaan yhä samalla painomenetelmällä kuin tehtaan alkuaikoina.

Nykyisessä mallistossamme on ainutlaatuisia designtapetteja, arkistojemme aarteita eri vuosikymmeniltä sekä uusia sävytyksiä ja malleja. Pihlgren ja Ritola -tapetit painetaan Suomessa ympäristöystävällisillä, käsin sekoitetuilla liimaväreillä aidolle paperille.

 

Tarkett

Tarkett on valmistanut lattioita jo vuodesta 1886 ja on tänä päivänä yksi maailman suurimmista lattianvalmistajista. Tämän ansiosta pystymme panostamaan merkittävästi kestävään kehitykseen ja tuotekehitykseen. Kaikkien lattioidemme raaka-aineet on valittu huolella ja tuotteet kehitetään niin, että ne voidaan kierrättää, kun tulee aika poistaa tai vaihtaa lattiat. Tavoitteenamme on, että kaikki keräämämme materiaali palautetaan tuotantoon ja siitä valmistetaan uusia, yhtä laadukkaita tuotteita.

 

Tulikivi

Tulikivi tunnetaan suomalaisesta ihmekivestään – vuolukivestä, jolla on rikas  historia aina kivikaudesta arkkitehti Eliel Saariseen ja tämän päivän rakentamiseen asti. Vuolukivellä on ainutlaatuinen kyky muuntautua, varata ja luovuttaa lämpöä.  Vuolukiven käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja pintavaihtoehtoja on useita. Vuolukivi ihastuttaa olemuksellaan ympäri maailmaa niin tulisijoissa, kiukaissa, käyttöesineissä kuin rakennus- ja sisustuskivissä.

 

VM Carpet

VM Carpetin matot kudotaan edelleen pienessä Karvalan kylässä Lappajärven rannalla, niin kuin on tehty jo vuodesta 1973. Moderni tuotanto ja puolen vuosisadan mittainen kokemus ovat luoneet uniikin tavan tuottaa mattoja. Teemme jokaisen maton räätälöiden sen oikeaan muotoon ja mittaan, sopimaan tilaan ja miellyttämään ennen kaikkea maton käyttäjää. Materiaalivalikoimassa korostuvat luonnonmateriaalit, kuten villa, paperinaru, pellava ja puuvilla.

 

Wienerberger

Wienerberger valmistaa ja toimittaa keraamiset tuotteet rakentamiseen: Kennoharkot runkorakenteisiin, tiilet ja tiililaatat julkisivuun sekä sisätiloihin seiniin ja lattioihin. Lisäksi valikoimasta löytyvät katto- ja pihatiilet. Kestävää laatua Kouvolasta Korian tiilitehtaalta sekä muilta konsernin tehtailta Euroopasta.