Skip to content

 

 

 

 

 

 

Iskun Habitare50 -kalustemuotoilukilpailu

Habitare juhlii 50-vuotista taivaltaan vuonna 2020! Järjestämme Iskun kanssa yhdessä juhlavuoden kunniaksi muotoilukilpailun, joka juhlistaa suomalaista muotoiluosaamista. Isku valmistaa kotimaisia laadukkaita huonekaluja koteihin, työympäristöihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin. Yritys osallistui Habitareen ensimmäisen kerran vuonna 1973. Haluamme yhdessä juhlia 50 vuotta täyttävää Habitarea järjestämällä muotoilukilpailun, jonka avulla etsimme uusia innovatiivisia ratkaisuja meidän jokaisen arkeen. Kilpailun hakuaika päättyy 31.1.2020.

Habitare50 -kalustemuotoilukilpailu on yksivaiheinen tuotesuunnittelukilpailu, jonka ensimmäisessä vaiheessa tuotteesta valmistetaan pienoismalli. Kilpailun voittosumma on 12 000 euroa.

Lue lisää ja osallistu

               

Onnesta soikeina

Varmaan rakkain muisto on se kun kävimme aviomieheni kanssa messuilla. Olimme onnesta soikeina. Edellisenä talvena olimme löytäneet tontin ja rakennuslupakin oli kunnossa. Lisäksi olimme pistäneet talotehtaalle tilauksen vetämään. Ja kaiken lisäksi odotin esikoistamme. Oli ihanaa kun päästiin tutkimaan ja katselemaan kunnolla mitä uuteen kotiin hankitaan. Se ei ollut enää pelkkää haavetta. Siitä on nyt 7 vuotta. Sen jälkeen ollaan päästy messuille vain kerran. Nyt esikoisemme on jo eskarilainen ja ensisyksynä koululainen. Huonettakin pitäisi muokata siihen suuntaan.

Yhteisiä hetkiä messuilla

Tapana on mennä Habitareen äidin kanssa joka vuosi, tai ainakin tehdä suunnitelmia messujen ajalle yhdessä ja vaihtaa kokemuksia jälkikäteen. Olen 40-vuotias ja äiti 70.

Habitare herätti sisustusinnon

Yläasteella, eli joskus vuonna -85 kotitaloustunteihin kuului käydä Habitaressa. Minä ja mun bestis tehtiin siitäkin reissusta seikkailu kun piti omatoimisesti suoriutua Espoosta Pasilaan. Itse messujen sisällöstä siltä kerralta en muista mitään, mutta into sisustamiseen syttyi ja aikuisena Habitaressa on tullut käytyä tosi usein. Tapahtumasta tarttuu aina mukaan kivoja juttuja, kuten tänä vuonna Timo Sarpanevan julistetaulu Karhula-Iittalan lasi, jossa on Wirkkalan Kantarelli-maljakon luonnos.

Ystäväporukan jälleennäkeminen

Habitare 2018. Ystäväporukkamme on hajautunut eri paikkakunnille etelä-Suomen alueella. Osa perheellisiä ja kaikki kiireisiä, joten yhteinen aika on kiven alla. Saimme aikataulumme sopimaan yhteen ja järjestettyä tapaamisen näiden upeiden naisten kesken Habitare-messuille. Nuo messut olivat inspiroivat ammatillisessakin mielessä, kun alan opintoni olivat vielä käynnissä. Ihana päivä rakkaiden ystävien seurassa messuilla ja hauska ilta vielä sen jälkeen. Tämän muiston voisikin toteuttaa uudelleen!