Skip to content

Kerro rakkain Habitare-tarinasi!

Arvomme kaikkien tarinoiden jättäjien kesken 5 x 2 lipun pakettia Habitareen 2020.

Kerro tarinasi Tutustu tarinoihin

Habitare täyttää 50 vuotta – kerro meille rakkain
Habitare-muistosi

Juhlimme ensi vuonna Habitaren 50-vuotista taivalta. Haluaisimme kuulla millaisia kohtaamisia, oivalluksia ja innostavia muistoja Habitaren kävijöillä on tapahtumasta. Julkaisemme tarinoita Habitaren kanavissa syksystä 2019 alkaen ja koko juhlavuoden 2020 ajan. Arvomme kaikkien vastaajien kesken 5 x 2 lipun pakettia Habitareen 2020.

Mikä on sinun rakkain Habitare-tarinasi?

Kerro tarinasi

Kohtaamisia, oivalluksia ja inspiraation hetkiä Habitaressa jo 50 vuoden ajan

Koukussa Habitare-messuihin

Muutama vuosi sitten kävin ensimmäisen kerran Habitaressa ja yllätyin. Olin ajatellut messut eräänlaiseksi huonekaluliikkeen jatkoksi, mutta siellä esiteltiinkin upeita ratkaisuja ja kokonaisuuksia sekä tuotteita, joita ei ketjukaupoista löydy. Jäin koukkuun Habitare-messuihin.

Kolme sukupolvea yhdessä Habitaressa

Olemme äitini kanssa käyneet Habitaressa varmaan 10 vuotta. Vuoden 2017 Habitare oli minulle niin rakkain kuin myös mieleenpainuvin, koska silloin mukana oli myös poikani, joka syntyi vuoden 2016 lopussa. Kolme sukupolvea yhdessä tutkimassa sisustamisen uusimpia tuulia. Okei, kaksi tutki ja yksi nukkui. Se oli hienoa, ensimmäinen isompi reissu pojan kanssa. Messut tekivät tästä helppoa, koska käytävät ovat isoja, pääsee helposti hoitohuoneisiin ja on piiloisia paikkoja, jossa ruokkia. Oli ihana päivä!