Messupolku on uusi tapa nauttia Habitaresta

Löydä uusia yrityksiä, uusia tuotteita ja osallistu kilpailuihin. Messupolut on uusi tapa nähdä enemmän ja yllättyä Habitaressa! Messupoluille olemme keränneet yrityksiä ja nähtävää, jotka kuuluvat samaan aihepiiriin.

Habitaressa voit kokea nämä messupolut:

  • Remontoijan polku – uutta ilmettä ja ideoita!
  • Yllätyspolku, joka paljastetaan 14.9.

Messupolulle pääset lataamalla Immersal Messukeskus -sovelluksen puhelimeesi. Loppu onkin helppoa: valitset mielenkiintoisen polun ja sovellus johdattaa sinut polun eri osastoille!

Samasta sovelluksesta löydät kaikki Habitaren yrityksen halleista 6 ja 7. Voit etsiä suosikkiyritystäsi ja navigoida suorinta reittiä haluamallesi osastolle. Matkan varrella AR-maailma yllättää erilaisin kokemuksin.

Lataa Immersal Messukeskus sovellus nyt!

 

Lataa iPhonelle         Lataa Android-laitteille

Messupolun suorittaneet saavat Habitaressa yllätyslahjan!

Seuraa ohjeita sovelluksesta.

 

 

Tietoa Immersal Messukeskus -sovelluksesta

Immersal Messukeskus -sovellus toimii useimmilla iPhone- ja Android-laitteilla. Jotta AR- eli lisätyn todellisuuden kokemus toimisi mahdollisimman hyvin, pitää puhelimen kuitenkin pitää sisällään gyroskooppi, joka tunnustelee esimerkiksi, missä kulmassa pidät puhelinta.

Joistakin iPhone- ja Android-malleista gyroskooppi kuitenkin puuttuu, minkä takia laite ei sovellu Immersal Messukeskus -sovelluksen käyttöön. Olemme pyrkineet estämään tällaisia laitteita lataamasta Immersal Messukeskus -sovellusta kokonaan. Siksi voi olla, että et löydä sovellusta omasta sovelluskaupastasi.

Laitevaatimukset

Android
-vähintään Android 6.0 -käyttöjärjestelmä. Löydät tiedon puhelimesi asetuksista.
-suositeltu resoluutio vähintään 720×1280 pikseliä

iOS
-vähintään iPhone 5, kaikki mallit siitä ylöspäin
-käyttöjärjestelmä vähintään iOS 8, kaikki versiot siitä ylöspäin

Lisäksi peli vaatii puhelimelta vahvan nettiyhteyden (Wi-Fi, 3G tai 4G) ja sijainnin paikantamisen mahdollisuuden eli tuttavallisemmin GPS:n.