Vuoden Huiput -näyttely

Grafian Vuoden Huiput – Parasta suomalaista luovaa suunnittelua on Suomen merkittävin luovan suunnittelun kilpailu. Vuoden Huiput 2017 -kilpailun voittajatyöt esittelevä näyttely nähdään Habitaressa 2018!

 

Vuosittain järjestettävä Vuoden Huiput tähtää suunnittelun tason nostamiseen, luovuuden ja omaperäisyyden voimistamiseen sekä suunnittelijoiden ammattitaidon kehittämiseen.

Tapahtumakokonaisuuteen kuuluu kilpailu, festivaali, palkintogaala, palkittuja töitä esittelevä näyttely sekä vuosikirja. Vuoden Huiput -kilpailussa palkitut työt ovat esillä Helsingin Messukeskuksessa Habitaressa 12.–16.9.2018.

 

Vuoden Huiput Habitaren ohjelmassa

Habitaren Arena-lavalla on keskiviikkona 12.9. klo 16 alkaen paneelikeskustelu: Aitoa etsimässä – luova suunnittelu vuonna 2018, jossa on keskustelemassa Vuoden Huiput -kilpailun tuomareita ja voittajia.

 

Vuoden Huiput – osastolla tapahtuu

La 15.9. ja su 16.9. klo 12–14 Tattoo Dictionary – ota rystystatuointi!

Tattoo Dictionary eli Tatuointisanakirja on Tero Juutin typografinen kuvataideprojekti. Hän tekee kuulakärkikynätatuoinnin osallistujalle ja valmiista tatuoinnista otetaan kuva kasvavaan tatuointisanakirjaan. Tatuoitavan sanan osallistuja valitsee itse, aiemmin tehtyä sanaa ei tosin saa ottaa.

 

 

kuva: Tero Juuti

 

 

Yhteistyökumppani