Signals

 

 

Habitaren Ahead-designalueelle sijoittuva elämyksellinen trendinäyttely luotaa sisustuksen, asumisen ja muotoilun tulevia trendejä ja pohtii yhteiskunnallisia ilmiöitä ja megatrendejä teemojen takana. Se esittelee neljä maailmaa eli huonetta Millä laseilla katsot? -kattoteeman alla.

Signals-näyttelyn on suunnitellut ja tuottanut trendianalyytikko Susanna Björklund yhdessä muotoilija Sisse Collanderin kanssa.

OFFLINE – Digitaalisuuden megatrendin vastatrendinä arvostetaan omaa aikaa, intuitiota, käsintehtyjä tuotteita ja pehmeitä arvoja.

ONNI – MILLÄ LASEILLA KATSOT? – Subjektiivinen näkemys elämisestä tekee kaikkien kodeista erilaisia ja persoonallisia. Maailma muuttuu hiljalleen ja samalla myös arvot ja kulutuskäyttäytyminen muuttuvat. Mikä on kodin rooli onnellisuudessa?

AGE LESS pohtii fyysisen iän merkitystä asumisessa esimerkiksi, miten väestön ikääntyminen näkyy kodissa ja estetiikassa. Ikäkonventiot ovat murenemassa.

SATTUMA – Sattuma vaikuttaa asuinpaikkaan, kumppanin löytymiseen, kodin perustamiseen ja hankintoihin, sillä elämä tuo yllätyksiä eikä kaikkea voi kontrolloida. Onneksi.

Kiitos!