Habitare Design Your Pitch – Pitch Your Design

 

Design Your Pitch – Pitch Your Design -workshop on suunnattu suunnittelijoille, muotoilijoille, taiteilijoille ja muotoiluopiskelijoille. Se auttaa pitchaamaan eli myymään luomuksesi ostajille, kumppaneille ja sijoittajille. Workshop järjestetään Aalto Design Factoryssa 10.–11.9.2018, ja se huipentuu pitchauskilpailuun yleisön edessä Habitaren Arena-lavalla 13.9.2018 klo 17.

 

Workshop sisältää kolme osaa:

 

1. Pitchaus ja verkostoituminen 10.9.2018
2. Johdatus liiketoimintamalliin – vapaaehtoinen, mutta suositeltava 11.9.2018
3. Esittelyt Habitare-lavalla mukana finalistit 13.9.2018

 

Tämän päivän maailmassa ei riitä, että onnistuu luomaan täydellisiä tuotteita tai palveluja, vaan ratkaisevaa on se, että löytää oikeat ostajat, kumppanit, sijoittajat ja/tai markkinat niiden myymiseksi. Tässä workshopissa saat toimivat työkalut pitchaamiseen ja pitchauksen hyödyntämiseen.

 

Kumppanit

 

Intensiivisen workshopin järjestää Aalto ENT yhdessä Habitaren, Design Forum Finlandin, Ornamon ja Finlaysonin kanssa. Tavoitteena on auttaa suunnittelijoita, muotoilijoita ja taiteilijoita kehittämään viestintätaitojaan ja luomaan parempia myyntipuheita sekä rohkaista heitä rakentamaan kontakteja eri sidosryhmien kanssa. Jokaisena päivänä mukana on arvostettuja tuomareita ja mentoreita kuten Petteri Kolinen, toimitusjohtaja/Design Forum Finland, Joel Roos, yrittäjä ja sijoittaja, Irina Viippola, Design Manager/Fiskars, Pekka Mattila, toimitusjohtaja/Aalto ENT, Jukka Kurttila, Creative Director/Finlayson ja Petra Ilonen, Project Manager/Ornamo.

Suomen johtavat ja suurimmat designyritykset tukevat ohjelmaa, jonka tarkoituksena on vastata haasteeseen: kuinka myydä upeaa ja korkealaatuista suomalaista designia?

Pitchausfinaali torstaina 13.9. klo 17 Habitaren Arena-lavalla: parhaat pitchaukset pidetään yleisön edessä

Workshop on ilmainen, ja paikkoja on rajoitetusti. Huom: workshop pidetään englanniksi. Hae ohjelmaan 26.8.2018 mennessä.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen