The Block: Protoshop & Talentshop

Talentshop 2019

Habitaren Talentshop-näyttely 2019 esittelee neljä kiinnostavinta suomalaista muotoilijaa, joita Suomen ja maailman kannattaa seurata juuri nyt: Laura Itkonen, Kristoffer Heikkinen, Hemmo Honkonen ja Rasmus Palmgren. Suunnittelijoille ja työryhmille tarjotaan mahdollisuus esitellä osaamistaan näyttelyssä omien erillisten osastojen puitteissa. 

Talentshopiin valitaan muotoilijoita joilla on oma vahva suunnittelijaidentiteetti, mutta joita suuri yleisö ei vielä laajemmin tunne. Muotoilijat saavat oman osastonsa Habitaren nuorten muotoilijoiden The Block -alueelle syyskuussa 2019. Talentshopin kuratoivat Elina Aalto, Krista Kosonen ja Saara Renvall Imu Designista. Imu Design on kuratoinut Habitaren Talentshop-näyttelyn alusta alkaen.

 

Tutustu muotoilijoihin

Protoshop 2019

Protoshop-näyttely esittelee 10–12 uutta prototyyppiä tai tuoteideaa Habitaressa. Näyttely on vuosien varrella toiminut nuoren muotoilun suunnannäyttäjänä ja uuden muotoilun esiinnostajana. Protoshopiin on tänä vuonna valittu yhteensä 10 työtä 117 ehdokkaan joukosta. Valittuja töitä yhdistää oivaltava tapa löytää uusia ratkaisuja ajankohtaisiin kysymyksiin sekä kyky toteuttaa ideasta ajaton tuote.

Protoshop näyttelyyn voi ehdottaa mitä tahansa koti- tai julkitilasisustamiseen liittyvää muotoilutuotetta. Valinnassa kiinnitetään erityisesti huomiota töiden omaperäisyyteen, oivaltavuuteen ja tuotepotentiaaliin. Etsinnässä ovat ensisijaisesti ennen julkaisemattomat työt, mutta työn aiempi esittely ei ole este valinnalle. Näyttelyn tuotevalinnat tekevät Imu Designin Elina Aalto, Krista Kosonen ja Saara Renvall sekä Habitaren luova johtaja Laura Sarvilinna.

Katso upeat tuotteet

Protoshop-näyttelyn pääyhteistyökumppani