Skip to content

The Block: Protoshop & Talentshop

Talentshop 2020

Habitaren Talentshop-näyttely esittelee neljä kiinnostavinta suomalaista muotoilijaa, joita Suomen ja maailman kannattaa seurata juuri nyt. Suunnittelijoille ja työryhmille tarjotaan mahdollisuus esitellä osaamistaan näyttelyssä omien erillisten osastojen puitteissa.

TUtustu muotoilijoihin

Kuudetta kertaa järjestettävä Talentshop tarjoaa 4 suunnittelijalle tai työryhmälle mahdollisuuden esitellä osaamistaan. Talentshopiin valitaan muotoilijoita joilla on oma vahva suunnittelijaidentiteetti, mutta joita suuri yleisö ei vielä laajemmin tunne. Muotoilijat saavat oman osastonsa Habitaren nuorten muotoilijoiden The Block -alueelle. Talentshopin kuratoivat Elina Aalto, Krista Kosonen ja Saara Renvall Imu Designista. Imu Design on kuratoinut Habitaren Talentshop-näyttelyn alusta alkaen.

Vuoden 2020 Talentshopin muotoilijat ovat Ville Aakula, Ekin Kayis, Mari Koppanen ja Zuzana Zmatekova.

tutustu muotoilijoihin

Protoshop 2020

Protoshop-näyttely esittelee tänä vuonna 12 uutta prototyyppiä ja tuoteideaa Habitaressa. Näyttely on vuosien varrella toiminut nuoren muotoilun suunnannäyttäjänä ja uuden muotoilun esiinnostajana.

Tutustu suunnittelijoihin

Protoshop näyttelyyn voi ehdottaa mitä tahansa koti- tai julkitilasisustamiseen liittyvää muotoilutuotetta. Valinnassa kiinnitetään erityisesti huomiota töiden omaperäisyyteen, oivaltavuuteen ja tuotepotentiaaliin. Etsinnässä ovat ensisijaisesti ennen julkaisemattomat työt, mutta työn aiempi esittely ei ole este valinnalle. Näyttelyn tuotevalinnat tekevät Imu Designin Elina Aalto, Krista Kosonen ja Saara Renvall sekä Habitaren luova johtaja Laura Sarvilinna.

Vuoden 2020 Protoshopin suunnittelijat ovat Tatu Laakso, NG Wing Yin (Didi), Essi Aalto, Tautvydas Petruškevičius, Elina Parmakoff & Katarina Westerlund, Maiju Räty, Laura Kuusajoki, Miika Ruotsalainen, Aleksi Peltonen, Lilli Ilmavirta, Veli-Antti Virtanen ja Virpi Heikkinen.

Tutustu suunnittelijoihin

Protoshop-näyttelyn pääyhteistyökumppani