Siirry sisältöön
Ehea Living
Tuoteryhmä:
Huonekalut - Furniture
Lifestyle
Valaisimet
Valaisimet - Fixtures

Ehea Living

Osasto:
6s10

Designia, jolla on tarina.

Vierailu hylättyyn tiiliputkitehtaaseen käynnisti uuden luvun sukupolviemme ketjussa. Vanhat tiiliputket toimivat meille inspiraationa uudesta ja tulevasta, ja niiden innoittamana syntyi myös ensimmäinen tuotteemme: Teo-valaisin.

Syksyn 2024 Habitare-messuilla lanseeraamme uusia tarinoita, uusia tuotteita!

Eheasta tekee erityisen se, että tuotteemme saavat alkunsa aina tarinasta, omista juuristamme. Nämä tarinat tarvitsevat ammattitaitoisen muotoilijan, joka piirtää ne konkreettisiksi muodoiksi. Kynän kulkiessa paperilla tarvitaan luovuutta ja taitoa nähdä tuote valmiina. Vain niin tarinamme heräävät eloon ja saavat uuden muodon ja merkityksen.

Ennen messuja voit uppoutua Ehean tarinaan, sen juuriin ja siihen, mistä kaikki alkoi.

Jokinen Konu Design on helsinkiläinen muotoilutoimisto. Jukka Jokinen ja Heikki Konu ovat kansainvälisesti palkittuja teollisia muotoilijoita, ja heillä molemmilla on muotoilun maisterintutkinto Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta.

He antoivat Ehean ensimmäiselle tuotteelle muodon ja nyt Teo Collection saa jatkoa uuden tuotteen muodossa.

Tutustu Teo-valaisimen syntytarinaan Jokinen Konu Design verkkosivuilla.

Yhdessä ilolla ja positiivisuudella tekeminen on vahva osa yrityksemme arvoja. Mitään ei synny yksin puurtamalla, ilman toisia.

Ehean muotoilijatiimi kasvaa tänä syksynä yhdellä uudella muotoilijalla kun saksalainen muotoilija Lukas Heintschelin kanssa suunnittellut tuotteet pääsevät ensi-iltaan syksyn messuilla.