Skip to content

Messukeskus 100 -julistekilpailu

Habitare juhlistaa Messukeskuksen satavuotiasta taivalta ja messujulisteiden rikasta historiaa haastamalla suunnittelijat luomaan messujulisteen. Voittajaksi valikoitui Ville Savimaa työllään ”Juhla”.

Unohtumaton alku unelmille

Messujen sadan tapahtumavuoden aikana on nähty huikeaa julistetaidetta, jolla on viestitty tapahtumista jo 1920-luvulla. Suomen Messut ja Grafia yhdessä kutsuvat Visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö Grafian jäsenet ja graafisen suunnittelun opiskelijat osallistumaan kilpailuun ja suunnittelemaan julisteen Suomen Messujen 100-vuotisjuhlan teeman, unohtumaton alku unelmille, innoittamana. Tarkoituksena on myös kertoa sanallisesti muutamalla lauseella tarina julisteen taustalla. Kilpailun voittajalle on luvassa 3000 euron rahapalkinto.

 

Ville Savimaa – Juhla

Tutustu kaikkiin finalisteihin

Voittajien valinta

Tuomariston jäsenet ovat: Maria Mroue, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Suomen Messut; Laura Sarvilinna, Habitaren luova johtaja; Timo Berry, graafinen suunnittelija, Berry Creative; Katri Soramäki, toiminnanjohtaja, Grafia; Antti Uotila, graafinen suunnittelija, Tsto.

 

Lisätietoja kilpailusta

Pia Sievinen
markkinointivastaava, Suomen Messut
pia.sievinen@messukeskus.com
puh. 040 5599 155