Skip to content

Habi Kids -alueella sukelletaan Helsinkiin pelin muodossa. Skidipelissä pelaaja voi unohtaa hattunsa Liisankadulle, joutua vankilaan tai ottaa päiväunet Bulevardilla. Jätsikiskan edessä on yhtäkkiä konsertti käynnissä!

Habi Kids koko ohjelma
Habitaren koko ohjelma

Habitaresta löytyy ohjelmaa koko perheelle

Habitaren lastenalueen täyttää tänä vuonna jättimäinen pelattava kaupunkipeli, huima seikkailu, joka tapahtuu keskellä Helsinkiä. Helsingin Kaupunginmuseon peliopastuksien lisäksi Skidipelin keskellä tapahtuu kaikenlaista; voit törmätä puistonvartijaan, kysyä pelivinkkejä mummolta, joutua liikennepoliisin ohjaamaksi tai svengata katusoittajan tahtiin. Ohjelmassa on laadukasta lastenmusiikkia, kaupunkiteemaisia muskareita ja pihaleikkejä. Skidipelin keskellä on ihan oikea kahvila, jossa levähtää hetki ja herkutella

Skidipelin toteuttaa lastentapahtumia uudella otteella järjestävä Skidit organisaatio yhteistyössä Helsingin Kaupunginmuseon kanssa.

Habi Kids koko ohjelma  Habitaren koko ohjelma

Peliperjantai 13.9.

Perjantaina Habi Kids -alue täyttyy tarinoista. Tule kuuntelemaan, minkälainen lapsuus oli ennen Helsingissä, mitä leikkejä silloin leikittiin ja missä vietettiin aikaa.

Katso peliperjantain ohjelma

Helsingin Kaupunginmuseon opastukset

Kaupungin historia on maisemassa; kaduissa, rakennuksissa ja puistoissa. Opastetulla vierailulla pelataan yhdessä hauskaa Helsinki-aiheista Skidipeliä ja opitaan samalla kiinnostavista rakennuksista, paikoista ja ihmisistä. Tavoitteena on innostaa osallistujia jatkossa tutkimaan kaupunkiympäristöä uusin silmin. Helsinki on täynnä jännittäviä yksityiskohtia ja tarinoita.

Torstai 12.9. klo 10-19 Koululaispäivä, opastukset suunnattu 1.-2.-luokkalaisille. Opastusvaraukset elokuun puolivälistä lähtien Kultus-kalenterin kautta.

Katso aikataulut

Tervetuloa musisoimaan Kallion Musiikkikoulun kaupungin ääniä muskareihin!

Kallion Musiikkikoulun muskariopettajat kutsuvat koko perheen mukaan laulamaan, soittamaan ja leikkimään! Musiikkityöpajat keskiviikkoiltana sekä aamupäivinä perjantaista sunnuntaihin.

Katso lisätiedot

 

Habi Kids: Pihapeliklassikot

Perinteisiä ja ikivihreitä pihaleikkejä kaiken ikäisille! Luvassa mm. peiliä, väriä, hyppynaru-, twist- ja ruutuhyppelyleikkejä. Myös tervapataa ja hedelmäsalaattia on hauskaa leikkiä yhdessä.

Tutustu