Skip to content

Mielikuvituksen aika Vekellä

Sisustajan huonekalukauppa Veken missiona on tarjota kestävästä kehityksestä tinkimättä ja suomalaista käsityötä suosien niin kodikkaita, trendikkäitä kuin käytännönläheisiä sisustusratkaisuja erilaisiin koteihin. Veken lanseeraama, omaa tuotantoa oleva uutuus: Havu tuoteperhe on täysin kotimainen, Lapissa suunniteltu ja valmistettu sarja.

Teksti: Tanja Havela Kuvat: Veke.fi

Pohjoisen mänty on tulevaisuuden materiaali. Kuvan täysmäntyinen Havu senkki on kotimainen, pelkistetyn tyylikäs tuote, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.

Veken pyrkimys on elää vahvasti ajassa

Elämme mielikuvituksen ja uusien tuulien aikaa. Veken pyrkimys on elää vahvasti ajassa, niin tuotevalikoiman, kuin koko yritystoiminnan näkökulmasta. Lähtökohtanamme on luoda yrityskulttuuri joka rohkaisee innovatiivisia henkilöitä ideoimaan, kehittämään ja kokeilemaan uusia toimintatapoja. Kulttuurissa ei pelätä epäonnistumisia, vaan annetaan vapauksia ja vastuuta toimia. Annetaan aikaa ja tilaa mielikuvitukselle.

Veken lupaus on olla helposti lähestyttävä verkkokauppa kodin rakentajan jokaiseen elämänvaiheeseen. Haluamme olla mukana kodin, perheen ja työpaikan välisen suhteen muutoksessa luomassa uusia tapoja toimia.

Havu kaappi on osa Veken oman mäntyhuonekalumalliston ensimmäistä tuotesarjaa.

Satsaus omaan mallistoon ja lähituotantoon

Panostamme tulevaisuudessa entistä enemmän lähituotantoon. Viime vuoden aikana globaalit toimitusketjut menivät monilta osin rikki, mikä toi meidät uuden äärelle. Samalla ajatus männyn suosion kasvusta vahvistui. Niinpä Veke ja ranualainen liimalevytehdas ASWood päätyivät yhdistämään voimia yrityskaupan myötä. Veke osti merkittävän osuuden ASWoodista ja syntyi uusi mäntyhuonekalutehdas. Näin saatiin luotua myös lisää työpaikkoja Pohjois-Suomeen.

Havu-tuotesarja valikoitui yhteisen pohdinnan jälkeen ensimmäiseksi tuotteeksi. Veken omaa tuotantoa oleva uutuus: Havu tuoteperhe on täysin kotimainen, Lapissa suunniteltu ja valmistettu sarja. Haluttiin tuoda markkinoille pelkistetyn tyylikäs, täysipuinen, kotimainen ja edullinen kalustesarja joka antaa myös mahdollisuuden kalusteen omaan tuunaamiseen puuvalmiin vaihtoehdon myötä.

Havu-tuotteet valmistetaan laadukkaasta pohjoissuomalaisesta männystä, joka on laadukas puumateriaali ja valikoitui käyttöön sen rakenteen ja vähäoksaisuuden ansiosta. Koska mäntyhuonekalujen raaka-aine tulee tehtaan läheisyydestä, matka metsästä raaka-aineeksi ja tuotantoon, sekä varaston kautta käyttöön, on mahdollisimman lyhyt.

Täysmäntyinen Havu kaappi sopii seinälle kiinnitettäväksi.

Havu-tuotesarjan monikäyttöiset huonekalut ihastuttavat ajattomalla ja yksinkertaisella muotoilullaan

Havu-tuotesarja koostuu ajattomista ja monipuolisista kalusteista, jotka sopivat jokaiseen tilaan ja tyyliin. Erikokoisten moduulien, kansilevyjen ja sokkelien avulla sarjan säilytyskaluste muuntautuu tarpeisiisi sopivaksi. Havu kaappi on ajaton ja monikäyttöinen valinta, kaappeja voi yhdistellä eri väreissä isoksi kokonaisuudeksi ja käyttää niin lastenhuoneessa lelujen säilytykseen, kuin eteisessä, kotitoimistossa ja tietysti olohuoneessa.

Tuotteita on saatavilla neljässä eri sävyssä: puuvalmis, hiili, hiekka ja ruskea. Puuvalmis vaihtoehto jättää tilaa luovuudelle. Voit halutessasi käsitellä sen oman maun ja tyylisi mukaan.

Pyöreä Havu sohvapöytä on ajaton ja näyttävä valinta skandinaaviseen sisustukseen. Männyn kaunis kuviointi on jätetty näkyviin.

Ekologisuus, kestävyys ja vastuullisuus ohjaavat meitä tulevaisuuden tekemiseen. Oma tuotantomme käynnistettiin Havu-tuotesarjalla, mutta lisää on jo tulossa. Lanseeraamme Habitare-messuilla Havu-tuotesarjan lisäksi myös uuden Taimi-tuotesarjan.

Inspiroidu lisää ja löydä kauniit Havu-tuotteet kotiisi Veke.fi – verkkokaupasta!