Skip to content

Habitare on jaettu viiteen eri alueeseen

Tavoita kymmeniä tuhansia potentiaalisia asiakkaita muutaman päivän aikana! Vähittäismyynti on sallittua koko Habitaren ajan.

Tutkimuksen mukaan 91 prosenttia kävijöistä kertoo ostopäätökseensä vaikuttaneen joko Habitaressa tehty vertailu tai sieltä saatu edullinen tarjous. Vuonna 2019 Habitaressa vieraili 58 005 kävijää.

AHEAD

Kuratoitu muotoilun kohtaamispaikka, jossa esitellään ja myydään ajankohtaista ja kiinnostavaa muotoilua sekä inspiroidutaan ilmiöistä. Aheadissa nähdään bränditarinoita, konsepteja, installaatioita ja tuote-esittelyjä kansainvälisellä tasolla. Minimirakennuskorkeus 3 metriä, yleisvalot pois päältä tapahtuman ajan.

Habitare Ahead kuratointikriteerit
Habitare Ahead esimerkkikuvat

FOLK

Folk tarjoaa uusia ideoita sisustajalle! Alueella esitellään ja myydään monipuolisesti ratkaisuja eri tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin ja lastenhuoneisiin. Kävijät tulevat hankkimaan alueelle esimerkiksi huonekaluja, kodin elektroniikkaa ja tulisijoja. Tuo tuotevalikoimasi Habitaren Folk -alueelle ja tavoita kohderyhmäsi!

DECOR

Decor esittelee sisustamisen pientuotteet ja palvelut kotiaan intohimoisesti sisustaville. Alueella on kuhinaa, kun kävijät metsästävät taidetta, kodin sisustustekstiilejä ja muita löytöjä kotiinsa!

HABITARE PRO

Habitare Pro tarjoaa projektisisustamisen yrityksille ja toimijoille ainutlaatuisen kosketuspinnan muotoilun ja tilasuunnittelun ammattilaisten ja ostajien kohtaamisiin.

Lisätietoja Habitare Prosta

ANTIIKKI

Antiikki-tapahtuma siirtyy jatkossa yhä voimakkaammin osaksi Suomen johtavaa huonekalu-, sisustus- ja designtapahtumaa Habitarea.

Lisätietoja Antiikista

Habitaressa esiteltävät tuoteryhmät

 

Huonekalut


Keittiöt, Kodinkoneet ja digi


Takat ja tulisijat


Sisustus- ja kodintekstiilit, Pintamateriaalit


Kylpyhuoneet ja saunat


Lasten sisustus ja huonekalut


Taide ja taidekäsityö


Lifestyle, Koulutus


Materiaalit ja tarvikkeet


Julkaisut ja palvelut


Sisustustuotteet ja palvelut


Valaistus ja startup


The Block

Ota yhteyttä

Mari Sobott
myyntipäällikkö
+358 50 5939 651
mari.sobott@messukeskus.com

Noora Haatainen
myyntipäällikkö
+358 40 450 3503
noora.haatainen@messukeskus.com

Onnesta soikeina

Varmaan rakkain muisto on se kun kävimme aviomieheni kanssa messuilla. Olimme onnesta soikeina. Edellisenä talvena olimme löytäneet tontin ja rakennuslupakin oli kunnossa. Lisäksi olimme pistäneet talotehtaalle tilauksen vetämään. Ja kaiken lisäksi odotin esikoistamme. Oli ihanaa kun päästiin tutkimaan ja katselemaan kunnolla mitä uuteen kotiin hankitaan. Se ei ollut enää pelkkää haavetta. Siitä on nyt 7 vuotta. Sen jälkeen ollaan päästy messuille vain kerran. Nyt esikoisemme on jo eskarilainen ja ensisyksynä koululainen. Huonettakin pitäisi muokata siihen suuntaan.

Yhteisiä hetkiä messuilla

Tapana on mennä Habitareen äidin kanssa joka vuosi, tai ainakin tehdä suunnitelmia messujen ajalle yhdessä ja vaihtaa kokemuksia jälkikäteen. Olen 40-vuotias ja äiti 70.

Habitare herätti sisustusinnon

Yläasteella, eli joskus vuonna -85 kotitaloustunteihin kuului käydä Habitaressa. Minä ja mun bestis tehtiin siitäkin reissusta seikkailu kun piti omatoimisesti suoriutua Espoosta Pasilaan. Itse messujen sisällöstä siltä kerralta en muista mitään, mutta into sisustamiseen syttyi ja aikuisena Habitaressa on tullut käytyä tosi usein. Tapahtumasta tarttuu aina mukaan kivoja juttuja, kuten tänä vuonna Timo Sarpanevan julistetaulu Karhula-Iittalan lasi, jossa on Wirkkalan Kantarelli-maljakon luonnos.

Ystäväporukan jälleennäkeminen

Habitare 2018. Ystäväporukkamme on hajautunut eri paikkakunnille etelä-Suomen alueella. Osa perheellisiä ja kaikki kiireisiä, joten yhteinen aika on kiven alla. Saimme aikataulumme sopimaan yhteen ja järjestettyä tapaamisen näiden upeiden naisten kesken Habitare-messuille. Nuo messut olivat inspiroivat ammatillisessakin mielessä, kun alan opintoni olivat vielä käynnissä. Ihana päivä rakkaiden ystävien seurassa messuilla ja hauska ilta vielä sen jälkeen. Tämän muiston voisikin toteuttaa uudelleen!

Turkoosi sohva

Löysin Habitaresta vuonna 2018 juuri sopivan sohvan mökille ja yllätin itsenikin ihastumalla turkoosiin väriin. Nyt turkoosi sohva toimii väriläiskänä muuten valkoisten ja harmaiden kalusteiden joukossa luoden juuri oikeanlaista beach house -tunnelmaa.

Suomalainen design elää ja kukoistaa

Ensimmäistä kertaa Habitaressa vieraillessani tajusin, että suomalaista designia ylipäätään on, ja varsinkin, että sillä voi sisustaa! Suomi kiri omassa designmaiden kategoriassani Tanskan rinnalle.  Löysin messuilta toinen toistaan ihastuttavampia huonekaluja ja sisustusesineitä, muotoilua ja vinkkejä kotini sisustukseen. Sen jälkeen olen seurannut ylpeydellä monen muotoilijan polkua yhä ylemmäs. Tuntui mukavalta, että löysi ikäänkuin ensimmäisten joukoissa jotain, mikä myöhemmin on saanut laajempaakin huomiota ja menestystä.