Skip to content

Habitare on jaettu viiteen eri alueeseen

Tavoita kymmeniä tuhansia potentiaalisia asiakkaita muutaman päivän aikana! Vähittäismyynti on sallittua koko Habitaren ajan.

Tutkimuksen mukaan 91 prosenttia kävijöistä kertoo ostopäätökseensä vaikuttaneen joko Habitaressa tehty vertailu tai sieltä saatu edullinen tarjous. Vuonna 2019 Habitaressa vieraili 58 005 kävijää.

AHEAD

Kuratoitu muotoilun kohtaamispaikka, jossa esitellään ja myydään ajankohtaista ja kiinnostavaa muotoilua sekä inspiroidutaan ilmiöistä. Aheadissa nähdään bränditarinoita, konsepteja, installaatioita ja tuote-esittelyjä kansainvälisellä tasolla. Minimirakennuskorkeus 3 metriä, yleisvalot pois päältä tapahtuman ajan.

Habitare Ahead kuratointikriteerit
Habitare Ahead esimerkkikuvat

FOLK

Folk tarjoaa uusia ideoita sisustajalle! Alueella esitellään ja myydään monipuolisesti ratkaisuja eri tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin ja lastenhuoneisiin. Kävijät tulevat hankkimaan alueelle esimerkiksi huonekaluja, kodin elektroniikkaa ja tulisijoja. Tuo tuotevalikoimasi Habitaren Folk -alueelle ja tavoita kohderyhmäsi!

DECOR

Decor esittelee sisustamisen pientuotteet ja palvelut kotiaan intohimoisesti sisustaville. Alueella on kuhinaa, kun kävijät metsästävät taidetta, kodin sisustustekstiilejä ja muita löytöjä kotiinsa!

HABITARE PRO LOUNGE

Habitare Pro Lounge on Habitaressa toteutettava ammattilaisten kohtaamispaikka, jossa on mahdollisuus tavata kollegoita ja yritysten edustajia etukäteen sovituissa tapaamisissa.

Lisätietoja Habitare Pro Loungesta

ANTIIKKI

Antiikki-tapahtuma siirtyy jatkossa yhä voimakkaammin osaksi Suomen johtavaa huonekalu-, sisustus- ja designtapahtumaa Habitarea.

Habitaressa esiteltävät tuoteryhmät

 

Huonekalut


Keittiöt, Kodinkoneet ja digi


Takat ja tulisijat


Sisustus- ja kodintekstiilit, Pintamateriaalit


Kylpyhuoneet ja saunat


Lasten sisustus ja huonekalut


Taide ja taidekäsityö


Lifestyle, Koulutus


Materiaalit ja tarvikkeet


Julkaisut ja palvelut


Sisustustuotteet ja palvelut


Valaistus ja startup


The Block

Ota yhteyttä

Outi Forsblom
myyntipäällikkö
+358 40 822 8343
outi.forsblom@messukeskus.com