Skip to content

Tietoa osallistujille

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Messukeskukseen Habitareen! Osallistumisen onnistumisessa suunnitteluvaiheella on ratkaisevan tärkeä merkitys. Hyvin suunniteltu ja luovasti toteutettu osallistuminen tuo tulosta heti tapahtumassa ja heijastuu pitkälle tulevaisuuteen. Siksi on hyvä huomioida projektin eri vaiheet: ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja tapahtuman jälkeen toteutettavat toimenpiteet.

Logot ja bannerit

Voit käyttää Habitaren logoja ja bannereita markkinoidaksesi osallistumistasi tapahtumaan. Voit hyödyntää valmiita bannereita esimerkiksi verkossa, somessa ja uutiskirjeissä.

Lataa logot ja bannerit

Hallitse osallistumistasi

Hallitse osallistumistasi ja tee lisätilauksia eMessukeskuksessa. eMessukeskus-verkkopalvelussa hallinnoit tilauksiasi sekä julkaiset messutarjouksia, ohjelmatietoja ja lehdistötiedotteita. Löydät myös osastojen suunnittelijoille ja rakentajille tarvittavat tiedot, kuten rakennusaikataulut ja ohjeet.

emessukeskus

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet

Osastopalvelut@messukeskus.com auttaa rakentamiseen liittyvissä asioissa. Pystyt tekemään lisätilaukset myös eMessukeskuksesta.

Vinkkejä messuilla onnistumiseen

Hyvin suunniteltu ja luovasti toteutettu osallistuminen tuo tulosta heti tapahtumassa ja heijastuu pitkälle tulevaisuuteen. Tutustu myös uuteen ilmaiseen Menesty messuilla -verkkokurssiin.

Katso vinkit Menesty messuilla -kurssi

Ravintola Platta palvelee vuorokauden ympäri

Ravintola Platta sijaitsee hotellimme alakerrassa ja tarjoaa ruokaa sekä juomaa vuorokauden ympäri.

Katso menu

 

Majoitu hotellissamme etuhintaan

Majoitu Messukeskuksen hotellissa edulliseen etuhintaan, joka on tarkoitettu ainoastaan näytteilleasettajille.

Tutustu

Näy Habitaren digikanavissa!

Lue lisää

Hae Mesoaja-ehdokkaaksi

Mesoaja Gaala palkitsee vuosittain messumedian ja tapahtumamarkkinoinnin parhaimmiston.

Lue lisää