Tietoa osallistujille

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Messukeskukseen Habitareen! Osallistumisen onnistumisessa suunnitteluvaiheella on ratkaisevan tärkeä merkitys. Hyvin suunniteltu ja luovasti toteutettu osallistuminen tuo tulosta heti tapahtumassa ja heijastuu pitkälle tulevaisuuteen. Siksi on hyvä huomioida projektin eri vaiheet: ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja tapahtuman jälkeen toteutettavat toimenpiteet.

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet

Tekniikan myyntipäällikkömme Niko Aalto (niko.aalto@messukeskus.com, puh. +358 45 114 2151) auttaa rakentamiseen liittyvissä asioissa. Pystyt tekemään lisätilaukset myös eMessukeskuksesta.

Vinkkejä messuilla onnistumiseen

Markkinoi mukanaoloasi Habitaressa

Kertomalla markkinointikanavissanne, että olette osallistumassa Habitareen, houkuttelette messukävijät osastollenne. Osallistumista kannattaa siis markkinoida jo etukäteen, jotta asiakkaat osaavat tulla osastollenne tapahtumassa. Tarjoamme käyttöönne markkinointimateriaaleja, joita voitte hyödyntää omissa kanavissanne.

Hyödynnä myös Habitaren markkinointikanavia ja kasvata näkyvyyttänne tapahtumassa. Haluamme kertoa markkinoinnissamme kävijöillemme kiinnostavista tuotteista ja toimijoista tulevassa Habitaressa. Hyödynnä mahdollisuutesi näkyä tapahtuman somekanavissa ja ota yhteyttä Habitaren markkinointivastaavaan Pia Sieviseen (pia.sievinen@messukeskus.com).

Lisää vinkkejä osallistumisen markkinointiin