Osasto 7n132

Babystanderi® lasten hoito- ja suihkuallas

Babystanderi® hoito- ja suihkuallas on taaperoiden kaluste, joka on laajalti käytössä eri puolella Suomea. Babystanderissa hoitaja ei kannattele lasta, vaan lapsi seisoo ja pitää itse kiinni. Hoitajan tuki- ja liikuntaelimistölle ei tule toistuvaa ja jatkuvaa kuormitusta, joten hoitotyö kevenee.
Monikäyttöinen tuote soveltuu kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin, päiväkoteihin sekä yleisiin lastenhoitohuoneisiin.
Voidaan käyttää, kun lapsi osaa seisoa tukea vasten. Vuorovaikutus lapsen ja hoitajan välillä paranee esim. vaipanvaihdon yhteydessä tehtävän pesun aikana. Lapsi voi myös istua ja kylpeä pyöreässä ammeessa. Kaluste tarvitsee oman paikan (asennettuna paino on 45 kg), mutta on helposti siirrettävissä paikasta toiseen. Käy kotisivullamme https://www.babystanderi.fi - katso video ja lue lisää. Babystanderin valmistaa Suomessa laadukkaasti ja ympäristöystävällisesti Finncont Oy, Virrat.
Messutarjous verkkokaupassa 10.9-16.9.2019. Tilaukset, tarjoukset ja lisätietoja: Babystanderi Oy, Y-tunnus 2550286-7, Seija Hasunen puh. 044 2221131, sähköposti: seija.hasunen@babystanderi.fi tai asiakaspalvelu@babystanderi.fi