Osasto 1c30

Viherviisikko Oy

Viherviisikko Oy

Viherviisikko on suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan palveluyrityksiä. Toiminta-alueenamme on koko pääkaupunkiseutu, mutta toimitamme kasveja ja tarvikkeita ympäri Suomen.
Liikevaihtomme on noin 2,7 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 40 henkilöä.

Palvelumme:

Vihersisustus
Vihersisustaminen voi tarkoittaa niin yksittäisiä viherkasvi-istutuksia kuin laajoja talvipuutarhojakin. Kattava valikoimamme koostuu niin elävistä viherkasveista kuin silkkikasveistakin, joten meiltä löydät sopivat kasvivaihtoehdot kaikenlaisiin tiloihin. Viherkasveilla sisustaminen on oiva tapa lisätä tilan viihtyvyyttä ja kohottaa tilassa oleskelevien mielialaa.

Viherrakentaminen
Olipa pihasi pieni tai suuri, voidaan sen viihtyvyys maksimoida laadukkaalla viherrakentamisella. Viherrakentaminen parantaa asukkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyttä ja terveyttä, sekä nostaa kiinteistön arvoa. Turvallinen, siisti ja helppohoitoinen piha myös pienentää huoltokustannuksia.

Pihojen ylläpito
Kaunis piha on kiinteistön käyntikortti! Paraskaan pihasuunnitelma ei kuitenkaan yksin riitä, vaan pysyäkseen vehreänä keitaana piha kaipaa säännöllistä hoitoa. Pihanhoito kannattaa jättää alan ammattilaisten vastuulle, jolloin säästät aikaasi ja voit keskittyä huolettomasti pihasta nauttimiseen.