Skip to content

Habitare Choice

Habitare Choice nostaa näkyviin yritysten vastuullisia askeleita – alueen kuratoi sisustusstylisti Susanna Vento

Habitare Choice kutsuu mukaan yrityksiä ja toimijoita, jotka ovat tehneet tietoisia valintoja kohti vastuullisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Näyttelyn kuratoi sisustusstylisti Susanna Vento.

 

 

Habitare Choice -alue nostaa esiin yritysten ja toimijoiden tekoja kohti vastuullisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Esillä on tuotteita ja tuotekonsepteja, joiden keskiössä on vastuullisuus ja kestävyys. Yhteistyössä sisustusstylisti Susanna Venton kanssa toteutettavan alueen arvoihin kuuluu sallivuus ja se, että vastuulliset teot tulevat huomatuiksi.

”Haluamme nostaa näkyviin yrityksiä ja toimijoita, jotka ovat ottaneet huomattavia askeleita kestävämpään suuntaan niin tuotannossa kuin materiaaleissa. Jos jokin yritys tekee jotain vastuullisuuteen liittyvää erityisen hyvin, ihmisten pitäisi tietää siitä. Muutos alkaa yksittäisistä valinnoista ja uudenlaisista tavoista toimia. Samalla on tärkeää muistaa, että yritykset eivät voi muuttua hetkessä. Habitare Choice on paikka siihen, että pienet hyvät teot tulevat huomatuiksi”, Susanna Vento kertoo suunnittelun lähtökohdista.

Hän haluaisi Habitare Choicessa vierailevien kokevan ahaa-elämyksiä ja oivalluksia kestävään suunnitteluun liittyen. Vastuullisuus ja ekologisuus eivät poissulje estetiikkaa ja sitä, etteivätkö tuotteet voisi myös näyttää hyvältä ja kauniilta.

 

Habitare Choicessa pienet hyvät teot tulevat huomatuiksi.

Vastuullisuuden kuuluisi olla jokaisen meistä kuluttamisen ytimessä ja jokaisen yrityksen liiketoiminnan lähtökohta. Maailma on kuitenkin monimuotoinen ja alati muuttuva, todelliset haasteet ihmistä isompia. Siksi pienilläkin teoilla on väliä. Ne kertautuvat ja vievät asioita eteenpäin kohti parempaa tulevaisuutta.

Choice esittelee kävijöille yrityksiä, innovaatioita, palveluja ja arvoja, joiden kautta pääsemme lähemmäs parempaa huomista. Toivomme, että jonain päivänä vastuullisuus ei olisi enää alue, kampanja tai erikoisuus vaan sisäänrakennettuna kuluttajien valinnoissa ja yritysmaailmassa. Nyt iloitsemme Habitare Choicen tuomista näkökulmista ja tarjoamasta.

Habitare Choice toivottaa vastuullisesti toteutettujen tuotteiden ja konseptien ohella tervetulleeksi materiaali-innovaatiot. Alueella käytetyt messurakenteet ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä.

”Suomessa on tehty hienoja innovaatiota, esimerkkinä sellupohjaiset tekstiilit ja biohajoavat pakkausmateriaalit. Ja muutokset ovat todella upeita. Kuka tahansa meistä voi jo tehdä yhä vastuullisempia valintoja”, Vento muistuttaa.

 

 

Lue Habitaren 2023 blogi Choice-alueesta ja Susanna Ventosta

 

Näytteilleasettajaksi Habitare Choice -alueelle?

Kuuluuko sinun yrityksesi tärkeimpiin arvoihin kestävä kehitys, kulutuksen järkeistäminen ja vastuullisuus? Ja näkyykö se todellisina tekoina, pieninä askeleina tai suurina harppauksina? Kerro siitä meille ja ehdota yritystäsi Habitare Choice -alueelle!

Tutustu Choice-mediakorttiin

Ota yhteyttä 
Ida Grönman
+358 (0)40 5003 525
ida.gronman@messukeskus.com