Skip to content

Tavoita muotoilun ja tilasuunnittelun ammattilaiset

Ota yhteyttä

 

Projektisisustamisen ammattilaisalue Habitare Pro 9.–11.9.2020

Habitare Pro on projektisisustamisen ammattilaisalue, joka on tarkoitettu muotoilun ja tilasuunnittelun ammattilaisille. Habitare Pro koostuu inspiroivasta näyttelystä ja kansainvälisestä ohjelmasta. Alueella vieraili vuonna 2019 upeasti 5 424 ammattilaista!

Alue tarjoaa alan yrityksille ja toimijoille ainutlaatuisen kosketuspinnan projektisisustamisen, muotoilun ja tilasuunnittelun ammattilaisten ja ostajien kohtaamisiin.

Osallistuminen

Näyttelytilan hinta on 145 e/m². Hinta ei sisällä osastorakenteita.

Hinnat ja osastoratkaisut

Tavoita asiakkaasi messumedialla

Messumedia on tutkitusti yksi tehokkaimmista medioista. Se tavoitti vuonna 2018 yli miljoona silmäparia. Tutustu räätälöityihin paketteihin tai valitse oma mediakattauksesi itse!

Tutustu

Habitare Pro Messukeskuksen alakerrassa

Habitare Pro järjestetään Messukeskuksen alakerran hallissa 1. Alue sijaitsee siis samassa kerroksessa Habitaren kanssa, mutta on yhä avoinna vain alan ammattilaisille.

Kävijäkohderyhmät

Muotoilun, tilasuunnittelun ja valaistuksen
ammattilaiset ja ostopäättäjät:

  • Arkkitehdit
  • Sisustusarkkitehdit
  • Suunnittelijat ja hankintapäättäjät

 

Yritykset

  • Huonekalut
  • tekstiilit
  • valaistus
  • materiaalit
  • tarvikkeet ja palvelut
  • tilasuunnittelu ja palvelumuotoilu

Ota yhteyttä

Heidi Laaksonen
myyntipäällikkö
+358 50 490 9625
heidi.laaksonen@messukeskus.com

Onnesta soikeina

Varmaan rakkain muisto on se kun kävimme aviomieheni kanssa messuilla. Olimme onnesta soikeina. Edellisenä talvena olimme löytäneet tontin ja rakennuslupakin oli kunnossa. Lisäksi olimme pistäneet talotehtaalle tilauksen vetämään. Ja kaiken lisäksi odotin esikoistamme. Oli ihanaa kun päästiin tutkimaan ja katselemaan kunnolla mitä uuteen kotiin hankitaan. Se ei ollut enää pelkkää haavetta. Siitä on nyt 7 vuotta. Sen jälkeen ollaan päästy messuille vain kerran. Nyt esikoisemme on jo eskarilainen ja ensisyksynä koululainen. Huonettakin pitäisi muokata siihen suuntaan.

Yhteisiä hetkiä messuilla

Tapana on mennä Habitareen äidin kanssa joka vuosi, tai ainakin tehdä suunnitelmia messujen ajalle yhdessä ja vaihtaa kokemuksia jälkikäteen. Olen 40-vuotias ja äiti 70.

Habitare herätti sisustusinnon

Yläasteella, eli joskus vuonna -85 kotitaloustunteihin kuului käydä Habitaressa. Minä ja mun bestis tehtiin siitäkin reissusta seikkailu kun piti omatoimisesti suoriutua Espoosta Pasilaan. Itse messujen sisällöstä siltä kerralta en muista mitään, mutta into sisustamiseen syttyi ja aikuisena Habitaressa on tullut käytyä tosi usein. Tapahtumasta tarttuu aina mukaan kivoja juttuja, kuten tänä vuonna Timo Sarpanevan julistetaulu Karhula-Iittalan lasi, jossa on Wirkkalan Kantarelli-maljakon luonnos.