Habitaren alueet

Habitaren tapahtuma-alue on järjestetty viiteen eri alueeseen esiteltävien tuoteryhmien ja teemojen mukaisesti. Habitaren alueet ovat Ahead, Folk , Decor, Habitaren Antiikki ja Habitare Pro. Tutustu alueisiin alla!

AHEAD

AHEAD on kuratoitu muotoilun kohtaamispaikka, jossa esitellään ja myydään monipuolisesti uusinta muotoilua. Ahead-hallissa ovat Habitaren erikoisnäyttelyt ja alan nuoret tekijät, ja hallin arkkitehtuuri on merkittävä osa näyttelyn kokonaiselämystä. AHEAD teema-alueet ovat Habitare Light, Habitare Startup ja Eettinen alue.

Habitare Light  Habitare Startup
Eettinen alue  Tutustu näytteilyihin

FOLK

FOLK on kodin sisustamisen alue, josta löytyvät saunat, tulisijat, kylpyhuoneet, huonekalut, kodinkoneet ja talopaketit. Löydät alueelta uusia ideoita kodin sisustamiseen!

FOLK -alueelta löytyy myös lapsille ja lapsenmielisille tarkoitettu Habi Kids. Lasten alueella tutustutaan tänä vuonna Helsingin kaupunkikulttuuriin pelin muodossa.

Habi Kids

DECOR

DECOR pitää sisällään sisustamisen pientuotteet ja palvelut. Alue on piensisustajan paratiisi, josta tehdään löytöjä kotiin!

HABITARE PRO

Habitare Pro on muotoilun, arkkitehtuurin ja tilasuunnittelun ammattilaisille ja ystäville suunnattu alue Habitaressa, joka koostuu inspiroivasta näyttelystä ja kansainvälisestä ohjelmasta.

Lue lisää

HABITAREN ANTIIKKI

Habitaren Antiikki tuo yhteen antiikin, vintagen ja vanhan taiteen ystävät – asiantuntijat, keräilijät, ammattilaiset, harrastajat ja kauppiaat. Alue sijaitsee Habitaren piensisustukseen keskittyvässä Decor-hallissa ja tutustuttaa uusia kävijöitä antiikin ja vintagen maailmoihin.

Tutustu alueeseen