Skip to content

Habitaren alueet

Habitaren tapahtuma-alue on järjestetty viiteen eri alueeseen. Habitaren alueet ovat Ahead, FolkDecor, Habitaren Antiikki ja Habitare Pro Lounge. Tutustu alueisiin alla!

AHEAD

AHEAD on kuratoitu muotoilun kohtaamispaikka, jossa esitellään ja myydään monipuolisesti uusinta muotoilua. Ahead-hallissa ovat Habitaren erikoisnäyttelyt ja alan nuoret tekijät, ja hallin arkkitehtuuri on merkittävä osa näyttelyn kokonaiselämystä. AHEAD teema-alueet ovat Habitare Light, Habitare Startup ja Eettinen alue.

Habitare Light  Habitare Startup
Eettinen alue  Tutustu näytteilyihin

Skidi-peli Habi Kids -alueella

FOLK

FOLK on kodin sisustamisen alue, josta löytyvät saunat, tulisijat, kylpyhuoneet, huonekalut, kodinkoneet ja talopaketit. Löydät alueelta uusia ideoita kodin sisustamiseen!

FOLK -alueelta löytyy myös lapsille ja lapsenmielisille tarkoitettu Habi Kids. Habi Kids -alueella päästään tänä vuonna hauskalle merimatkalle Muumien kanssa!

Habi Kids

DECOR

DECOR pitää sisällään sisustamisen pientuotteet ja palvelut. Alue on piensisustajan paratiisi, josta tehdään löytöjä kotiin!

HABITARE PRO LOUNGE

Habitare Pro Lounge on Habitaressa toteutettava ammattilaisten kohtaamispaikka, jossa on mahdollisuus tavata kollegoita ja yritysten edustajia etukäteen sovituissa tapaamisissa.

Lue lisää

HABITAREN ANTIIKKI

Habitaren Antiikki tuo yhteen antiikin, vintagen ja vanhan taiteen ystävät – asiantuntijat, keräilijät, ammattilaiset, harrastajat ja kauppiaat. Alue sijaitsee Habitaren piensisustukseen keskittyvässä Decor-hallissa ja tutustuttaa uusia kävijöitä antiikin ja vintagen maailmoihin.

Tutustu alueeseen