Skip to content

Habitaren alueet

Habitaren tapahtuma-alue on järjestetty viiteen eri alueeseen. Habitaren alueet ovatAhead, FolkDecor, Antiikki & Vintage ja Habitare Pro. Tutustu alueisiin alla!

AHEAD

AHEAD on kuratoitu muotoilun kohtaamispaikka, jossa esitellään ja myydään monipuolisesti uusinta muotoilua. Ahead-hallissa ovat Habitaren erikoisnäyttelyt ja alan nuoret tekijät, ja hallin arkkitehtuuri on merkittävä osa näyttelyn kokonaiselämystä. AHEAD teema-alueet ovat Habitare Light, Habitare Startup ja Habitare Choice.

Habitare Light  Habitare Startup
Habitare Choice  Tutustu näytteilyihin

Skidi-peli Habi Kids -alueella

FOLK

FOLK on kodin sisustamisen alue, josta löytyvät saunat, tulisijat, kylpyhuoneet, huonekalut, kodinkoneet ja talopaketit. Löydät alueelta uusia ideoita kodin sisustamiseen!

FOLK -alueelta löytyy myös lapsille ja lapsenmielisille tarkoitettu Habi Kids.

DECOR

DECOR pitää sisällään sisustamisen pientuotteet ja palvelut. Alue on piensisustajan paratiisi, josta tehdään löytöjä kotiin!

 

 

HABITARE PRO

HABITARE PRO on uusi tapahtumakokemus, joka on omistettu ammattilaisille ja tarjoaa ainutlaatuisen alustan tavata johtavia arkkitehtejä, suunnittelun ammattilaisia, ostajia sekä lehdistöä.

HABITAREN ANTIIKKI & VINTAGE

Habitaren Antiikki tuo yhteen antiikin, vintagen ja vanhan taiteen ystävät – asiantuntijat, keräilijät, ammattilaiset, harrastajat ja kauppiaat. Alue sijaitsee Habitaren piensisustukseen keskittyvässä Decor-hallissa ja tutustuttaa uusia kävijöitä antiikin ja vintagen maailmoihin.