Tavoita kymmeniä tuhansia potentiaalisia asiakkaita

 

Habitare on Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma, joka tavoittaa yli 59 000 sisustamisesta kiinnostunutta kuluttajaa, alan ammattilaista ja vaikuttajaa sekä median edustajaa.

 

Esiteltävät tuoteryhmät Huonekalut, keittiöt, kodinkoneet ja digi, takat ja tulisijat, sisustus- ja kodintekstiilit, pintamateriaalit, asumisen palvelut ja talot, kylpyhuoneet ja saunat, The Block, Habi Kids, taide ja taidekäsityö, lifestyle, materiaalit ja tarvikkeet, koulutus, julkaisut ja palvelut, sisustustuotteet ja -palvelut, valaistus ja startup.

Habitare on ajankohtainen, kiinnostava ja laadukas kokonaisvaltaisen asumisen tapahtuma.

Habitare rakentuu vuosittain vaihtuvan teeman ympärille. Habitare esittelee uutta ja vanhaa, erilaisia tyylejä, ottaa kantaa ja kertoo tulevasta.

Tavoitat alan ammattilaiset, kuluttajat ja vaikuttajat sekä median edustajat.

Hyödynnä Habitaren tarjoama mahdollisuus: esittele tuotteitasi tai palveluitasi, rakenna brändiäsi, yllätä ja inspiroi! Ota käyttöösi Habitaren markkinointimateriaalit täältä»

 

Hinnat

Habitaresta alkoi menestystarina

“Pop-up-myymälämme Habitaressa sai valtavan suosion. Messuilta alkoi menestystarina, jonka ansiosta Helsinkiin avataan pian Euroopan suurin MUJIn myymälä.” Takuo Nagahara, Toimitusjohtaja, Muji Europe Holdings Ltd.
Lue koko tarina

Messut ovat tärkeä osa perheyrityksemme menestystä

“Messuviikkoon huipentuu moni asia, ja messut myös näyttävät suunnan tulevaan.” Annaleena Hämäläinen, luova johtaja, Hakola Oy
Lue lisää

Habitare on alkusyksyn kohokohta

”Habitaresta on muodostunut tärkeä kohtaamispaikka, jossa tapaa kerralla kaikki alan ihmiset, voi vaihtaa näkemyksiä ja innostusta siitä, mikä tällä hetkellä sisustuksessa puhuttaa. Se hetki, kun viimeiset tavarat osastoilla saadaan paikalleen ja aletaan vierailla toisten osastoilla, on alkusyksyn kohokohtia.” Päivi Häikiö, AD & Set Designer

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä tuloksellisin osallistumistapa!

Noora Haatainen

Noora Haatainen

+358 40 450 3503

noora.haatainen@messukeskus.com

Huonekalut, tekstiilit, taidekäsityö, asumisen palvelut ja talot

Mari Sobott

Mari Sobott

+358 50 5939 651

mari.sobott@messukeskus.com

Keittiöt, kylpyhuoneet ja saunat, takat, kodinkoneet, digi, materaalit, valaistus, lifestyle