Skip to content

Habitare Pro ammattilaisille

11.–15.9.2024

Tilaa ammattilaisen uutiskirje

Rekisteröidy ammattilaiskävijäksi

Habitare Pro ammattilaisille

Habitare Pro on ammattilaisille omistettu tapahtumakokonaisuus, joka tarjoaa ainutlaatuisia verkostoitumis- ja kohtaamiskokemuksia ja tuo yhteen kansainvälisen muotoiluyhteisön Helsingissä. Habitare Pro:ssa tapaat johtavia arkkitehtejä, suunnittelun ammattilaisia, ostajia sekä lehdistöä.

Habitare Pro koostuu Habitaren ajankohtaisen asumisen ja muotoilun alueelle (halli 6) sijoittuvasta näyttelystä ja kansainvälisestä ammattilaisohjelmasta sekä showroom-tapahtumasta, joka kutsuu ammattilaisyleisön ja designin ystävät Helsingin keskustassa sijaitseviin showroomeihin. Tänä vuonna ammattilaisille suunnattu Habitare Pro sisältöineen on auki koko tapahtuman ajan perjantaista sunnuntaihin 11.–15.9.2024.

Ammattilaisena tai alan opiskelijana pääset vierailemaan Habitaressa veloituksetta rekisteröitymällä ennakkoon.

 

Habitare Prossa 2024 ovat mukana muun muassa:

Abstracta I Framery I Grano I Swatchbox I Svensson I Polestar I Glimakra of Sweden I TreCe I Forming Function I Iguzzini I Ateljé Lyktan I Evävaara Design I +Halle I Restatop I Roltrade I Martela I Octacell I Taiga Concept I VM Carpet I ZeroLighting

 

Ammattilaiskävijöille ja alan opiskelijoille maksuton sisäänpääsy Habitareen

Ammattilaisena tai alan opiskelijana pääset vierailemaan Habitaressa veloituksetta rekisteröitymällä ennakkoon tai paikan päällä. Rekisteröitymällä voit vierailla Habitaressa kaikkina viitenä tapahtumapäivänä normaalien aukioloaikojen puitteissa. Varaudu todistamaan ammattilaisuutesi.

Katso veloituksettomaan sisäänpääsyyn oikeuttavat ammattilaisryhmät >

Maksuton rekisteröinti vaatii rekisteröitymiskoodin.

Koodin saat ammattilaisten uutiskirjeessä. Voit tilata uutiskirjeen täältä >>

Tarvittaessa voit tiedustella rekisteröitymiskoodia asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@messukeskus.com.

Tervetuloa tapaamaan mukana olevien yritysten edustajia, verkostoitumaan ja tutustumaan uutuuksiin.

Rekisteröidy ammattilaiskävijäksi

Tilaa ammattilaisten uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ammattilaisten rekisteröitymiskoodin Habitareen 2024.

Tilaajana kuulet myös ensimmäisten joukossa Habitaren uutisista ja saat tietoa muun muassa uutuuksista, uusista suunnittelijoista ja designista.

Tilaa uutiskirje

Tätä kaikkea on Habitare Pro 2024

Verkostoidu

Tapaa alan kollegoitasi ja verkostoidu rennossa ympäristössä Habitare Pro Loungessa, jossa järjestetään läpi tapahtuman ohjelmaa sekä  asiantuntijoiden vetämiä workshoppeja.

Torstaina 12.9. Habitare Pro Loungen ohjelman teemana on arkkitehtuuri. Workshoppien vetäjiin lukeutuu muun muassa maailman suurimman kiinteistöalan asiantuntijatalo CBRE:n työympäristön kehittämisen ja muutosjohtamisen palveluista vastaava Jutta Sellin, joka kertoo esityksessään siitä, kuinka paljon työn tekemiseen tarvitaan tilaa.

Perjantaina 13.9. ohjelman keskiössä ovat ostajat. Luvassa on muun muassa yhteistyössä Young Finnish Designin kanssa järjestettävä Speed Dating, joka tuo yhteen suunnittelijat ja yritykset.

Pysy kuulolla – kerromme pian lisää workshopeista!

Pro Design Talks

Habitaren ainutlaatuinen keskusteluohjelma sisältää mielenkiintoisia aiheita ammattilaisille, tarjoten syvällisiä keskusteluja niin nousevien kuin jo alalla vakiintuneiden suunnittelijoiden sekä alan johtajien kanssa. Pro Design Talks -ohjelman puhujat ovat alansa huippuasiantuntijoita ja aiheet ajankohtaisia.

Pro Design Talks -ohjelma järjestetään Arena-päälavalla.

Ohjelma julkistetaan 7.8.

Habitare Pro Networking Party

Tämä on se ilta, jota et halua missata! Habitare Pro Party tuo ammattilaiset yhteen Habitaren avajaispäivänä keskiviikkona klo 17.30–20.30. Habitare Pro Partyssa verkostoidut, nautit mahtavasta musiikista ja rentoudut upeassa seurassa. Illan juomat tarjoilee Kyrö Central Bar, joten odotettavissa on makuelämyksiä, joita et unohda. Jos saat kutsun näihin juhliin, muista rekisteröityä ennakkoon. Rekisteröinti avataan pian!

Showrooms

Yhdessä Helsinki Design Weekin kanssa toteutettavassa Showrooms Habitare x Helsinki Design Week -tapahtumakokonaisuudessa nähdään myös Habitare Prossa mukana olevia yrityksiä. Tapahtumassa yritykset esittelevät keskustassa sijaitsevissa näyttelytiloissaan tuotteitaan ja palveluitaan alan ammattilaisille ja muotoilun ystäville. Showroomeilla järjestetään myös ohjelmaa Art Goes Showroom Habitare x Helsinki Design Week -alaotsikon alla.

Julkaisemme pian vuonna 2024 mukana olevat showroomit!

Ota käyttöön tapaamis- ja verkostoitumisalusta Tavata!

Tavata on helppokäyttöinen tapahtuma- ja verkostoitumisalusta, jonka avulla voit sopia tapaamisia yritysten edustajien ja ammattilaiskävijöiden kanssa messujen aikana. Alusta on ilmainen sekä yrityksille että kävijöille.

Tervetuloa verkostoitumaan!

Lue lisää ja liity Tavataan

Vapaa pääsy Habitareen koskee seuraavia ammattilaisryhmiä:

 • Muotoilija
 • Arkkitehti
 • Sisustusarkkitehti
 • Maisema-arkkitehti
 • Sisustussuunnittelija
 • Valo- ja sähkösuunnittelija
 • Piha- ja puutarhasuunnittelija
 • Muu suunnittelija
 • Alan opiskelija
 • Valmistaja
 • Maahantuoja/tavarantoimittaja
 • Sisäänostaja
 • Jälleenmyyjä
 • Rakennuttaja/urakoitsija
 • Antiikkialan ammattilainen
 • Kiinteistöalan ammattilainen
 • Taidealan ammattilainen
 • Hifialan toimija
 • Alan museo/järjestö/liitto
 • Alan koulutuksen ammattilainen
 • Alan konsultti
 • Luova johto/muu luovan alan toimija

Habitare Pro yhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppani