11.9.2019 09:00 - 12:00 · 6k7 ·

Miten sisustaa ekologisesti ja uniikisti?

Hei sisustaja! Sinulla on visio ja tarve, meillä taas taito ja materiaalit. Nämä yhdistämällä saamme aikaan yksilöllisiä, toiveittesi mukaan suomalaisena käsityönä tehtyjä, laadukkaita upcycling-uusiohuonekaluja. Nämä ja muut upcycling-sisustuselementit luovat koteihin ja työpaikoille uniikin, ekologisen ilmeen.
Olet tervetullut tutustumaan Kierrätyskeskuksen sisustusideoihin, Plan B -tuotteisiin ja verstastyöntekijöihin Habitaren ammattilaispäivänä 11.9.2019 klo 9–12. Löydät meidät Huomisen kodista, Eettiseltä osastolta hallista 6.
Tarjolla kuohuviiniä ja pientä purtavaa klo 9.30 alkaen.

Jokaisella vanhalla tavaralla on historia ja tarina, jonka se tuo mukanaan uusiin ympäristöihin. Tästä syystä uusiotuotteilla sisustetut tilat ovat tunnelmaltaan erityisen kotoisia ja parhaimmillaan hyviä muistoja herättäviä. Upcyclingin ytimessä on näiden tarinoiden säilyttäminen, ja kunnioitus käsityötä sekä laadukkaita tavaroita kohtaan. Jokainen uusiotuote on ainutlaatuinen yksilö, eikä toista samanlaista löydy.

Ihmiset ja yritykset kaipaavat aidosti ympäristö- ja ilmastovastuullisia ratkaisuja myös sisustukseen. Kierrätyskeskuksen tuotteille lasketaan luonnonvara- ja hiilisäästöluvut, jonka myötä vastuullinen valinta tulee näkyväksi ja siitä on helppo kertoa edelleen.
Ekologisilla ja ainutlaatuisilla Plan B -uusiotuotteilla sisustaminen on helppoa! Ota yhteyttä verstasvastaava Anu Rissaseen ja aloittakaa suunnittelu! Sisustusprojektiasi voidaan tarvittaessa täydentää myös muilla Kierrätyskeskukseen lahjoitetuilla huonekaluilla.

http://www.kierratyskeskus.fi/planb


Anu Rissanen
puh. 040 645 3329
anu.rissanen@kierratyskeskus.fi

  • Aika: 11.9.2019 09:00 - 12:00
  • Paikka: 6k7