11.9.2019 00:00 - 00:00 · 7p131 ·

KIRPUNKOTI INSTAKISA: Piirustuskilpailu lapsille!

http://www.instagram.com/kirpunkoti

KirpunKoti Oy järjestää lapsille piirustuskilpailun, joka on avoin kaikille 0–10-vuotiaille taiteilijoille.

Sarjat

Kilpailussa on kolme sarjaa: A/0-3 vuotiaat, B/4-6 vuotiaat ja C/ 7-10 vuotiaat

Osallistumisohje

Pyydä lasta piirtämään kuva, jonka aiheena on ”KirpunKodin uusi eläin”. Jokainen osallistuja voi piirtää yhden A4-kokoisen kuvan lempieläimestä ja toteutustapa on vapaa.

Postaa kuva instagramiin #HabikirpunkisaA #HabikirpunkisaB #HabikirpunkisaC riippuen mihin ikäluokkaan lapsesi kuuluu. Lisäksi seuraa KirpunKotia instassa ja merkkaa @kirpunkoti kuvaan. Postaa kuva tiistaihin 17.9. mennessä. Kuvaan mukaan piirtäjän etunimi, ikä ja paikkakunta. Huom! Jos käyttäjätilisi on yksityinen kuva ei näy kisassa, voit myös lähettää sen meille facen tai instan viestillä. Voit myös tuoda piirustuksen tietoineen KirpunKodin osastolle.

Osallistumisajan päätyttyä KirpunKodin raati valitsee 3 kuvaa jatkoon jokaisesta ikäryhmästä ja ne julkaistaan KirpunKodin Facebook- ja Instagram-sivuilla, joissa jokainen voi äänestää suosikkiaan tykkäämällä kuvasta. 23.9. tykkäykset lasketaan kustakin luokasta ja siihen mennessä eniten tykkäyksiä luokassaan saaneen kuvan piirtäjä voittaa oman luokkansa.

Palkinto

Syyslippu Hoplopiin ja vapaavalintainen 20x30cm posteri KirpunKodin valikoimasta. Koko kisassa eniten ääniä saanut saa vielä lisäksi 20€ lahjakortin KirpunKodin verkkokauppaan.

Onnea kilpailuun!

HUOM! Kisan onnistumisen kannalta vaaditaan vähintään 3 piirustusta/ sarja. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

  • Aika: 11.9.2019 00:00 - 00:00
  • Paikka: 7p131