Habitaren diginäkyvyydet

Messupolku

Nappaa paikkasi messupolulta! Messupolku on kävijöille luotu ja kiinnostuksen kohteiden mukaan kuratoitu valikoima osastoja, jotka kävijän ainakin kannattaa nähdä. Polulla liikutaan AR-sovellus Immersal Messukeskuksen avulla.

Habitareen kuratoimme omat suosituspolut:

  • rakentajalle
  • sisustajalle
  • unelmoijalle

Kun osallistut messupolkuun, voit olla varma, että osastollesi ohjautuu juuri oikea kohderyhmä!
Nyt voit varata näkyvyytesi messupolulla varsin pieneen hintaan, Habitaren yrityksille paikka messupolulla nyt vain 250 euroa (ei sis. alv)!

Varaa heti paikkasi messupolulla!

Messupolulla saat

  • oikeaa kohderyhmää osastollesi. Kannustamme kävijöitä kokeilemaan messupolkuja tarjoamalla heille yllätyslahjan.
  • Oman yrityksesi tervehdyksen käyttäjille ja mahdollisuuden ohjata käyttäjiä suoraan oman yrityksesi nettisivuille, kilpailuun tai liidilomakkeelle.
  • Täysin uudenlaisen näkyvyyden uutuusarvon

 

Katso esimerkki demokäytöstä, kuinka Messupolku toimii älypuhelimessa

 

AR

AR eli augmented reality on lisättyä todellisuutta Habitaren messuhalleissa 6 ja 7. Pokémon GO:sta tuttu lisätty todellisuus avautuu kävijälle Immersal Messukeskus -nimisen sovelluksen kautta. Sovelluksella voi navigoida halleissa osastolta osastolle aivan kuten auton gps:llä. Lisäksi sovellus näyttää yllättäviä AR-maailman asioita, kuten eläimiä, pelejä tai muuta tapahtumaan liittyvää.

Kaikki hallien 6 ja 7 näytteilleasettajat ovat näkyvissä sovelluksen kartalla. Voit kuitenkin erottautua muista ja tilata osastosi ylle virtuaalisen bannerin, esimerkiksi yrityksesi logon! Mikä tahansa jpg- tai eps-kuvatiedosto voidaan ripustaa AR-maailmaan osastosi ylle. Suositusmitat ovat 2000 px x 1000 px.

Osta nyt edullinen ja helppo lisänäkyvyytesi Habitareen ja tilaa banneri AR-maailmaan alennettuun hintaan 150 euroa!

Osta banneri nyt!

 

Myymme myös muita lisänäkyvyyksiä AR-maailmaan ja sovelluksen keinoin voit pelillistää osallistumistasi tapahtumaan. Ole näistä yhteydessä Nooraan tai Mariin!

Näkyvyydet Messuklubissa

Habitaren klubiin kuuluu lähes 50 000 intohimoisesti sisustuksesta ja muotoilusta kiinnostunutta suomalaista. Klubikirjeidemme avausprosentit ovat korkeat ja klubilaiset lukevat uutiskirjeet tarkasti. Ostamalla näkyvyyspaikan klubikirjeissämme varmistat, että brändisi muistetaan ennen tapahtumaa ja sen jälkeen. Voit esimerkiksi jakaa klubilaisille ale-koodin tai pyytää heitä osastollesi vierailemaan ja hakemaan erikoislahjan. Habitareen osallistuvat yritykset voivat myös järjestää erillisiä tapahtumia ja näin tavoittaa klubilaiset myös muina ajankohtina.

Kysy myyjiltämme lisää!

Näkyvyydet sivustolla

Habitaren sivuilla käy valtava määrä sisustuksesta ja muotoilusta kiinnostuneita kuluttajia. Käynnit kasvavat jo kuukautta ennen tapahtumaa. Voit nyt tavoittaa uutta yleisöä ja näkyä Habitaren banneripaikoilla.

Ota yhteyttä myyjiimme ja kysy lisää!

Tilaa tästä