Habitaren diginäkyvyydet

Näkyvyydet sivustolla

Habitaren sivuilla käy valtava määrä sisustuksesta ja muotoilusta kiinnostuneita kuluttajia. Käynnit kasvavat jo kuukautta ennen tapahtumaa. Voit nyt tavoittaa uutta yleisöä ja näkyä Habitaren banneripaikoilla.

Ota yhteyttä myyjiimme ja kysy lisää!

AR

AR eli augmented reality on lisättyä todellisuutta Habitaren messuhalleissa 6 ja 7. Pokémon GO:sta tuttu lisätty todellisuus avautuu kävijälle Immersal Messukeskus -nimisen sovelluksen kautta. Sovelluksella voi navigoida halleissa osastolta osastolle aivan kuten auton gps:llä. Lisäksi sovellus näyttää yllättäviä AR-maailman asioita, kuten eläimiä, pelejä tai muuta tapahtumaan liittyvää.

Kaikki hallien 6 ja 7 näytteilleasettajat ovat näkyvissä sovelluksen kartalla. Voit kuitenkin erottautua muista ja tilata osastosi ylle virtuaalisen bannerin, esimerkiksi yrityksesi logon! Mikä tahansa jpg- tai eps-kuvatiedosto voidaan ripustaa AR-maailmaan osastosi ylle. Suositusmitat ovat 2000 px x 1000 px.

Osta nyt edullinen ja helppo lisänäkyvyytesi Habitareen ja tilaa banneri AR-maailmaan alennettuun hintaan 150 euroa!

Osta banneri nyt!

 

Myymme myös muita lisänäkyvyyksiä AR-maailmaan ja sovelluksen keinoin voit pelillistää osallistumistasi tapahtumaan. Ole näistä yhteydessä Nooraan tai Mariin!

 

 Näkyvyydet Messuklubissa

Habitaren klubiin kuuluu lähes 50 000 intohimoisesti sisustuksesta ja muotoilusta kiinnostunutta suomalaista. Klubikirjeidemme avausprosentit ovat korkeat ja klubilaiset lukevat uutiskirjeet tarkasti. Ostamalla näkyvyyspaikan klubikirjeissämme varmistat, että brändisi muistetaan ennen tapahtumaa ja sen jälkeen. Voit esimerkiksi jakaa klubilaisille ale-koodin tai pyytää heitä osastollesi vierailemaan ja hakemaan erikoislahjan. Habitareen osallistuvat yritykset voivat myös järjestää erillisiä tapahtumia ja näin tavoittaa klubilaiset myös muina ajankohtina.

Kysy myyjiltämme lisää!

 

Tilaa tästä

Tilaa AR-banneri

  • Valitse lisänäkyvyytesi