Skip to content

Nauti Habitaresta ja Helsingistä

Helsinki on täynnä tapahtumia, tunnelmaa, nähtävää ja koettavaa! Ota messuvierailusi yhteydessä kaikki irti pääkaupunkiseutumme tarjonnasta.

 

 

 

 

Päivä Helsingissä – yhdistä messumatkaan nähtävyyksiä ja tutustu ihanaan pääkaupunkiimme

© Jussi Hellsten

Näe ja koe

Helsinki tarjoaa runsaasti mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää kaikenikäisille. Helsingin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa Helsingin Tuomiokirkko, Finlandia -talo, Kiasma ja Suomenlinna. Perinteisten nähtävyyksien lisäksi pääkaupunkiseudulta löytyy useita puistoja, rantoja ja muita viihtyisiä ajanviettopaikkoja. Käy kurkistamassa esimerkiksi Lammassaaren retkeilymaisemat ja viereisen Kuusiluodon lampaat tai tee pyöräretki keskuspuistossa. Helsinki tarjoaa myös paljon nähtävää jalankulkijoille.

Lue täältä 36 syytä rakastaa Helsinkiä
Tutustu Helsingin aktiviteetteihin

© Ella Olsson / Unsplash

Syö, juo ja viihdy

Helsingin ravintola- ja kahvilakattaus tarjoaa vaihtoehtoja niin liharuoista kuin kasvisruoista nauttiville. Kasvis- ja vegaaniravintoloiden valikoima on monipuolinen ja runsas – varaa pöytä eloisasta Yes Yes Yes -ravintolasta tai nauti kaupungin monipuolisimmasta ja laajimmasta kasvisruokavalikoimasta Silvoplee -ravintolassa.

Aloita päiväsi tori- ja kauppahallikierroksella ja nappaa mukaasi tuoreita raaka-aineita, kuten kalaa tai vihanneksia ja marjoja. Tutustu myös Helsingin uusimpiin ravintoloihin!

Tutustu ravintolaelämään

Holiday Inn Helsinki – Expo

Majoitu

Hotelli, hostelli vai kenties väliaikaisasunto? Helsinki tarjoaa majoitusvaihtoehtoja jokaiseen budjettiin. Habitaren vieraana yövyt esimerkiksi Hotel St. Georgessa jopa -20 % alennuksella 9.-17.9. välisenä aikana. Lue lisää tarjouksesta täällä »

Messukeskuksen kupeesta löytyy juuri kauttaaltaan remontoitu Holiday Inn Helsinki – Expo. Hotelli tarjoaa rentouttavat puitteet palautumiseen tapahtumapäivien lomassa. Tutustu uudistettuun hotelliin ja varaa majoituksesi »

Ympäristöystävällisyys on myös majoitusten tarjoajille tärkeää. Katso, kuinka majoituspalvelut ottavat ympäristöasiat huomioon.

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin

Valitse vastuullisempi päivä Helsingissä

Lue lisää

Joko kävit Helsingin uudessa keskuskirjasto Oodissa?

Sateisena syyspäivänäkin Helsingissä on paljon kaunista nähtävää

Syyspäivä Helsingissä

Katso päiväkohtaiset tapahtumat Helsingissä

Tutustu

Päivä Helsingissä lasten kanssa – retkiä, museoita, leikkipuistoja ja muita elämyksiä

Katso vinkit