Skip to content

Mahdollisuus ostaa Habitaren 2023 näyttelyarkkitehtuurissa nähtyjä, käsintehtyjä design-paneeleja

Tarina paneelien takana

Habitaren vuoden 2023 näyttelyarkkitehtuurin pääelementteinä toimivat suuret, käsintehdyt paneelit. Näyttelyarkkitehtuurin suunnitteli Studio Joanna Laajisto ja se kantoi nimeä Slow. Paneelit näkyivät tapahtuman Arena-päälavalla sekä sisäänkäynneillä. Materiaalien valmistuksesta vastasi suomalainen Verso Design.

Näyttelyarkkitehtuurin elementeissä Laajistolle oli tärkeää, että niistä näkyi käden jälki ja niiden valmistamiseen käytetty aika.

Näyttelyarkkitehtuuri koostuu suurista elementeistä, ja pääroolissa ovat isot paneelit, jotka toimivat materiaalien ja valmistustavan manifesteina. Arkkitehtuurissa hyödynnettiin myös kierrätettyä: mukana olivat muun muassa vuoden 2022 Habitaren päälavalla nähdyt Mattila & Mertzin penkit.

”Habitaren näyttelyarkkitehtuurin suunnittelussa on käytettävä isoja pensellinvetoja, sillä tapahtumassa liikkuu isoja massoja. Kaupallisten projektien ohessa Habitaren näyttelyarkkitehtuurin suunnittelu on ollut tietynlainen terapiaprojekti”, kertoo Laajisto näyttelyarkkitehtuurin suunnittelusta.

Studio Joanna Laajisto on suunnitellut aiemmin mm. Runo Hotel Porvoon, Hotelli Tornin huoneet ja huonekäytävät sekä juuri avautuneen ravintola Cafe Savoyn.

 

Lue lisää näyttelyarkkitehtuurista

 

Ihastuitko sinäkin näihin käsintehtyihin design-paneeleihin?

Nyt messujen jälkeen sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus antaa paneeleille uusi koti, sillä myymme niistä osan. Osa jää edelleen Messukeskuksen uusiokäyttöön eri tapahtumiin.

 

Tuotetiedot

Yksittäisen paneelin hinta 200 €

1300 x 1850 mm

Paneelit painavat muutaman kilon

Paneelien materiaali on koivulastuelementti

 

 

Jos olet kiinnostunut paneelien ostamisesta, niin jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä messujen jälkeen.