Habitare Pro – muotoilun, arkkitehtuurin ja tilasuunnittelun ammattilaisille

Avoinna: 11.9. ke klo 9–19, 12.9. to klo 10–19, 13.9. pe klo 10–15

 

Habitare Pro on muotoilun, arkkitehtuurin ja tilasuunnittelun ammattilaisille ja ystäville suunnattu alue Habitaressa, joka koostuu inspiroivasta näyttelystä ja kansainvälisestä ohjelmasta. Habitare Pron vuoden 2019 teema Mindspaces – Mielen tiloja nostaa esiin aistien merkityksen rakennetun ympäristön suunnittelussa ja käytössä. Teema näkyy vahvasti myös alueen näyttelyarkkitehtuurissa. Habitare Pro 2019 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.–13.9.2019.

Ajatus karkaa – Ajatus juurtuu

Ajatus saa valon ja varjon muodon. Milloin se karkaa ylös, milloin juurtuu jalkojen alle kannattelemaan. Milloin leviää kaatuneen nesteen tavoin.

Habitare Pro -näyttelyyn astutaan tumman tunnelin kautta. Tunnelissa kulkua johdattelevat satunnaiset viivamaiset valonauhat juurtuen välillä lattiaan ja kiiveten seinille ja kattoon. Näyttelyn keskukseen ohjelma-alueelle tuo valoa suuri valkokangas, jota kehystävät lattiatasosta ylöspäin karkailevat valoviivat. Valkokankaan alle levittäytyy tumma varjomainen mattoalue, joka sitoo ohjelma-alueen ja laitojen kuohuviinibaarit yhtenäiseksi lounge-alueeksi.

#habitarepro2019

Tutustu teemaan  Varaa osasto  Rekisteröityminen