Siirry sisältöön
Yrityksille Näytteilleasettajan opas

Näytteilleasettajan opas

Tärkeät infot ja päivämäärät

 • Tarkista laskutustiedot tilausvahvistuksesta ja ilmoita mahdolliset korjaukset osoitteeseen yrityspalvelu@messukeskus.com 13.5.2024 mennessä.
 • Ilmoita yhteisosastollenne tulevat alanäytteilleasettajat eMessukeskuksen kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat viimeistään 7.6.2024.
 • Mikäli haluat vaihtaa kaikki tai osan osastoon sisältyvistä eLipuista printtilipuiksi, ilmoitathan siitä 1.8.2024 mennessä osoitteeseen yrityspalvelu@messukeskus.com.
 • Jos olet tilannut tai osastoosi kuuluu graafisia tuotteita, muistathan toimittaa tarvittavat aineistot osoitteeseen graphics@messukeskus.com viimeistään 2.8.2024.
 • Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet. Kun teet tilaukset 7.8.2024 mennessä, saat tuotteet edullisemmin. Säästä ja tilaa ennakkoon! Lisätietoja: osastopalvelut@messukeskus.com
  • 8.8.2024 hinnat nousevat 20 %
  • 22.8.2024 hinnat nousevat 50 %
  • 4.9.2024 hinnat nousevat 100 %
 • Ilmoita tapahtumassa esillä olevat uutuustuotteesi eMessukeskuksen kautta kuukausi ennen tapahtumaa.

Ke 11.9.2024 klo 9-18 (9-12 vain ammattilaiset, media ja VIP-vieraat)
To 12.9.2024 klo 10-19
Pe 13.9.2024 klo 10-20
La 14.9.2024 klo 10-18
Su 15.9.2024 klo 10-18

Tutustu rakennusaikatauluihin ja sisäänkäynteihin ennakkoon.

Majoitu mukavasti tapahtuman aikana Messukeskuksen yhteydessä sijaitsevassa Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa. Näytteilleasettajana saat huoneesi erikoishintaan, 11 % alennuksella päivän hinnasta!

Tee huonevaraus ajoissa, sillä hotelli on erittäin suosittu tapahtumien aikaan!

eMessukeskuksessa voit muun muassa hoitaa kaikki messuosallistumiseesi liittyvät tilaukset, kutsua asiakkaita tapahtumiin, lähettää kulkulupia, päivittää yritysprofiiliasi ja ilmoittaa osasto-ohjelmasta.

Ilmoita yhteisosastollenne tulevat alanäytteilleasettajat eMessukeskuksen kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat viimeistään 7.6.2024, jotta yritysten näkyvyysnimi ehtii messuilla jaettavaa painettuun messuinfoon. Alanäytteilleasettajat saavat oman yrityskohtaisen tilin ja omat tunnukset eMessukeskukseen. eMessukeskuksen tunnuksilla alanäytteilleasettajat pääsevät myös muokkaamaan yritysprofiilia (päivittämään näkyvyysnimen, lataamaan logon yms.) kohdassa Päivitä yritysprofiilisi.

Alanäytteilleasettajista veloitetaan rekisteröintimaksu tapahtumakohtaisten osallistumisehtojen mukaan. Tässä tapahtumassa alanäytteilleasettajien rekisteröintimaksu on 440 € + alv.

Tarkista laskutustiedot tilausvahvistuksesta ja ilmoita mahdolliset korjaukset osoitteeseen yrityspalvelu@messukeskus.com 13.5.2024 mennessä. Huomioi, että laskun lähetyksen jälkeen tehtävistä muutoksista laskutustietoihin veloitetaan erillinen laskutuslisä.

Tuntemiamme huijariluetteloita ovat esimerkiksi: ExpoGuide, The FAIR Guide, UTP Digital Directories (fairguide.com), (Construct Data Publishers Verlas AG), Euro Business Guide, Eu company Directory European City Guide, The Millennium Guide, The European Internet Guide, The International Fax Directory or IT&T fax directory Europa-Club & World Travel Register, 1st European City Guid,e The Tour and Travel Guide, Verlag Fax Directory, Classified Telefax Pages cdnet.at

Yritykset tarjoavat maksullista näkyvyyttä monille näytteilleasettajillemme ulkomaisissa näytteilleasettajaluetteloissa ja usein lähettänyt mukana myös esitäytetyn luettelotietolomakkeen. Messujärjestäjien kansainvälinen liitto UFI on ryhtynyt vastatoimiin, pyrkii estämään näiden yritysten toiminnan juridisin keinoin ja varoittaa jäsenyrityksiään luettelohuijareista. Monien maiden messujärjestäjät (mukana myös Messukeskus) ovat julkaisseet nettisivuillaan toimintaohjeita katteettoman rahastuksen kohteiksi joutuneille.

Messukeskuksella ei ole mitään tekemistä tämän yrityksen ja luettelon kanssa, eikä tiedossamme ole, mitä etua tai näkyvyyttä kyseinen luettelo voisi yritykselle tuoda. Paras tapa varmistua luettelon oikeellisuudesta on jatkossa aina varmistaa asia messujärjestäjältä.

TOIMI NÄIN:

 • Jos et jatkossa ole varma, onko kyseessä omaan messuosallistumiseesi liittyvä luettelotietopyyntö, ota yhteys yhteyshenkilöösi Messukeskuksessa.
 • Jos olet jo vastannut tällaiseen huijareiden tietopyyntöön ja olet saanut laskun, älä maksa laskua. Voit lähettää laskun lähettäjälle viestin, että et aio maksaa laskua. Enempää näihin laskuihin ja karhuihin ei kannata reagoida. Käytännössä ulkomaisilla huijarifirmoilla ei ole eväitä katteettomista palveluistaan laskuttamiensa summien perintään.

Habitare Pro -alueella järjestetään ke 11.9. klo 17.30–20.30 ammattilaisille suunnattu verkostoitumistilaisuus Habitare Pro Party. Nauti messupäivän päätteeksi Kyrö Distilleryn juomista, musiikista ja yhdessäolosta!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lisätään myöhemmin.

Perjantaina 13.9. järjestettävä Shopping Night tarjoaa kävijöille livemusiikkia Genelec Loungessa sekä näytteilleasettajien messutarjouksia ja -uutuuksia. Teemme ennen tapahtumaa messutarjouksista ja -uutuuksista nostoja Habitaren kanavissa. Omat tarjous- ja uutuustuotteesi pääset lisäämään eMessukeskuksessa päivittämällä Yritysprofiilia ja Katalogin tuotteita.

Viestintä ja markkinointi

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

Tapahtuman nettisivuilla julkaistaan kaikki tapahtumassa mukana olevat näytteilleasettajat. Lista julkaistaan noin kaksi kuukautta ennen tapahtumaa, joten päivitättehän tiedot siihen mennessä.  

Listaan päivittyy se yrityksen nimi, jonka olette ilmoittaneet myyntipäällikölle vahvistaessanne osallistumisen tapahtumaan. Jos haluatte muuttaa näkyvyysnimeä, voi sen helposti käydä muuttamassa eMessukeskuksen kautta kohdasta Markkinoi osallistumistasi.  

Näkyvyysnimen lisäksi listan yhteyteen on helppo ladata mm. yrityksen logo, ohjaus yrityksen sivuille ja muuta tietoa mitä yritys haluaa kertoa tapahtuman kävijöille (videoita/kuvia). Täytättehän siis kaikki tarvittavat tiedot yrityksestänne viimeistään kaksi kuukautta ennen tapahtumaa, jotta kävijät pääsevät ajoissa tutustumaan tapahtumassa mukana oleviin yrityksiin.

Huomioithan, että näkyvyysnimi tulee olla päivitettynä viimeistään kuukausi ennen tapahtumaa, jotta se ennättää painettuun messuinfoon. Messuinfo on jaossa kävijöille.

Onko sinulla kiinnostavaa, ajankohtaista tai viihteellistä ohjelmaa, jonka haluat esittää messuyleisölle? Voit ehdottaa ohjelmaa eMessukeskuksen kautta kohdassa Ohjelma tai laittamalla viestiä osoitteeseen ida.agren@messukeskus.com.

Lähetä lippuja eMessukeskuksen Kutsu asiakkaasi -sivun kautta viikosta 32 alkaen. Voit lähettää eLippuja rajattoman määrän – ne laskutetaan tapahtuman jälkeen käytettyjen (eli sisäänkäynneillä luettujen) lippujen mukaan, huomioiden mahdollisesti osastoon sisältyvät vapaaliput.

Mikäli haluat vaihtaa kaikki tai osan osastoon sisältyvistä eLipuista printtilipuiksi, ilmoitathan siitä 1.8.2024 mennessä osoitteeseen yrityspalvelu@messukeskus.com.

Printtilippuja voi myös tilata lisämaksusta eMessukeskuksen kautta. Printtiliput laskutetaan tilatun määrän mukaisesti. Postitamme printtiliput noin kuukausi ennen tapahtumaa. Printtiliput kannattaa toimittaa asiakkaille ennakkoon; niitä ei voi jättää Messukeskuksen palvelupisteisiin noudettavaksi.

Lähetä eKutsuja eMessukeskuksen Kutsu asiakkaasi -sivun kautta. Kätevä sähköinen eKutsu mahdollistaa kutsun lähettämisen kerralla vaikka sadoille asiakkaille, voit myös tarvittaessa lähettää eKutsuja kerralla monta kappaletta yhdelle vastaanottajalle – helposti, ekologisesti ja veloituksetta. Käytäthän vain ajantasaisia rekistereitä, joihin ole saanut vastaanottajilta markkinontiluvan.

Kävijät voivat rekisteröityä tapahtumaan saamallaan koodilla jo ennakkoon tapahtuman verkkosivuilla, tai tapahtuman aikana sisäänkäynneillä. Koodit ohittavat maksullisuuden, joten asiakkaasi pääsee veloituksetta tapahtumaan. Kutsukoodit ovat kertakäyttöisiä. Ennakkoon rekisteröitymällä pääsee sujuvasti sisään ilman mahdollista jonottamista sisäänkäyntien rekisteröintipisteillä. Kävijät tulostavat rekisteröityessään rintakortin, jolla he pääsevät messuille kaikkina messupäivinä (rintakortin saa tarvittaessa tulostettua myös Messukeskuksen sisäänkäynneillä).

Tavata on verkostoitumistyökalu, joka helpottaa tapaamisten sopimista messuilla. Työkalu on ilmainen sekä yrityksille että kävijöille. Teknologia-tapahtumassa sinulla on mahdollisuus Tavatan avulla verkostoitua muiden osallistujien, järjestäjien ja näytteilleasettajien kanssa ja löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia, ideoita, asiakkaita, asiantuntijoita ja muita hyödyllisiä kontakteja! Voit sopia 15 minuutin tapaamisia paikan päälle numeroituihin pöytiin. Merkityn tapaamisalueen löydät tapahtuma-alueelta. Tervetuloa verkostoitumaan!

Rekisteröidy, luo profiili ja anna työkalun etsiä tarpeitasi tai kiinnostuksiasi parhaiten vastaavat kontaktit muiden osallistujien joukosta ja sovi tapaamiset heidän kanssaan.

Ota Tavata käyttöösi näin:

 1. Rekisteröidy tapahtumasi Tavata-ympäristöön seuraamalla linkkiä: REKISTERÖITYMINEN TAVATAAN
 2. Päivitä yritysprofiiliisi logo, kuvaus ja muut tarvittavat tiedot sekä kutsu yrityksesi muu osastohenkilökunta Tavataan: OHJEET TÄÄLLÄ
 3. Siirry Osallistujat-välilehdelle (mobiilissa kaksi vierekkäistä henkilö-ikonia),
  tutustu muihin osallistujiin, verkostoidu ja sovi tapaamisia! Tapaamisia pääset sopimaan valitsemasi osallistujan profiilikortin kättely-ikonista klikkaamalla.

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Ilmoita lehdistötilaisuudet ja julkaise tiedotteet eMessukeskuksen kautta kohdassa Markkinoi osallistumistasi, ja voit halutessasi toimittaa printtiversiot mediakeskukseemme, joka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina. Toimittajat tunnistat messuilla PRESS -rintamerkistä ja somevaikuttajat sekä bloggaajat CONTENT CREATOR -rintamerkistä.

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta.

Viestinnän asiantuntija Pia Sievinen, pia.sievinen@messukeskus.com, puh. +358 40 559 9155.

Promotarvikkeet on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla yli 20 vuotta. Valikoimassa monipuolisesti markkinointituotteita brändättäväksi yrityksen ilmeellä, mm. vaatteet, kynät, kaulanauhat, henkilökortit, makeiset, messukassit, painetut esitteet, käyntikortit, flyerit, rollupit, messupöydät, esitetelineet.

Promotarvikkeet tarjoavat Habitaren näytteilleasettajille 10 % alennuksen kaikista ennen 11.9. tehdyistä tilauksista. Mainitse tilauksen yhteydessä koodi Promo10.

Promotarvikkeiden showroom sijaitsee osoitteessa Helsinki Fashion House, Mikkolantie 1A, 00640 Helsinki

Puh. 09-54246400 tai asiakaspalvelu@promotarvikkeet.com

Tapahtuman kävijät haluavat kuulla yrityksenne uutuustuotteista ennakkoon. Voitte ilmoittaa teillä tapahtumassa esillä olevat uutuustuotteet eMessukeskuksen kautta kuukausi ennen tapahtumaa. Uutuustuotteet ovat näkyvillä tapahtuman verkkosivuilla ja saat ilmaista näkyvyyttä sitä kautta.

Ilmoitat uutuustuotteista eMessukeskuksessa näin:

 1. Kirjaudu eMessukeskukseen
 2. Markkinoi osallistumistasi
 3. Päivitä yritysprofiili
 4. Katalogin tuotteet
 5. Lisää uusi tuote

Tapahtuman kävijät etsivät etukäteen tietoa messujen tarjonnasta ja mitä messuosastoilla tapahtuu messujen aikana. Ohjelma voi olla mm. tuote-esittelyitä, puheenvuoroja, haasteita, kilpailuja tai vaikka tutoriaaleja. Ilmoita ohjelmasta eMessukeskuksessa kohdassa Ohjelma niin se julkaistaan tapahtuman nettisivuilla ja saat ilmaista näkyvyyttä ohjelmallenne.

Osaston rakentaminen

Voit tilata kauttamme osastosuunnittelun tai valita omaan tarpeeseesi sopivan vaihtoehdon valmiista osastomallistosta. Osastopakettiemme rakenne- ja alustamateriaaleissa valmiiksi huomioituna uudelleenkäytettävyys sekä valaistuksessa energiatehokkuus.

Jos olet tilannut tai osastoosi kuuluu graafisia tuotteita, muistathan toimittaa tarvittavat aineistot osoitteeseen graphics@messukeskus.com viimeistään 2.8.2024. Myöhässä toimitettujen aineistojen tilauksiin lisätään 50 % kiirelisä.

Graafisiin tuotteisiin tarvittavat aineistot:

 • Painovalmiit PDF-tiedostot (tarkista tilausvahvistuksen mukana tullut aineisto-ohje)
 • Otsalautatekstit/logot

Huomioithan, että halleissa 6 ja 7 ei ole yleisvaloa päällä. Valaistuksella on merkittävä rooli osaston suunnittelussa, joten otathan huomioon näyttelyalueen hämärän yleisvalaistuksen osastosi suunnittelussa. Näyttelyaikaista valaistusta testataan rakennusajan viimeisinä päivinä. Mikäli osaston valaistus ei tunnu riittävältä tuolloin, voit tilata tarvittaessa lisävalaisimia osastolle eMessukeskuksesta kohdasta Tilaa tuotteita ja palveluita (ennakkoon tilattuna lisävalot ovat edullisempia).

innoittelumme perustuu hintajaksoihin. Mitä aikaisemmin teet tilauksia, sitä edullisemmin saat osastollasi tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ja varmistat tuotteiden saatavuuden. Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet eMessukeskuksesta kohdasta Tilaa tuotteita ja palveluita. Kun teet tilaukset 7.8.2024 mennessä, saat tuotteet edullisemmin. Säästä ja tilaa ennakkoon!

 • 8.8.2024 hinnat nousevat 20 %
 • 22.8.2024 hinnat nousevat 50 %
 • 4.9.2024 hinnat nousevat 100 %

Lisätietoja: osastopalvelut@messukeskus.com

Vakiokorkeuden (hallissa 6 300 cm ja halleissa 3 ja 7 250 cm) ylittävät rakenteet ovat mainostilaa, josta laskutetaan vähintään 450 €. Kaksikerrosrakenteissa toisen kerroksen pinta-alasta laskutetaan 50 % paikanvuokrasta. Yli 250 cm korkeat (halleissa 3 ja 7) ja 300 cm korkeat (hallissa 6) rakenteet on hyväksytettävä Messukeskuksen teknisellä neuvojalla 45 päivää ennen tapahtumaa. Toimitathan tiedot viimeistään 45 päivää ennen näyttelyn alkua lähettämällä piirroksen osoitteeseen osastopalvelut@messukeskus.com.

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eMessukeskuksen kautta kohdassa Lähetä kulkulupia. Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai tulostuksen voi tehdä myös Messukeskuksen sisäänkäynneillä tai Messutoimistossa, josta saa myös rintakorttitaskuja kulkuluville.

Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia. Huomioi kuitenkin, että osastoon sisältyvän määrän yli lähetetyt näytteilleasettajan kulkuluvat ovat maksullisia. Hinta: 10,48 euroa / kpl + alv 24 %. Rakentajan kulkuluvat ovat maksuttomia.

Osastoon sisältyy kulkulupia seuraavasti:

 • alle 6 m2 osastoon 3 kpl
 • 6-10 m2 osastoon 5 kpl
 • 12-21 m2 osastoon 10 kpl
 • 24-36 m2 osastoon 15 kpl
 • 40-50 m2 osastoon 20 kpl
 • yli 50 m2 osastoon 25 kpl

Alanäytteilleasettaja saa yhden maksuttoman kulkuluvan.

Näytteilleasettajan kulkulupa on osaston messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajien taukotilaan ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut NoHo Partnersin kahviloissa). Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina.

Messuaika

Messukeskuksessa on käytössä EuroParkin puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä. Pysäköinnin laskutuksesta vastaa EuroPark.

Koko Messukeskuksen alue on maksullista pysäköintialuetta, myös sisätilan messuhallit. Pysäköinti on ilmainen tunnin (60 min) lastaus-, rakennus- ja purkutöihin. Alle 60 min alueella ollut tavarantuoja voi ajaa ulos alueelta maksamatta pysäköinnistä. Jos tavaran purkaminen vie enemmän kuin 60min, tulee maksaa pysäköintimaksu. Muistathan ajaa ulos samaa reittiä kuin tulit, jotta puomiton pysäköintijärjestelmä rekisteröi auton.

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta.

Messukeskuksen ravintolapalveluiden takaa löytyy Pohjois-Euroopan johtava ravintolatoimija Noho Partners Oyj, jonka Restaurants & Event Catering takaa laadukkaat ravintolapalvelut kaikkialle sinne, missä kulloinkin tapahtuu. Gaalat, juhlat, kokoukset, tapahtumat ja tietysti messut sijoittuvat eri puolelle hallia – niin myös meidän ravintolamme ja cateringimme.

Osastotarjoilut
Yritysasiakkaiden on mahdollista tilata etukäteen tarjoiluita messuosastolleen verkkokaupan kautta. Yritysasiakkuuden voimme myöntää suomalaisille yrityksille.

Mikäli haluat tilata osastotarjoiluita ilman yritysasiakkuutta tai yrityksellä ei ole suomalaista y-tunnusta, voit olla yhteydessä Noho Partnersiin osoitteessa messukeskus@noho.fi.

Osastotarjoiluja tilattaessa muistathan miettiä myös kalustetarpeet:
Ravintolapalveluiden myynti auttaa kalustetarpeiden suunnittelussa ja tilaa kalusteet teille messujen kautta. Kalusteiden kustannukset veloitetaan cateringin kanssa samalla laskulla.

Osastoille/ tapahtumiin erikseen tuotavat tarjoilukalusteet eivät sisälly tarjoilujen hintoihin.

Ruoka- ja juomalipukkeet
Voit tilata QR-koodein toimivia sähköisiä ruoka- ja juomalipukkeita haluamallesi summalle tai valita niille tietyn tuotteen, liput jaettaan sähköisesti tai ne voi myös tulostaa. Lipuke toimii maksuvälineenä valituissa ravintoloissa ja laskutusasiakkaiden lipukkeet veloitetaan käytön mukaan. Lipukkeita on mahdollista hankkia verkkokaupasta myös ilman yritysasiakkuutta ennakkomaksulla valitsemalla maksutavaksi verkkomaksun.

Tavoitat Restaurants & Event Catering myyntitiimin sähköpostitse messukeskus@noho.fi
tai puhelimitse +358 41 732 3712, myyntipalvelu on avoinna ma–pe klo 9–16.

Näytteilleasettajien taukotila on avoinna tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti. Näytteilleasettajien taukotila on Messukeskus Siiven 2. kerroksessa. Ovikoodi löytyy kulkuluvasta.

Näytteilleasettajien taukotilassa voit nauttia kupin kahvia. Tilassa on pieni keittiöpiste, wc-tilat ja suihkut.

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille.

Meillä on valmius huolehtia myös osastosi erityisistä turvallisuustarpeista. Näissä palvelutarpeissa sinua auttaa turvallisuuspalvelukumppanimme Securitas. Turvallisuuspalveluihin voit tutustua eMessukeskuksen Tuotteet ja palvelut -sivuilla. Valitse ensin tapahtuma ja tämän jälkeen tuotekategoria Osastopalvelut ja sen alta Turvallisuus.

Merkitse toimitusosoite osastolle saapuvalle tavaralle näin:

Messukeskus / Messutapahtuman nimi
Näytteilleasettaja, osastonumero
Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

Yritysasiakkaitamme palvelee Messukeskuksen oma langaton verkko nimeltä Messukeskus Exhibitor. Verkko on erillinen kävijöidemme käyttämästä Messukeskus-verkosta.

Salasana verkon käyttöön löytyy eMessukeskuksesta ja toimitamme sen sinulle myös asiakasviestissä ennen tapahtumaa.

Tarjoamme myös yrityskohtaisia verkkoratkaisuja lisäpalveluna tarpeidenne mukaisesti, langallisena tai langattomana.

Messukeskus toteuttaa yhteistyössä Ammattiopisto Liven opiskelijoiden kanssa huilipalvelua, jossa pienen yrityksen osastohenkilökunta voi lyhyellä varoitusajalla soittaa Liven päivystysnumeroon ja tilata osastolleen tuuraajan esim. kahvi- tai lounastauon ajaksi.

Huilipalvelun aikataulut ja yhteystiedot päivitetään myöhemmin.