Siirry sisältöön
Osallistu

Osallistu


Pohjoismaiden johtava huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare tavoittaa jopa 50 000 sisustamisesta kiinnostunutta kuluttajaa, alan ammattilaiset ja vaikuttajat, sekä median edustajat. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamiseen sekä kodin ja tilojen toiminnallisuuteen ja visuaalisuuteen.

Katso alta kaikki osallistumisvaihtoehdot!

Osasto

Valitse valmisosasto, tilaa pelkkää näyttelytilaa ja rakennuta osastosi itse tai hyödynnä suunnittelu- ja rakennuspalveluamme.

Messuosallistuminen käynnistyy Messustartista (sis. pistorasia 16A 230V 3,6 kW ja sähkön kulutus, näkyvyys- ja ympäristömaksu), jonka hinta on 650 €

Voit vuokrata pelkkää näyttelytilaa ja täydentää osastopaikkasi haluamillasi rakenteilla, kalusteilla ja tekniikalla.

Osaston kokoHinta/m² + alv
1–199 m²136 €/m² + alv
200–399 m²110 €/m² + alv 
400– m²99 €/m² + alv 

Osastopaketti sisältää seinät, maton, otsalaudan tekstillä sekä valaistuksen.

HUOM! Osastorakennepaketin hinnat eivät sisällä näyttelytilaa, joka tulee varata erikseen.

Osastopaketista on moneksi. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia osastopaketteja, jotka toimivat erinomaisesti suunnittelun pohjana messuosallistumista ideoitaessa. Tapahtuman tekniikan myyntipäällikkö kartoittaa mielellään tarpeesi ja varmistaa, että kokonaisuus on yrityksesi näköinen ja toimiva. 

Haluatko tilata yrityksellesi yksilöllisesti suunnitellun osaston? Autamme mielellämme!

Näkyvyys

Täydennä tapahtumaosallistumisesi lisänäkyvyydellä tai varaa promootiopaikka.

Houkuttele kävijät osastollesi ja kasvata tunnettuuttasi!

Tee kauppaa, lanseeraa ja lisää brändisi tunnettuutta; räätälöity kohderyhmä odottaa juuri sinua.

Messukeskuksen sisäänkäynneillä teet välittömän vaikutuksen tapahtumaan tulijoihin.

Digitaaliset mainospinnat tavoittavat tehokkaasti kymmenet tuhannet messukävijät jopa 50 kertaa tunnissa koko tapahtuman ajan! Valittavanasi on erilaisia näkyvyyspaketteja, joiden avulla tavoitat Messukeskuksessa Lapsimessujen aikaan vierailevat kävijät. Diginäyttöjen lisäksi tarjolla on kymmeniä muitakin vaihtoehtoja. Kysy lisää ja autamme mielellämme.

Messukeskusta ympäröivät neljä ulkomainospintaa tavoittavat ohi ajavat ympärivuotisesti. Lisää nämä näytöt osaksi omaa ulkomainonnan valikkoasi tai hyödynnä niitä tapahtumien yhteydessä. 

Täydennä tapahtumaosallistumisesi lisänäkyvyydellä. Ohjaa kävijöitä osastollesi, kerro uutuustuotteesta tai muistuta brändistäsi – visuaalinen viesti jää mieleen.


Alueet ja teema-alueet

Autamme sinua tapaamaan juuri oikeat kävijät tehokkaasti. Voit valita sinulle sopivimman tavan näkyä tapahtumassa messuosastolla, Messukeskuksen mainospaikoissa ja tapahtuman markkinoinnissa. Voit varata näyttelytilaa haluamaltasi Habitaren alueelta tai osallistua jollekin useista teema-alueistamme. Tutustu hintoihin ja mahdollisuuksiin ja kysy lisätietoja. Autamme mielellämme!

HALLI 6

Halli 6 on kuratoitu muotoilun kohtaamispaikka.

Kuratoitu muotoilun kohtaamispaikka, jossa esitellään ja myydään ajankohtaista ja kiinnostavaa muotoilua sekä inspiroidutaan ilmiöistä. Hallissa 6 nähdään bränditarinoita, konsepteja, installaatioita ja tuote-esittelyjä kansainvälisellä tasolla. Minimirakennuskorkeus 3 metriä, yleisvalot pois päältä tapahtuman ajan.

HALLI 7

Hallissa 7 tarjolla on uusia ideoita sisustajalle!

Halli 7 tarjoaa uusia ideoita sisustajalle! Alueella esitellään ja myydään monipuolisesti ratkaisuja eri tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin ja lastenhuoneisiin. Kävijät tulevat hankkimaan alueelle esimerkiksi huonekaluja, kodin elektroniikkaa ja tulisijoja. Tuo tuotevalikoimasi Habitaressa Halliin 7 ja tavoita kohderyhmäsi!

HALLI 3

Halliissa 3 esitellään sisustamisen pientuotteet ja palvelut kodinsisustajille.

Halli 3 esittelee sisustamisen pientuotteet ja palvelut kotiaan intohimoisesti sisustaville. Alueella on kuhinaa, kun kävijät metsästävät taidetta, kodin sisustustekstiilejä ja muita piensisustamisen löytöjä kotiinsa!

ANTIIKKI & VINTAGE

Habitaren Antiikki & Vintage tuo yhteen antiikin, vintagen ja vanhan taiteen ystävät – asiantuntijat, keräilijät, ammattilaiset, harrastajat ja kauppiaat.

Antiikki & Vintage -tapahtuma siirtyy jatkossa yhä voimakkaammin osaksi Suomen johtavaa huonekalu-, sisustus- ja designtapahtumaa Habitarea. Uusi ja vanha kohtaavat sisustuksenpientuotteiden sekä vintagen ja antiikin ystävien omalla alueella. Keräilijän paratiisista löytyvät astiat, sisustusesineet, valaisimet ja huonekalut.

MATERIALS

Habitare Materials on Habitaren kokemuksellinen ja inspiroiva materiaalikirjasto, jossa kävijät pääsevät tutustumaan kodin pintamateriaaleihin ja kokeilemaan eri materiaalien yhdistelemistä toisiinsa.

Habitare Materials tarjoaa materiaalivalmistajille uudenlaisen ja vaivattoman osallistumistavan näyttelyyn. Habitare Materials-näyttelyn toteutuksesta ja kuratoinnista vastaavat NEMO arkkitehdit Jussi Laine ja Maria Klemetti Laine. Jussin ja Marian johdolla Habitare Materials isännöi näyttelyn kokonaisuudessaan,

Habitare Materials valtaa jälleen Milanon! Habitare Materials -näyttely on kutsuttu maailman tärkeimpään muotoilutapahtumaan Milanon designviikolle keväällä 2025. Tule mukaan valloittamaan kansainvälinen yleisö!

CHOICE

Habitare Choice nostaa näkyviin yritysten vastuullisia askeleita.

Habitare Choice nostaa näkyviin yritysten vastuullisia askeleita. Se kutsuu mukaan yrityksiä ja toimijoita, jotka ovat tehneet tietoisia valintoja kohti vastuullisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta.

NAAPURIT

Uusi Habitare Naapurit -teema-alue on Ulla Koskisen ja Anna Pirkolan suunnittelema ja kuratoima alue, joka pitää sisällään Naapurit-näyttelyn ja -korttelin.

Habitare Naapurit on Habitaren uusi Ulla Koskisen ja Anna Pirkolan suunnittelema ja kuratoima teema-alue. Habitare Naapurit -osallistuminen pitää sisällään osallistumisen kuratoituun Naapurit-näyttelyyn sekä yrityksen valinnan mukaan joko kevyen Kioski-paikan teema-alueen läheisyydestä tai osastopaikan Naapurit-korttelista. 

HANDMADE

Habitare Handmade -alue nostaa esiin käsin tekemisen ja suomalaisen käsityöosaamisen.

Habitare Handmade -alue nostaa esiin käsin tekemisen ja suomalaisen käsityöosaamisen. Se tarjoaa katsauksen kotimaisiin käsityötuotteisiin sekä monipuoliseen materiaalitarjontaan sekä kutsuu kävijän osallistumaan diy-työpajoihin ja seuraamaan alueella esittäytyvien toimijoiden työnäytöksiä.

THE BLOCK

Habitaren uuden muotoilun The Block -alue esittelee nousevat muotoilijat ja tuoreet tuoteideat sekä tuotteita valmistavat yritykset.

Habitaren uuden muotoilun The Block -alue esittelee nousevat muotoilijat ja tuoreet tuoteideat sekä tuotteita valmistavat yritykset.

PRO

Habitare Pro on ammattilaisille omistettu tapahtumakokonaisuus, joka tarjoaa ainutlaatuisia verkostoitumis- ja kohtaamiskokemuksia ja tuo yhteen kansainvälisen muotoiluyhteisön Helsingissä.

Habitare Pro on tapahtumakokonaisuus, joka on omistettu ammattilaisille ja tarjoaa ainutlaatuisen alustan tavata johtavia arkkitehtejä, suunnittelun ammattilaisia, ostajia sekä lehdistöä.

ART

Habitaressa myös taiteilijoilla on mahdollisuus esitellä taidettaan Habitare Art -osastolla, joka sijoittuu Halliin 3. 

Habitaressa myös taiteilijoilla on mahdollisuus esitellä taidettaan Habitare Art osastolla, joka sijoittuu Halliin 3. Tarjolla on erilaisia valmiita osastoratkaisuja, jotka mahdollistavat taiteen esittelyn inspiroivassa ympäristössä.

SHOWROOMS

Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare esittelee kumppaneiden showroomeja Helsinki design district -alueella.

Habitaren ja Helsinki Design Weekin yhdessä toteuttamassa Showrooms Habitare x Helsinki Design Week -tapahtumakokonaisuudessa yritykset pääsevät esittelemään keskustassa sijaitsevissa näyttelytiloissaan tuotteitaan ja palveluitaan niin alan ammattilaisille kuin suurelle yleisöllekin.

Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle täydellinen tapa osallistua Habitareen!

Ota yhteyttä

Autamme sinua onnistumaan – ole yhteydessä, niin mietitään juuri teille sopivin tapa olla mukana messuilla!

Ida Grönman

Ida Grönman

Myyntipäällikö
Habitare: Asumisen palvelut ja talot • Rakentamis- ja remontointipalvelut • Kylpyhuoneet ja saunat • Keittiöt • Lifestyle • Valaistus • Takat ja tulisijat, kiukaat • Kodinkoneet & Digi • Hifituotteet • Lasten sisustus • Materiaalit ja tarvikkeet • Habitare Choice
+358 40 5003 525

eMessukeskus

eMessukeskuksessa voit muun muassa hoitaa kaikki messuosallistumiseesi liittyvät tilaukset, kutsua asiakkaita tapahtumiin, lähettää kulkulupia, päivittää yritysprofiiliasi ja ilmoittaa osasto-ohjelmasta.