Skip to content

Kumppani esittäytyy – Bonava Suomi Oy

Uusi koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Habitaren kumppani Bonava Suomi Oy keskittyy luomaan kodikkaita uudiskohteita ja vetovoimaisia naapurustoja, joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Toiminnan keskiössä on asiakas sekä intohimoinen ote rakennusalan uudistamiseen.

 

 

Mikä on Bonava Suomi ja mitä teette?

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Toimintamme kattaa kokonaisvaltaisen asuntorakennuttamisen ja -kehittämisen tontinhankinnasta hankekehitykseen, uusien kotien suunnitteluun, tuotantoon, markkinointiin, myyntiin ja erinomaiseen asiakaspalveluun. Asiakkainamme ovat yksityiset kodinostajat ja sijoittajat. Suomessa toimimme vahvoissa kasvukeskuksissa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Kansainvälistä tehokkuutta liiketoimintaan Bonava saa kahdeksan toimintamaansa kautta.

 

 

 

Millainen on suunnittelufilosofianne?

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista ”Bo” eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Vaikka meillä on pitkä kokemus kodeista ja naapurustoista, emme tee niitä yksin. Tarvitsemme asiantuntevien insinöörien, arkkitehtien ja suunnittelijoiden lisäksi asiakkaidemme apua. Haluamme kuulla heidän mielipiteensä ja ymmärtää heidän tarpeensa ennen kuin käärimme hihat ja ryhdymme hommiin. Siksi otamme asiakkaamme mukaan matkalle kohti uutta kotia ja tulevaa naapurustoa. Parhaissa kodeissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea ihmisistä ja elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään.

Kuten koti, myös naapurusto merkitsee ihmisille erilaisia asioita. Yhdelle mukava naapurusto tarkoittaa lähikauppaa, toiselle leikkikenttää, kolmannelle tupaantuliaisia naapureiden kanssa ja neljännelle kattoterassia. Yksi on kuitenkin varmaa: mukava naapurusto ei ole meille vain yksi lisämauste tai ominaisuus, vaan kaiken lähtökohta. Rakkaasta paikasta on moneksi.

 

Bonava.fi

 

Bonava-naapurustoja:
Postipuisto, Helsinki
Vermonniityn kotikortteli, Espoo
Kultarinkonpuiston kotikortteli, Vantaa
Lielahden kotikortteli, Tampere
Linnanfältin kotikortteli, Turku
Ahjo-Kalevan kotikortteli, Oulu

Liity mukaan Habitare-messuklubiin – saat läpi vuoden tarjouksia ja tietoa sisustuksesta, uusista suunnittelijoista ja designista

Liity klubiin