Skip to content

Protoshop 2021 suunnittelijat

Ida Korsström

Ida Korsström on Aalto-yliopistosta valmistunut tekstiilisuunnittelija, jonka työ keskittyy pintasuunnitteluun ja kudottuihin kankaisiin. Kankaan suunnittelussa Ida nauttii kudontatekniikan rajoitusten tutkimisesta ja hänen uusimpiin aluevaltauksiin kuuluu värien vuorovaikutus kudotuissa kankaissa. Ida saa inspiraatiota monesta eri lähteestä kuten taiteesta, perinteisestä käsityöstä, luonnosta ja muodista. Työssään hän jättää tilaa intuitiolle ja spontaaniudelle ja uskoo, että esteettisesti kestävä muotoilu voi myös olla hauskaa ja ilmeikästä.

@idakorsstrom

Kati Peltola

Kati Peltola on käsityötaiteilija, joka työskentelee pääosin lasin kanssa lampputekniikaa hyödyntäen. Tekniikassa lasia sulatetaan paikallisesti polttimen avulla. Teokset ovat veistosmaisia ja leikittelevät käyttöesineiden estetiikalla. Kati on Aalto-yliopiston Contemporary Design-maisteriohjelman alumni.

www.katipeltola.com
@kati.aussi

Netta Kandelin

Netta Kandelin on viimeisen opiskeluvuotensa aloittava sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun opiskelija Lahden Muotoiluinstituutista. Toiminnallisuus toimii hänen muotoilussaan ohjaavana tekijänä – unohtamatta kuitenkaan harkittuja yksityiskohtia ja leikkisyyttä. Muotoilijana hän toivoo pääsevänsä työskentelemään laaja-alaisesti, mutta kestävästi erilaisissa suunnitteluprojekteissa, eri materiaalien ja menetelmien parissa.

@nettakandelin

Imola Balogh

Imola Balogh on unkarilainen arkkitehti, joka opiskelee Aalto yliopiston kalustesuunnittelun MA-ohjelmassa. Työssään Imola pyrkii löytämään harmonisen suhteen rakenteen ja funktion välille. Rakenteellinen ajattelu innostaa häntä löytämään puhtaan ja pelkistetyn ratkaisun ja materiaalien käyttö niiden ominaisuuksien mukaan kannustaa häntä suunnittelemaan kestävästi. Hänen tavoitteenaan on suunnitella visuaalisesti yksinkertaisia, rakenteellisesti selkeitä ja teknisesti kestäviä kalusteita.

@imola__balogh

Riku Toivonen

Riku Toivonen on Helsingissä toimiva muotoilija, jonka kiinnostuksen kohteena on tutkia inhimillisiä toimintatapojamme, sekä sitä miten toimimme vuorovaikutuksessa esineiden kanssa. Hän pyrkii ratkaisemaan arjen ongelmia ripauksella huumoria, jotta elämä olisi parempaa. Rikun tavoitteena on luoda käytännöllisiä, pitkäikäisiä sekä esteettisesti miellyttäviä tuotteita tämän päivän haasteet huomioiden.

www.rikutanelitoivonen.com
@rikutanelitoivonen

Susanna ja Tobias Feuerbacher

Muotoilijapariskunta Susanna ja Tobias Feuerbacher työskentelevät Koivisto-nimisellä vanhalla maatilalla Karkkilassa. Susanna on valmistunut muotoilijaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta ja Tobias University of Applied Sciences Schwäbisch Gmündistä Saksasta. Harmoninen ja pelkistetty muotokieli yhdisti pariskunnan opiskelijavaihdon aikana, josta yhteinen matka muotoilun parissa alkoi.

www.koivistostudio.fi
@koivistostudio

Yingjie Liang

Yingjie Liang toimii laajasti sekä tila-, kaluste- että tuotesuunnittelun alalla. Hän ihailee muotokieltä, jossa leikkisyys yhdistyy hienostuneisuuteen ja jossa rakenteen ja materiaalin sisäinen logiikkaa toteutuu. Hän uskoo että hyvä muotoilu herättää tunteita ja uteliaisuutta.

www.yingjiedesign.com

Tong Ren

Tong Ren on valmistunut tekstiili- ja vaatetussuunnittelun MA-ohjelmasta Aalto-yliopiston Taiteen ja suunnittelun korkeakoulusta. Hän on opiskellut ja työskennellyt pitkään myös teollisen muotoilun parissa.

@tongrentongren

Juho Pasila

Juho Pasila on kalustemuotoilija, joka uskoo että tuotteen tulee tuoda iloa käyttäjälleen, mutta myös vastata parhaimmalla mahdollisella tavalla siihen tarpeeseen, johon se on suunniteltu. Hänen suunnittelulleen ominaista on materiaalien ja ratkaisujen kokeileminen käytännössä ja muodon työstäminen valmistuksen ehdoilla.

www.pasiladesign.fi
@pasiladesign

Sandra Prami

Sandra Prami opiskelee toista kanditutkintoaan Aalto-yliopistossa Muotoilun ohjelmassa. Hän on aiemmin valmistunut graafiseksi suunnittelijaksi vuonna 2018. Sandraa inspiroi käsityö eri materiaalien parissa, toiset visuaalisten alojen taitavat tekijät sekä menneiden vuosikymmenten muodista kertovat esineet. Hän haluaa muotoilla esineitä jotka ovat kuin lahjoja käyttäjän arjessa.

@pramisandra