Skip to content

Uusi ei ole synonyymi paremmalle! Kolme hyvää syytä kurkata käytettyjen huonekalujen maailmaan

Vastuullinen kulutus on jo kaikille tuttu konsepti, ja tänä päivänä sisustamisen ympärille on kertynyt yhä useampi mahdollisuus toimia ympäristöystävällisesti. Joukosta erottuu muun muassa Mjuk, suomalainen kovaa vauhtia kasvava kiertotalouden startup yritys. Mjuk nähdään syksyllä Habitaressa, esitellen aivan uudenlaisen yritysidean, jossa yhdistyy tyylikkäät second-hand kalusteet sekä vastuullinen kulutus.

Second hand kalusteilla luot helposti tyylikkään sisustuskokonaisuuden – ja luonto kiittää! Kuva: Mjuk

1. Uusi ei aina ole parempi – osta fiksummin ja halvemmin

Sohvan vaihto tai uuden ruokapöydän hankkiminen haaveissa? Uudet huonekalut saattavat olla hyvinkin kalliita, ja niiden toimituksessa voi kestää useampikin viikko. Suosittelemme tämän takia kurkkaamaan myös käytettyjen huonekalujen maailmaan. Saatat löytää suosikkibrändisi tuotteita huomattavasti huokeampaan hintaan, ja täten kannat myös korttasi kekoon tukemalla kiertotaloutta sekä vastuullista kulutusta.

Löydät helposti useita eri sisustusesineitä Mjukin laatutarkastetusta valikoimasta. Sisustukseen tuo lämpöä ja yhtenäisyyttä kaunis itämainen matto, keraaminen pöytävalaisin sekä tyylikäs metallinen tarjoiluvaunu. Kuvan sisustuskokonaisuus on luotu käyttäen ainoastaan second hand -löytöjä. Kuva: Mjuk

2. Kierrätä käytetyt huonekalusi helposti ja vaivattomasti

Löytyykö kotoasi kenties käytettyjä huonekaluja, joista haluaisit päästä eroon, mutta prosessi tuntuu vaivalloiselta? Voit helposti myydä huonekalusi netin kautta. Koko prosessi hoituu vaivattomasti esimerkiksi käyttäen Mjukin palveluja! Napsauta kuva käytetystä huonekalusta, täytä myyntilomake näppärästi parissa minuutissa, ja tämän jälkeen Mjuk hoitaa puolestasi loput!

Uusi sisustus suunnitelmissa? Anna vanhalle suosikki sohvallesi uusi koti ja tue kiertotaloutta! Kuva: Mjuk

3. Luo tyylikäs kokonaisuus sisustamalla käytetyillä huonekaluilla

Tuntuuko käytettyjen huonekalujen sulauttaminen sisustukseen vaikealta? Meidän suosituksemme on uskaltaminen! Yhdistä rohkeasti sekä uutta että vanhaa, ja käytä eri materiaaleja. Sisustamalla käytetyillä huonekaluilla luot ajattoman ja tyylikkään kokonaisuuden. Erilaiset tekstiilit tuovat myös pehmeyttä tilaan ja luovat yhtenäisyyttä. Kierrätetty koti on persoonallinen koti, jossa taatusti viihdyt hyvällä omatunnolla.

Yhdistämällä eri materiaaleja luot ajattoman ja yhtenäisen kokonaisuuden. Puun sävyt ja trendikäs rottinki tuo kauniin kontrastin moderneille kalusteille. Pehmeyttä ja yhtenäisyyttä tilaan tuovat erilaiset tekstiilit. Kuva: Mjuk

Tutustu koko Mjukin upeaan valikoimaan osoitteessa mjuk.fi.

Liity mukaan Habitare-messuklubiin – saat läpi vuoden tarjouksia ja tietoa sisustuksesta, uusista suunnittelijoista ja designista.

Liity klubiin