Skip to content

Habitaren sisustusblogi tarjoaa ideoita ja vinkkejä sisustamiseen. Tervetuloa inspiroitumaan!

 

 

Christmas with Kaisa – Lahjoja ja paketteja

Kukapa ei rakastaisi lahjoja! Lahjojen saaminen ilahduttaa aina, mutta vielä antoisampaa on lahjojen suunnitteleminen ja antaminen läheisille.

Katso Kaisan vinkit paketointiin

Christmas with Kaisa – Kattaus on puoli ruokaa

Habitaren uuden joulublogin aloittaa Kaisa Kuokka, jonka mielestä joulu on ihmisen parasta aikaa! Kaisan joulublogi Christmas with Kaisa vie lukijat jo hyvissä ajoin joulun tunnelmaan. Yhdessä miehensä Aleksi Kuokan kanssa kirjoitettu 24 askelta jouluun -kirja on kaunis opas ja keittokirja erilaisiin joulun ajan valmisteluihin.
Habitaren ensimmäisessä blogissa Kaisa auttaa kattamisen saloihin. Nautinnollisia luku- ja kattaushetkiä!

Lue lisää

 

 

Mielikuvituksen aika x Eija Koski

Himmelin matemaattinen kauneus herättää Eija Koskessa pyhyyden kokemuksen. Himmelisti toivoo, että perinteinen suomalaisen taidekäsityö ei kaventuisi joulukoristeeksi.

Lue lisää

Mielikuvituksen aika x Roope Mokka

Ajatushautomo Demos Helsingin perustaja Roope Mokka kurkottaa työssään tulevaisuuteen tilanteessa, jossa oletushorisontti on hämärän peitossa. Elämme isojen kysymysten aikaa, jotka Mokka kohtaa kaunistelematta.

Lue lisää

 

 

Uusi ei ole synonyymi paremmalle! Kolme hyvää syytä kurkata käytettyjen huonekalujen maailmaan

Vastuullinen kulutus on jo kaikille tuttu konsepti, ja tänä päivänä sisustamisen ympärille on kertynyt yhä useampi mahdollisuus toimia ympäristöystävällisesti. Joukosta erottuu muun muassa Mjuk, suomalainen kovaa vauhtia kasvava kiertotalouden startup yritys.

Lue lisää

 

 

Mielikuvituksen aika x Linda Linko

Taiteilija Linda Lingon töissä maisemat, ohikiitävät hetket ja ihmishahmot on tallennettu voimakkaisiin, varmoihin vetoihin ja tarkalla silmällä valittuihin sävyihin. Linko on tehnyt yhteistyössä Henzel Studiosin kanssa taidemattojen sarjan, johon pääsee tutustumaan OHO galleriassa 20. elokuuta avautuvassa Burst Into -soolonäyttelyssä.

Lue lisää

Mielikuvituksen aika x Paimion parantola

19. päivänä kesäkuuta yleisölle ovensa jälleen avaavan, Alvar ja Aino Aallon suunnitteleman Paimion parantolan historia alkoi 1930-luvulla tuberkuloosipotilaiden paranemista tukevana paikkana ja jatkuu tulevaisuudessa kansainvälisenä ihmisten, tieteen ja kulttuurin kohtaamispaikkana.

Lue lisää

 

 

Parvekkeen ja terassin sisustus – viisi vinkkiä ulkotilojen sisustamiseen

Kaipaako parveke tai terassi päivitystä? Kurkkaa Veken vinkit parvekkeen ja terassin sisustukseen ja luo rento ja kesäinen tunnelma!

Katso vinkit

 

 

Mielikuvituksen aika x Glasshouse Helsinki

Glasshouse Helsinki on uusi avaus designissa ja muodissa. Se on liike ja näyttelytila Aleksanterinkadulla sekä verkkokauppa, mutta paljon muutakin. Ennen kaikkea se on uuden ja vastuullisen kasvun mahdollistaja. Glasshouse Helsingin perustaja Mirkku Kullberg kertoo, mihin kaikkeen rohkealla ajattelulla ja tekemisellä pääsee, jos edes mielikuvitus ei ole rajana.

Lue lisää

Mielikuvituksen aika x Relove

Kukapa ei tuntisi Relovea? Ja nimenomaan suomalaisittain lausuttuna. Noora Hautakangas seurasi intohimoaan ja intuitiotaan ja perusti vuonna 2016 second hand -liikkeen ja kahvilan yhdistelmän, josta tuli menestys. Toukokuussa avautuu kolmas Relove Helsingin Stockmannille.

Lue lisää

Mielikuvituksen aika x Norma

Onko Norma tuttu? Vuonna 2020 perustettu suomalainen huonekaluyritys luo esineitä, jotka edustavat niin kutsuttuja funktionaalisia arkkityyppejä. Sohvia, tuoleja, hyllyjä – ja tulevaisuudessa kuka ties mitä. Kaiken takana on estetiikka, Norman muotoilujohtaja Mikael Kivelä uskoo.

Lue lisää

Mielikuvituksen aika x Hanna Anonen

Muotoilija Hanna Anosesta piti tulla ratsastuskoulun opettaja. Muutos suunnitelmiin iski tajuntaan hetkessä, kun hän vieraili lapsena ratsastustallin pitäjän piirustusstudiolla. Siellä Anosen eteen avautui maailma, jota hän ei ollut osannut kuvitella olevan edes olemassa.

Lue lisää

 

 

Asuntomessut esittäytyvät tänä vuonna Tuusulassa. Rykmentinpuiston messualueella nautitaan asumisen uusista trendeistä.

Lue lisää

Viisi vinkkiä makuuhuoneen sisustukseen

Kaipaako makuuhuoneesi päivitystä, mutta olet epävarma sisustukseen liittyvissä valinnoissa? Näillä vinkeillä luot harmonisen tunnelman makuuhuoneeseesi.

Katso vinkit

 

 

Lastenhuoneen sisustaminen voi tuntua vaikealta tehtävältä – lapset kun kasvavat nopeasti ja maku muuttuu, kun ikää tulee lisää. Kurkkaa viisi vinkkiämme pitkäikäisen lastenhuoneen sisustamiseen!

Kurkkaa vinkit

 

 

Haluaisitko päivittää sohvasi, mutta et tiedä minkälaiseen malliin ja verhoiluun kallistuisit? Kurkkaa vinkkimme sohvan valintaan.

Katso vinkit

Joulun 2019 värit: tummanvihreä, burgundi ja ruskean sävyt

Luo joulusisustuksella täydellinen joulun tunnelma kotiin.

Katso vinkit
Bolon x Missoni -juhlamallisto lanseerattiin syyskuussa 2019

Bolon x Missoni – uutuusmallisto 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi

Bolon juhlistaa tänä vuonna 70-vuotisjuhliaan ja lanseeraa juhlavuoden kunniaksi silmiähivelevän värikkään malliston Missoni Homen kanssa. Uusi mallisto osoittaa, että myös lattiat voivat olla värimaailmoiltaan rikkaita ja siten ainutlaatuisia tuotteina.

Kolmannen sukupolven perheyritystä johtavat sisarukset Annica ja Marie Eklund.

Lue lisää

10+ minitarinaa Habitaren Protoshop-näyttelyn tuotteista

10+ minitarinaa osa 1/2

Esittelyssä muun muassa A Family Baby Vase, Moufu-huopa, Lempi- ja Pinna-hyllyt sekä NO 512 -valaisin.

Tutustu

10 + minitarinaa osa 2/2

Esittelyssä muun muassa Aamu-valaisin, Tick-pöydänjalka, Pi-no-pi-no -maljakko ja Triangle-naulakko, sekä Kerä-amppeli.

Tutustu
Kumppani esittäytyy

Bonava Suomi – uusi koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista ”Bo” eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Kuten koti, myös naapurusto merkitsee ihmisille erilaisia asioita. Yhdelle mukava naapurusto tarkoittaa lähikauppaa, toiselle leikkikenttää, kolmannelle tupaantuliaisia naapureiden kanssa ja neljännelle kattoterassia. Yksi on kuitenkin varmaa: mukava naapurusto ei ole meille vain yksi lisämauste tai ominaisuus, vaan kaiken lähtökohta. Rakkaasta paikasta on moneksi.

Lue lisää

Tulevaisuuden tilat

Tilojen vaikutus ihmisten hyvinvointiin ja terveyteen on nouseva ilmiö, jota tukee kasvava tutkimusaineisto siitä, miten tilan ominaisuudet vaikuttavat aivoihimme ja kehoomme.

Lue lisää

Juurevasti tilasta tilaan

Kotoisat puulajit, perinteinen puusepäntaito, Fiskars ja linjakkaat ravintolasisustukset. Nämä neljä asiaa nousevat ensimmäisinä mieleeni arkkitehti- ja suunnittelutoimisto Mattila & Merzistä.

Tutustu

Liity mukaan Habitare-messuklubiin – saat läpi vuoden tarjouksia ja tietoa sisustuksesta, uusista suunnittelijoista ja designista

Liity klubiin