Skip to content

Habitaren sisustusblogi tarjoaa ideoita ja vinkkejä sisustamiseen

Sisustamisen ja muotoilun asiantuntijat sekä vaikuttajat jakavat Habitaren sisustusblogissa vinkkejään ja ideoitaan. Tervetuloa inspiroitumaan!

 

 

Asuntomessut esittäytyvät tänä vuonna Tuusulassa. Rykmentinpuiston messualueella nautitaan asumisen uusista trendeistä.

Lue lisää

Viisi vinkkiä makuuhuoneen sisustukseen

Kaipaako makuuhuoneesi päivitystä, mutta olet epävarma sisustukseen liittyvissä valinnoissa? Näillä vinkeillä luot harmonisen tunnelman makuuhuoneeseesi.

Katso vinkit

 

 

Lastenhuoneen sisustaminen voi tuntua vaikealta tehtävältä – lapset kun kasvavat nopeasti ja maku muuttuu, kun ikää tulee lisää. Kurkkaa viisi vinkkiämme pitkäikäisen lastenhuoneen sisustamiseen!

Kurkkaa vinkit

 

 

Haluaisitko päivittää sohvasi, mutta et tiedä minkälaiseen malliin ja verhoiluun kallistuisit? Kurkkaa vinkkimme sohvan valintaan.

Katso vinkit

Joulun 2019 värit: tummanvihreä, burgundi ja ruskean sävyt

Luo joulusisustuksella täydellinen joulun tunnelma kotiin.

Katso vinkit
Bolon x Missoni -juhlamallisto lanseerattiin syyskuussa 2019

Bolon x Missoni – uutuusmallisto 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi

Bolon juhlistaa tänä vuonna 70-vuotisjuhliaan ja lanseeraa juhlavuoden kunniaksi silmiähivelevän värikkään malliston Missoni Homen kanssa. Uusi mallisto osoittaa, että myös lattiat voivat olla värimaailmoiltaan rikkaita ja siten ainutlaatuisia tuotteina.

Kolmannen sukupolven perheyritystä johtavat sisarukset Annica ja Marie Eklund.

Lue lisää

10+ minitarinaa Habitaren Protoshop-näyttelyn tuotteista

10+ minitarinaa osa 1/2

Esittelyssä muun muassa A Family Baby Vase, Moufu-huopa, Lempi- ja Pinna-hyllyt sekä NO 512 -valaisin.

Tutustu

10 + minitarinaa osa 2/2

Esittelyssä muun muassa Aamu-valaisin, Tick-pöydänjalka, Pi-no-pi-no -maljakko ja Triangle-naulakko, sekä Kerä-amppeli.

Tutustu
Kumppani esittäytyy

Bonava Suomi – uusi koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista ”Bo” eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Kuten koti, myös naapurusto merkitsee ihmisille erilaisia asioita. Yhdelle mukava naapurusto tarkoittaa lähikauppaa, toiselle leikkikenttää, kolmannelle tupaantuliaisia naapureiden kanssa ja neljännelle kattoterassia. Yksi on kuitenkin varmaa: mukava naapurusto ei ole meille vain yksi lisämauste tai ominaisuus, vaan kaiken lähtökohta. Rakkaasta paikasta on moneksi.

Lue lisää

Tulevaisuuden tilat

Tilojen vaikutus ihmisten hyvinvointiin ja terveyteen on nouseva ilmiö, jota tukee kasvava tutkimusaineisto siitä, miten tilan ominaisuudet vaikuttavat aivoihimme ja kehoomme.

Lue lisää

Juurevasti tilasta tilaan

Kotoisat puulajit, perinteinen puusepäntaito, Fiskars ja linjakkaat ravintolasisustukset. Nämä neljä asiaa nousevat ensimmäisinä mieleeni arkkitehti- ja suunnittelutoimisto Mattila & Merzistä.

Tutustu

Liity mukaan Habitare-messuklubiin – saat läpi vuoden tarjouksia ja tietoa sisustuksesta, uusista suunnittelijoista ja designista

Liity klubiin