Habi Kids

Habi Kids on lasten oma alue Habitare-messuilla. Lasten sisustusta ja muotoilua, nähtävää ja koettavaa, ohjelmaa koko perheelle! Katso koko ohjelma täältä >>

705px__habitare16_habikids_photo_aino_huovio_p-3807

Habi Kids -alueen vuorovaikutteiset installaatiot antavat pienimmille messuvieraille mahdollisuuden kurkistamaan muotoilun mielenkiintoiseen maailmaan. Habi Kidsissä on lisäksi muotoilu- ja arkkitehtuurikasvatustoimijoiden kanssa toteutettavia työpajoja. Aluetta reunustavat yritysten osastot, joissa esitellään erityisesti lapsille ja lastenhuoneisiin suunnattuja sisustustuotteita ja huonekaluja. Habi Kids on lasten oma alue, jossa myös koko perhe voi hengähtää!

Habi Kids Design School

Habi Kids Design School kutsuu kaikki mukaan keksimään, leikkimään ja ideoimaan tulevaisuuden oppimisen huvipuistoa. Lapset ja perheet yhdessä pääsevät testaamaan muotoiluoppimisen metodeja ja hyppäämään suunnittelijan saappaisiin!
tulevaisuuden-koulu_protoilu_kuvasuomu_web
Lapset suunnitteluun mukaan!
Habitaren Habi Kids -lasten alueen käyttäjät, lapsiperheet ja koululuokat, pääsevät suunnittelemaan tilan ja ohjelman yhdessä suunnittelijoiden kanssa alkukevään 2017 työpajoissa. Alue luonnostellaan ja ideoidaan käyttäjien haaveista ja toiveista inspiroituen. Tilan elementtejä työstetään kevään mittaan myös SuoMun ohjaamissa muotoilukerhoissa. Seuraa ajankohtia ja ilmoittautumisia Habitaren Facebook-sivuilta.
Suomen Muotoilukasvatusseura (SuoMu ry) on muotoiluoppimiseen vihkiytynyt toimija, joka edistää muotoilun ja muotoilukasvatuksen harrastuneisuutta ja tunnettuutta.

suomutiimi_1200_vaaka_kuvasonjasuominen_web
KUVA: Sonja Suominen. Kuvassa SuoMun Viivi Lehtonen, Mari Savio ja Katja Vaahtera

Habi Kids on Helsinki Design Weekin Lasten viikonlopun satelliittitapahtuma Habitaressa.

HDW_Logo

Yhteistyössä:

AVA_logo