Siirry sisältöön

Habitare Materials yritykset

Kuraattorin valinnat
Näyttelyn materiaalitoimittajakumppanien lisäksi Habitare Materials esittelee joukon kiinnostavia materiaaleja kuraattorin omasta materiaalikirjastosta: koti- ja ulkomaisilta itsenäisiltä materiaalinkehittäjiltä, tutkijoilta ja start-upeilta. Kuraattorin valinnat on merkitty näyttelyssä ”kuraattorin valinta” tunnuksella. Materiaalien jäljille pääset lähettämällä kuvan materiaalimallista tästä linkistä avautuvaan sähköpostiosoitteeseen.


Bjelin

Bjelin myy ja valmistaa laajaa tuotevalikoimaa sekä perinteisiä puulattioita että uusista materiaaleista valmistettuja innovatiivisia lattioita. Bjelinin lattiat valmistetaan huippumoderneissa tehtaissamme Ruotsissa ja Pohjois-Kroatiassa, josta saamme korkealaatuista FSC-sertifioitua puuraaka-ainetta.
 
Yrityksen uusin keksintö on kovetettu aitopuinen lankkulattia, jonka kovetettu pinta kestää kulutusta ja kosteutta paljon paremmin kuin perinteiset puulattiat.
 
Uusimpana kovetettujen puulattioiden mallistoomme tulee nyt syksyllä lukkopontillinen kovetettu kalanruotolattia.  

@bjelin_finland

WWW

Bolon

Bolon on ykkösluokan design-lattiabrändi, jonka tavoitteena on ilahduttaa maailmaa rohkeilla innovaatioilla ja ekologisesti kestävällä design-kokemuksella. Olemme kolmannen sukupolven ruotsalainen perheyritys, joka aloitti rohkealla idealla: kutomalla mattoja ylijäämämateriaalista.

Lattioitamme ja irtomattojamme on käytetty inspiroivien sisätilojen suunnittelussa kaikkialla maailmassa. BOLON-lattiat valmistetaan biopohjaisesta vinyylistä ja ne sisältävät 68% kierrätysmateriaalia 0% ilmastovaikutuksella.

@bolonofficial

WWW


CENT

CENT on kotimainen puusisustamisen ja -rakentamisen ammattilainen. Korkealaatuiset paneelit, listat, sauna- ja terassituotteet valmistetaan Kalajoella ympäristöystävällisesti ja modernisti. Viimeistele kotisi yli 30 vuoden kokemuksella. 

@cent.fi

WWW

Durat

Durat on Suomessa kehitetty polyesteripohjainen komposiittimateriaali, joka sisältää uusiomuovia ja on sataprosenttisesti kierrätettävissä. Durat on erinomainen materiaali keittiö- ja kylpyhuonetasoihin ja altaisiin. Se sopii täydellisesti myös useisiin muihin mittatilauskalusteisiin silloin, kun näyttävän ulkonäön lisäksi edellytetään kulutuksen kestoa, helppohoitoisuutta ja ympäristöä säästäviä ratkaisuja

@duratdesign

WWW


Ewona

Kauniita akustiikkaratkaisuja, jotka kestävät elämää. Ewona, kotimainen akustiikka- ja eristeratkaisuja valmistava yritys auttaa luomaan miellyttäviä tiloja yhdistämällä akustiikan sekä tyylikkään ja ajattoman muotoilun.

Toimiva akustiikka on avainasemassa, kun halutaan luoda miellyttäviä ja toimivia tiloja. Ewonan tuotteet on suunniteltu parantamaan tilojen äänimaisemaa ja vähentämään melua.

Vuoden 2024 Habitare-messuilla esittelemme AcuDesign-akustisen rimapaneelin uudet sävyt: harmaa tammi sekä valkolakattu saarni. Lisäksi messukävijät pääsevät tutustumaan AcuDesign-perheen uutuustuotteeseen, jonka avulla luodaan näyttäviä akustoivia kattopintoja.

@ewonafinland

WWW

Formica IKI

Formica IKI Oy on osa kansainvälistä Formica Group konsernia, joka on maailman johtava dekoratiivisten korkeapainelaminaattituotteiden valmistaja. Formica IKI Oy:n tehtaalla Kolhon kylässä valmistetaan vuosittain miljoonia neliöitä ensiluokkaista pintamateriaalia, jota käytetään laajasti niin julkisten kuin yksityisten kohteiden pintamateriaalina kun kaivataan erinomaista kulutuskestävyyttä, hygieenisyyttä ja helppoa puhdistettavuutta. Formica IKI -malliston kattava väri- ja kuosivalikoima tarjoaa suunnittelijoille valtavasti vapautta. Kaikki tuotteemme täyttävät tiukat ympäristöluokituksen vaatimukset.  

@formicagroupeu

WWW


KOIVUI

KOIVUI lämpökäsitellyt paneelit ovat visuaalisesti näyttäviä sekä vastuullisesti ja ekologisesti valmistettuja sisä- ja ulkoverhoustuotteita, jotka sopivat kaikkiin ilmasto-olosuhteisiin. Korkealaatuiset lämpökäsitellyt paneelit valmistetaan suomalaisen perheyrityksen omassa höyläämössä Varpaisjärvellä. Paneelien materiaali, kotimainen lämpökäsitelty mänty, on ympäristöystävällinen, kemikaaliton ja kestävä valinta.

Habitare Materialsissa pääset tutustumaan suosittuihin Stripe-3 rimapaneeleihin kahdessa eri koossa. Uutuutena ovat mukana myös rimapaneelien harjatut mallit.

@koivuiofficial

WWW

Maricken

Maricken on palveleva sisustusyritys sekä laadukkaiden tapettien, kankaiden ja mattojen maahantuoja. Ydinosaamistamme ovat tapetit, tekstiilit ja matot, joita voit löytää myymälöistämme, verkkokaupastamme sekä jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen.

@marickeninterior

WWW


Nerostein

Nerostein on Pohjoismaiden suurin ja nykyaikaisin kiviteollisuuden tehdas. Me Nerosteinilla uskomme, että kivi on ehdottomasti paras materiaali työtasoille, valitsitpa sitten luonnonkiven, kvartsin tai keramiikan. Kivi on kestävää, kaunista ja käytännöllistä.

Tuotantomme on ympäristöystävällistä, tuotannossa oleva vesi puhdistetaan ja käytetään uudelleen, tuotantojätteet käsittelevät sertifioidut yhteistyökumppanit.

@nerosteinfi

WWW

Nomart

Nomart Oy on suomalainen vuonna 1987 perustettu design huonekaluja ja sisustusmateriaaleja myyvä yritys. Toimimme laadukkaiden materiaalien DuPont Corian, Neolith sintrattu kivilevy ja Paperstone maahantuojana.

@nomart_surfaces

WWW


Novenberg

Novenberg Oy on ekologisten rakennusmateriaalien myyjä ja maahantuoja. 
Tuotevalikoimamme perustuu innovatiivisiin puu- ja tiilituotteisiin, joita tarjoamme  erikokoisiin rakentamisen hankkeisiin. Tavoitteemme on lisätä ilmastoystävällisten ja pitkäikäisten materiaalien käyttöä suomalaisessa rakentamisessa.  

@novenberg.fi

WWW

Nordstock

Nordstock Ltd Oy tarjoaa laadukkaita pintamateriaaleja sisustussuunnittelun, rakentamisen, remontoinnin, projektisisustamisen ja erikoiskalustevalmistuksen ammattilaisille.

@nordstock.ltd.oy

WWW


Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola on valmistanut aitoja paperitapetteja jo vuodesta 1930. Nykyisessä mallistossamme on ainutlaatuisia designtapetteja, arkistojen aarteita eri vuosikymmeniltä sekä uusia sävytyksiä ja malleja. Pihlgren ja Ritola -tapetit syntyvät perinteisellä painotekniikalla – alusta loppuun Suomessa.  

@tapettitehdas

WWW

Tarkett

Tarkettilla on 140-vuotinen historia, ja olemme innovatiivisten ja kestävien lattiaratkaisujen maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Tarjoamme laajaa valikoimaa tuotteita, kuten vinyyliä, puuta, linoleumia, mattoja ja laminaattia. Olemme sitoutuneet muuttamaan pelisääntöjä kiertotalouden avulla ja pienentämällä hiilijalanjälkeämme Tarkett Human-Conscious Design® -lähestymistavan mukaisesti kiertotalouteen ja kestävään kehitykseen sitoutuen.

@tarkett_suomi

WWW


Tulikivi

Tulikivi on suomalainen tulisijojen, kiukaiden ja sisustuskivien valmistaja, joka luo aitoja elämyksiä ja luotettavaa lämpöä luonnonmateriaaleilla, yhdistäen kotimaisuuden, vastuullisuuden ja kiertotalouden. Löydät Tulikiven messuilla osastoilta Habitare Materials 6g2 & Kioski 6e8-4 & Naapurit 6b2 Tulikivi 6e10 Avotakka 6b60 Cosy 6e50.

@tulikivi

WWW

Vink Finland

Vink Finland Oy maahantuo erilaisia sisustukseen, rakentamiseen ja mainontaan sopivia levy- ja tarratuotteita. Esittelemme Habitaressa erityisesti tulevaisuuden kierrätettäviä ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja sisustustuotteita.

@vinkfinland

WWW


VM Carpet

VM Carpetin matoissa moderni luovuus kohtaa perinteisen pohjoismaisen käsityötaidon ja muotoilun. Tuotteissa yhdistyvät luontevalla tavalla esteettisyys ja toiminnallisuus. 
 
Innovatiivisten ja ympäristöystävällisten materiaalien käyttö kuvastaa VM Carpetin sitoutumista kestävään kehitykseen. Esimerkiksi paperinarun, jota VM Carpet on käyttänyt raaka-aineena jo vuosikymmenien ajan, hiilijalanjälki on poikkeuksellisen pieni. Matot eivät ainoastaan tuo sisustukseen luonnollista kauneutta, vaan myös vähentävät osaltaan ympäristövaikutuksia. Siten ne ovat ihanteellinen valinta projekteihin, joissa ympäristöystävälliset ja näyttävät ratkaisut ovat etusijalla. VM Carpetin projektipuolen asiakkaita palvelee VMC Project vankalla osaamisella ja laajalla valikoimalla irtomattoja, kokolattiamattoja sekä tekstiililaattoja. 

@vmcarpet

WWW

Wienerberger

Wienerberger on elinkaarikestäviä ratkaisuja rakentamiseen tarjoava yritys. Päätuotteitamme ovat myös sisustuskäyttöön soveltuvat julkisivutiilet ja -laatat. Näiden lisäksi valikoimaan kuuluvat Urban-verhoustiilet, Poroton-kennoharkot runkorakentamiseen, maankatetiilet sekä keraamiset kattotiilet

@wienerbergerfinland

WWW


Woodnotes

Woodnotesin (per. 1987) toiminta-ajatuksena on yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus arvokkaaseen käsityötaitoon ja teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia. Woodnotes alkoi käyttää paperinarua käyttötekstiileissä modernilla tavalla ensimmäisenä yrityksenä maailmassa.  

Kokoelma on vuosien varrella laajentunut paperinarumatoista kokonaisvaltaiseksi konseptiksi. Sitä täydennetään joka vuosi uusilla, ajankohtaisilla ja käytännöllisillä tuotteilla. Kokonaisuus sisältää mattoja, verhoja, huonekaluja ja pientavaraa. Tuotteet tunnetaan ympäri maailmaa niiden tyylikkään muotoilun ja ylivoimaisen laadun ansiosta; ne ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja. 

@woodnotesdesign

WWW

Tilaa uutiskirje ja liity mukaan Habitaren messuklubiin!

Tilaa uutiskirje