Siirry sisältöön
 Ehea Living

 Ehea Living

”Habitarelle annan pisteitä 10+. Messujen teema oli onnistunut ja se tuki myös Ehean arvomaailmaa. – Messut olivat osoitus uudelle brändilleni, että suunta on oikea, jatka vain”

Ehea Living – Habitaresta vahvistusta visiolle  

Ehea Living on helmikuussa 2023 lanseerattu suomalainen designyritys, joka valmistaa kotimaisia ja laadukkaita valaisimia. Ehean tuotteet ovat yhdistelmä perinteistä käsityötaitoa ja modernia muotoilua.  

Yhdessä-teema näkyi läpi tapahtuman ja tuki Ehean arvomaailmaa 

Ehean tarina alkoi, kun yrityksen perustaja Tiina Roos löysi inspiraation vanhoista tiiliputkista, jotka olivat jääneet hylätyiksi vanhaan savenvalutehtaaseen. Samaiset tiiliputket toimivat Ehean ensimmäisen tuotteen, keramiikasta valmistetun Teo-valaisimen, inspiraationa. Valaisimen muotokieli syntyi muotoilijoiden Jukka Jokisen ja Heikki Konun käsissä. Ehea Living haluaa kunnioittaa menneiden sukupolvien työtä ja luovuutta ja samalla luoda vastuullista ja kestävää designia nykypäivään. 

Ehea lähti Habitareen 2023 tavoitteenaan lisätä brändinsä tunnettuutta suomalaisten suunnittelijoiden ja kuluttajien keskuudessa. Roosin mukaan Habitare oli hyvä alku brändille ja tapahtumassa näkyminen ja oleminen toi uskottavuutta brändin toimintaan. Myös Habitaren teema Yhdessä saa Roosilta kiitosta.  

”Habitarelle annan pisteitä 10+. Messujen teema oli onnistunut ja se tuki myös Ehean arvomaailmaa. Teema näkyi myös Habitaren henkilökunnan kohtaamisissa – miten otitte meidät pienetkin toimijat vastaan – kuin myös näytteilleasettajien keskuudessa. Messut olivat osoitus uudelle brändilleni, että suunta on oikea, jatka vain”, kertoo Roos. 

@ehealiving 

ehealiving.com 


Tilaa ammattilaisten uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ammattilaisten rekisteröitymiskoodin Habitareen 2024.

Tilaajana kuulet myös ensimmäisten joukossa Habitaren uutisista ja saat tietoa muun muassa uutuuksista, uusista suunnittelijoista ja designista.