Siirry sisältöön
Villa & Peite

Villa & Peite

”Habitare ylitti odotuksemme jälleen kerran. Meille verkkokauppabrändinä oli mahtavaa tavata niin vanhoja kuin uusia asiakkaita livenä. Ylitimme viime vuoden myyntiluvut 30 %, mikä kertoo kohdeyleisön relevanssista”

Ville Viinikka, Villa & Peite Toimistusjohtaja

Villa & Peite – Upeita live-kohtaamisia ja myynnillistä menestystä

Villa & Peite on suomalainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita ja kestäviä kodin tekstiilejä Porin ompelimossaan. Yritys osallistui Habitareen 2023 ja oli mukana uudella Habitare Choice -alueella. Osallistuminen oli oikean kohderyhmän tavoittamisen ansiosta myynnillisesti menestyksekäs.

Habitaresta kaupallista menestystä ja asiakaskohtaamisia verkkokauppabrändille

Villa & Peite on kotimainen perheyritys viidennessä sukupolvessa. Porin ompelimossa syntyvät käsityönä upeat tyynyt, peitot, petauspatjat sekä patjat puhtaista ja kestävistä raaka-aineista. Yritys oli mukana Habitaren 2023 uudella Choice-alueella, joka nostaa esiin yritysten vastuullisia askeleita kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Habitare 2023 oli Villa & Peitteelle kaupallinen menestys, ja edellisen vuoden myyntiluvut ylittyivät. Toimitusjohtajalta Ville Viinikka kehuu myös Habitaren monipuolisesti kuluttajia opastavia ja keskusteluun osallistavia asiantuntijapuheenvuoroja sekä elämyksellisiä osastoja, jotka mahdollistivat tutustumisen materiaaleihin ja eri valmistustapoihin.

”Habitare ylitti odotuksemme jälleen kerran. Meille verkkokauppabrändinä oli mahtavaa tavata niin vanhoja kuin uusia asiakkaita livenä. Ylitimme viime vuoden myyntiluvut 30 %, mikä kertoo kohdeyleisön relevanssista”, Viinikka kertoo.

@villajapeite

WWW


Tilaa ammattilaisten uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ammattilaisten rekisteröitymiskoodin Habitareen 2024.

Tilaajana kuulet myös ensimmäisten joukossa Habitaren uutisista ja saat tietoa muun muassa uutuuksista, uusista suunnittelijoista ja designista.