Skip to content

Habitare Deals

Olet saapunut juuri oikeaan paikkaan – tämä sivu kätkee sisälleen huipputarjouksia, joita et halua jättää väliin. Habitaren näytteilleasettajat tarjoavat sinulle messu-uutuuksia ja -tarjouksia, jotka tekevät sisustus- ja designhankinnoistasi entistäkin houkuttelevampia.

Tutustu tarjouksiin jo etukäteen!

Lisää messutarjouksia löydät alla olevan painikkeen takaa. Ja paikan päältä messuilta vielä paljon lisää!

Lisää tarjouksia

ISKU

Kaikki ISKUn valmistamat sohvat ja nojatuolit nyt messuilta -30%. Tee vastuullinen valinta ja valitse kotimainen.
Voit tutustua sohviin jo ennakkoon!

Tutustu sohviin

ISKU

ISKU tarjoaa messujen ajan erän kotimaisia Unigold Excellent -jenkkisänkysettejä 160x200cm huippuhintaan 1695€ (3068€).
Voit tutustua sänkyyn jo etukäteen!

Tutustu sänkyyn

Hakola

Hakola on designalan vaaleanpunainen kapinallinen, joka on luonut uusia muotoiluperinteitä ja tulevaisuuden klassikoita jo viimeiset 60 vuotta. Kaikki huonekalut valmistetaan edelleen käsityönä Etelä-Pohjanmaalla Jurvassa, samassa tehtaassa, josta kaikki alkoi vuonna 1963.

Habitaren ajan 12.–17. syyskuuta Hakola tarjoaa koko mallistonsa –15% alennuksella, syksyn uutuustuotteita lukuun ottamatta. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan mallistoomme Annankadun Hakola Shopille tai verkkokauppaan!

Lue lisää

Luhta Home

Luhta Home arvostaa selkeää harmonista tyyliä ja puhtaita luonnonmateriaaleja, jotka kestävät aikaa ja tuovat luonnon osaksi kotia.
Messujen ajan kaikki tuotteet Luhta Home -osastolla -20 %.

Lisäksi messuilla on erikoistarjous Aalto-käsi- ja kylpypyyhkeen mustasta ja valkoisesta väristä. Aalto-pyyhe on GOTS sertifioitua luomupuuvillaa.

AALTO Käsipyyhe: musta, valkoinen 50×70  5 € (ovh 9,95 €)
AALTO Kylpypyyhe: musta, valkoinen 70×140  13 € (ovh 25,95 €)

Tutustu

Kaarnavilla

Kaarnavilla.fi on suomalaisten tuotteiden koti. Tuotevalikoima koostuu yli 60 suomalaisen yrittäjän tuotteista, jotka korostavat Kaarnavillan arvojen seesteisyyttä, suomalaisuutta, luonnonläheisyyttä ja laadukkuutta. Habitareen Kaarnavilla tuo mukanaan tuotteita, joita ei ennen ole nähty messuilla! Osastolta löydät niin uutuustuotteita, kuten Olen loistava -yrityksen Suomessa valmistetun upean Kenno-valaisimen kuin erikoiseriä uniikkia keramiikkaa arvostetun keraamikon Savi-Sepon käsistä.

Tutustu Kenno-valaisimeen Lue lisää

Franckly

Franckly on käytetyn designin markkinapaikka, joka tuo muotoilun ystävät yhteen! Voit ostaa modernin designin parhaita sekä aitoa vintagea, ja antaa käytetyille aarteille uuden kodin.

Habitaren kunniaksi Franckly tarjoaa myyjälle edun: saat –50 % palvelumaksusta koodilla HABITARE23. Tee niin monta myynti-ilmoitusta kuin haluat – ostajat odottavat! Etu on voimassa 13.9.–25.9.2023.

Lue lisää

ISKU

Yksinkertainen, mutta monipuolinen ja mukavuutta huokuva Naked-sohvasarja perustuu idealle, että jokainen saa luoda oman uniikin tilakokonaisuutensa moduuleista. Design Petteri Häkkinen.

Lue lisää

ISKU

Fani on uusi ISKUn valmistama monipuolinen sohvatuoteperhe. Siitä on mahdollista luoda erilaisia kokonaisuuksia tilanteesi ja tilasi mukaan. Design Petteri Häkkinen.

Lue lisää

Cozy Publishing

Cozy Publishing on kymmenenvuotias lifestyle-kirjankustantamo Suomesta. Olemme erikoistuneet visuaalisesti viimeisteltyihin julkaisuihin, joista suurin osa tehdään myös englanniksi. Viime vuonna Cozyn kansainvälinen liiketoiminta ylsi ennätykselliseen kasvuun: ulkomaankauppa nousi 50 prosenttia, ja olemme vieneet kirjojamme yli 20 maahan.

Syksyn kauneimman sisustuskirjan Shifting Spaces ovh on 32 €, Habitare-messuilta voit napata kirjan mukaasi 25 €.
Cozyn kaikki kirjat alennuksella DREAMCOZYN-osastolla 6e50.

Lue lisää

Masku

Maskun Kalustetalo on suomalainen perheyritys, joka on perustettu 1983. Maskun Kalustetalo juhlii tänä vuonna 40 v juhlavuotta. Tervetuloa tutustumaan Maskun Kalustetalon monipuoliseen messuosastoon, joka löytyy 7-hallista (osasto 7f130). Osastolla on tänä vuonna myös huikea Photo Booth -kuvauskoppi, joka viihdyttää messukävijöitä. Photo Boothissa voit napata kuvan omista messutunnelmistasi yksin tai yhdessä ystävän kanssa ja osallistua samalla arvontaan! Lisäksi osastollamme on messujen ajan voimassa huikeat messutarjoukset!

– Lisäetu -10 % ostoksistasi (koskee myös tarjoushintoja)
– Ilmainen kuljetus kaupan päälle
– Maksuaikaa 60kk, kulut 0 € korot 0 %
– 10 vuoden tuoteturva kaupan päälle (arvo jopa 149 €)

Lue lisää

Kare Pop Up Shop

KARE tarjoaa Habitaren kävijöille ainutlaatuisen sisustajien ostosparatiisin, josta voit ostaa suosikkituotteita huikeilla messueduilla. Vuodesta 1981 lähtien KARE-brändi on erottunut joukosta sisustussuunnittelulla ja tuotteilla, joissa se on uskaltanut rikkoa vakiintuneet suunnittelumallit, eksentrisen muotoilun ja vahvan luovan hengen jalanjäljissä.  Kare Pop Up Shopista löydät sisustusideoita ja tuotteita, jotka ovat kaikkea muuta kuin tylsiä.

Lue lisää