Skip to content

Teema-alueet

Habitaren teema-alueet ovat Habi Kids -lastenalue, valaistuksen alue Habitare Light, aloittelevien muotoiluyritysten Habitare Startup ja Tikaun kuratoima Eettinen alue.

Habi Kids

Habi Kids -alue on Habitaren tuottama lastenalue, joka kutsuu lapset ja lapsenmieliset leikkimään ja levähtämään messuhulinan keskellä.

Lastenalue toteutetaan tänä vuonna yhdessä Muumimuseon kanssa! Lapset ja lapsenmieliset voivat soutaa Habi Kids -alueella muumien majakalle ja rentoutua rantakahvilassa. Tule kokemaan merellinen tunnelma syyskuussa Habitare-messuilla!

Tutustu

Startup-alue

Habitaren Startup-alue kokoaa yhteen kiehtovimmat uudet ja kasvavat muotoilualan yritykset. Alue on suunnattu ensisijaisesti alkuvaiheessa oleville, nouseville brändeille sekä alan tuoreille tekijöille tuotantonsa esittelemiseen suurelle yleisölle.

Habitare Light

Habitare Light esittelee valaistuksen trendit ja kiehtovimmat tuoteuutuudet, tuoretta tietoa valaistuksesta ja sen roolista erilaisissa tiloissa sekä valaistuksen vaikutuksista osana sisustusta. Tutustu valaistukseen 6f-käytävällä valobulevardilla.

Eettinen Alue

Habitaren Eettinen alue esittelee yrityksiä ja tuotteita, joiden taustalla toimivat kestävän kehityksen periaatteet ja halu tehdä maailmasta parempi – yksi tuote ja ostopäätös kerrallaan.

Maaseutukylien markkinapaikasta inspiraationsa saanut messualue muodostaa elävän ja informatiivisen kohtaamispaikan kuluttajille ja eettisille toimijoille. Alueella esitettävä näyttely on kokonaisuus eettisesti valmistettuja tuotteita tarinoineen, läheltä ja kaukaa. Alueen kuratoi suomalainen Tikau.