Skip to content

Habitaren teema-alueet

Habitaren teema-alueet ovat Habi Kids -lastenalue, valaistuksen alue Habitare Light, aloittelevien muotoiluyritysten Habitare Startup ja vuonna 2023 ensimmäistä kertaa nähtävä, yritysten vastuullisia askeleita esiin nostava Habitare Choice sekä käsityöhön keskittyvä Habitare Handmade.

Habi Kids

Habi Kids -alue on Habitaren tuottama lastenalue, joka kutsuu lapset ja lapsenmieliset leikkimään ja levähtämään messuhulinan keskellä. Vuonna 2023 Habi Kids lasten alueella nähdään kuvittaja Matti Pikkujämsän luoma värikäs minimaailma, joka kutsuu piirtämään ja askartelemaan metsään. Tavoitteena on luoda alueelle kuvakirjamainen värielämys ja minimaailma, joka tarjoaa paikan käsin tekemiseen ja saa hetkeksi unohtamaan padit ja laitteet.

Lue lisää

Habitare Handmade

Uusi Habitare Handmade -alue nostaa esiin käsin tekemisen ja suomalaisen käsityöosaamisen. Handmade tarjoaa katsauksen kotimaisiin käsityötuotteisiin ja monipuoliseen materiaalitarjontaan sekä kutsuu kävijän osallistumaan diy-työpajoihin ja seuraamaan alueella esittäytyvien toimijoiden työnäytöksiä.

Lue lisää

 

 

Habitare Choice

Habitare tuo syksyn 2023 tapahtumaan uuden vastuullisuutta ja kestävyyttä esiin nostavan Choice–alueen. Habitare Choice kutsuu mukaan yrityksiä ja toimijoita, jotka ovat tehneet tietoisia valintoja kohti vastuullisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Näyttelyn kuratoi sisustusstylisti Susanna Vento.

Lue lisää

Startup-alue

Habitaren Startup-alue kokoaa yhteen kiehtovimmat uudet ja kasvavat muotoilualan yritykset. Alue on suunnattu ensisijaisesti alkuvaiheessa oleville, nouseville brändeille sekä alan tuoreille tekijöille tuotantonsa esittelemiseen suurelle yleisölle.

Habitare Light

Habitare Light esittelee valaistuksen trendit ja kiehtovimmat tuoteuutuudet, tuoretta tietoa valaistuksesta ja sen roolista erilaisissa tiloissa sekä valaistuksen vaikutuksista osana sisustusta.