Skip to content

Teema-alueet

Habitaren teema-alueet ovat Habi Kids -lastenalue, valaistuksen alue Habitare Light, aloittelevien muotoiluyritysten Habitare Startup ja vuonna 2023 ensimmäistä kertaa nähtävä, yritysten vastuullisia askeleita esiin nostava Habitare Choice.

Habitare Choice

Habitare tuo syksyn 2023 tapahtumaan uuden vastuullisuutta ja kestävyyttä esiin nostavan Choice–alueen. Habitare Choice kutsuu mukaan yrityksiä ja toimijoita, jotka ovat tehneet tietoisia valintoja kohti vastuullisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Näyttelyn kuratoi sisustusstylisti Susanna Vento.

Lue lisää

Habi Kids

Habi Kids -alue on Habitaren tuottama lastenalue, joka kutsuu lapset ja lapsenmieliset leikkimään ja levähtämään messuhulinan keskellä.

Startup-alue

Habitaren Startup-alue kokoaa yhteen kiehtovimmat uudet ja kasvavat muotoilualan yritykset. Alue on suunnattu ensisijaisesti alkuvaiheessa oleville, nouseville brändeille sekä alan tuoreille tekijöille tuotantonsa esittelemiseen suurelle yleisölle.

Habitare Light

Habitare Light esittelee valaistuksen trendit ja kiehtovimmat tuoteuutuudet, tuoretta tietoa valaistuksesta ja sen roolista erilaisissa tiloissa sekä valaistuksen vaikutuksista osana sisustusta.