Skip to content

Torstai: Relations – Suhteet

Torstaina kuullaan vuosien 2020 ja 2021 Kaj Franck -muotoilupalkinnon voittajien haastattelut sekä inspiroidutaan kiehtovista materiaaleista.

Torstai 8.9.2022

Teema: Relations – Suhteet

Ihmisten väliset suhteet ja yhteydet sekä ihmisten suhde tilaan saavat uusia ulottuvuuksia. Yhteisöjen merkitys kasvaa ja niiden muoto voi muuttua fyysisen ja virtuaalisen rajalla. Perheiden rinnalle nousevat muut läheisten yhteisöt, joista huolen pitäminen on enemmän etuoikeus kuin taakka. Muiden merkitys omalle hyvinvoinnille nähdään kirkkaammin ja sitä arvostetaan enemmän.

#yhteisö #yhdessä #me #suhteet #huoli #hoiva #community #together #we #relations #care

Tutustu ohjelmaan

 

Ohjelmatärpit torstaille:

Vuoden 2020 Kaj Franck -muotoilupalkinnon voittajan haastattelu

Lue lisää

Vuoden 2021 Kaj Franck -muotoilupalkinnon voittajan haastattelu

Lue lisää

Habitarematerials on Habitaren osallistava näyttelykokemus, jossa kävijät pääsevät vapaasti yhdistelemään erilaisia pintamateriaaleja ja kokemaan itse eri pintojen ja värien yhdistelmiä.

Lue lisää

Paja&Bureaun holistinen lähestymistapa suunnittelu- ja tuotantoprojekteissa yhdistää niin perinteisiä käsityötaitoja ja tietoja kuin nykytekniikkaa, -työkaluja ja -estetiikkaa.

Lue lisää

Lähde hauskalle merimatkalle koko perheen voimin! Habi Kids on tänä vuonna Pop up Muumimuseo! Katso työpajaohjelma klo 10-19

Lue lisää