Skip to content

Habitare PRO

Uudistunut Habitare PRO on uusi tapahtumakokemus, joka on omistettu ammattilaisille ja tarjoaa ainutlaatuisen alustan tavata johtavia arkkitehtejä, suunnittelun ammattilaisia, ostajia sekä lehdistöä. Esittelemme pohjoismaisen muotoilun parhaat puolet ja tunnustamme sen syvällisen vaikutuksen muotoiluteollisuuteen.

Habitare PRO tarjoaa ammattilaisille 3 päiväisen verkostoitumis- ja kohtaamiskokemuksen ja tuo yhteen kansainvälisen muotoiluyhteisön juhlimaan luovuutta Helsingissä.

Habitare PRO alue sijaitsee hallissa 6, ja on avoinna ainoastaan ammattilaisille keskiviikosta perjantaihin.

 

DESIGN TALKS -AMMATTILAISOHJELMA

Habitaren avajaispäivänä 13.9 tapahtuman päälavan ohjelma täyttyy englanninkielisestä ammattilaisohjelmasta, joka palvelee myös kansainvälistä yleisöä.

Ajankohtainen ja inspiroiva ohjelmasisältö tarjoaa syvällistä vuoropuhelua alan johtavien vaikuttajien kanssa.

 

HABITARE PRO LOUNGE – KOHTAAMISIA & VERKOSTOITUMISTA

Habitare Pro -alueelle avautuva Habitare PRO Lounge on ammattilaisten verkostoitumisalue, missä pääset kohtaamaan kollegoja sekä avaamaan uusia mahdollisuuksia.

Habitare PRO Lounge pitää sisällään tyylikkään verkostoitumisalueen sekä baarin, jossa järjestetään avajaispäivän päätteeksi myös Habitaren viralliset ammattilaisjatkot.

 

UUTTA 2023: SHOWROOM YHTEISTYÖ

Vuonna 2023 Habitare esittelee Helsingin designalueen parhaita paikallisia showroomeja. Showroomissa on mahdollisuus järjestää tapahtumaohjelmaa aina tuotelanseerauksista cocktail-juhliin!

Vierailijat pääsevät rekisteröitymään Showroom-tapahtumiin Habitaren verkkosivujen kautta ja pääsevät osaksi Habitaren kaupunkifestivaalitunnelmaa!

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?
Ota yhteyttä HABITARE PRO -tiimiin:
Hanna Laikola
+358 (0)44 980 2101
ext-hanna.laikola@messukeskus.com
Hilla Rapila
+358 (0)44 2911 920
hilla.rapila@messukeskus.com
Outi Forsblom
+358 (0)40 8228 343
outi.forsblom@messukeskus.com
Ida Grönman
+358 (0)40 5003 525
Ida.gronman@messukeskus.com