Siirry sisältöön

Verkostoidu Tavatassa

Tapaamisalusta Tavata

Ota kaikki irti verkostoitumisesta tapaamisalusta Tavatan avulla! Tavata on helppokäyttöinen tapahtuma- ja verkostoitumisalusta, jonka avulla voit sopia tapaamisia yritysten edustajien ja ammattilaiskävijöiden kanssa messujen aikana. Alusta on ilmainen sekä yrityksille että kävijöille.

Rekisteröidy, luo profiili ja anna Tavatan etsiä tarpeitasi tai kiinnostuksiasi parhaiten vastaavat kontaktit muiden osallistujien joukosta ja sovi valmiiksi 30-60 minuutin tapaamiset heidän kanssaan. Tapaamiset voi järjestää Habitaressa ammattilaisten kohtaamispaikalla, Habitare Pron Meeting Lounge -alueella.

Tavatan avulla

  • Tutustut ennakkoon tapahtuman muihin osallistujiin
  • Voit ehdottaa tapaamisia tapahtumassa paikan päällä
  • Optimoit aikasi tapahtumassa ja tehostat näin verkostoitumistasi tapahtumassa
  • Löydät sinulle parhaat mahdolliset asiakkaat, partnerit ja uudet talentit

Tervetuloa verkostoitumaan! 

Ota Tavata käyttöösi näin:

1. Siirry Tavatan sivulle tästä >

2. . Klikkaa Rekisteröidy ja liity tapahtumaan painiketta, mistä pääset kirjautumissivulle. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi. Luotuasi perusprofiilin tietosi, pääset suoraan sisälle Habitare-tapahtuman verkostoitumisalustalle. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, josta klikkaamalla vahvistat rekisteröitymisesi.

3.  Siirry alustalla Profiili-välilehdelle ja täytä tapahtumakohtainen profiilisi kuntoon. Täällä voit kertoa muille osallistujille enemmän itsestäsi sekä siitä, mitä olet tapahtumasta etsimässä.

4.  Muut osallistujat löydät Osallistujat-välilehdeltä. Tutustu osallistujiin, verkostoidu ja sovi tapaamisia paikan päälle!