Siirry sisältöön
Habitare Pro x Grano

Habitare Pro x Grano

Grano tuottaa Habitare Pro -tapahtumaan kaksi näyttävää pahvista valmistettua installaatiota; interaktiivisen workshop-tilan sekä Pro Central Barin. Installaatioiden suunnittelusta vastaa BoardWalk, innovatiivinen yritys, joka luo korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä huonekaluja, tuotteita ja installaatioita taitetusta pahvista. Materiaalit toimittaa Vink.

Workshop-tila

Workshop-tila on rakennettu hyödyntäen Vinkin kennopahvia. Se on modulaarinen, kupolimainen rakenne, joka toimii sekä puheenvuorojen ja esitysten pitämiseen enintään 20 hengen yleisölle, ollen akustisesti tähän täydellisesti sopiva.

Ulkopuolen jaot tarjoavat tarpeeksi näkösuojaa lyhyille, yksityisille verkostoitumistapaamisille. Jokaisessa osiossa on interaktiivinen aaltopahvista valmistettu pöytä ja jakkaroita, joihin vierailijat voivat kirjoittaa esimerkiksi muistiinpanoja tapaamisten aikana. Materiaalissa on integroitu palosuojaus, mikä tekee siitä sopivan myös sisätapahtumiin.

Rakenne on valmistettu ja rakennettu Granon toimesta Suomessa, ja sen on suunnitellut BoardWalk.

Habitare Pro Central Bar

Habitare Pro Central Bar on interaktiivinen baari, jonka muoto ja tuntuma ovat samankaltaisia kuin sen workshop-tilassa.

Baarin jalusta heijastaa työpajan rakennetta, kun taas baaritason pinta paljastaa raakapahvin ja sen luonnolliset elementit. Kohokuviointi jäljittelee Kyrö-jokea, jonka varrelle Kyrö Distilleryn pullot integroidaan ja asetetaan esille.

Vierailijoita rohkaistaan piirtämään ja jättämään jälkensä myös baaritasoon, mikä muuttaa rakenteen ”taideteokseksi” messujen aikana. Baaritason altistaminen ympäristön vaikutuksille myös havainnollistaa, miten pahvi reagoi esimerkiksi kostuessaan tai kun lasinpohjasta jää siihen jälkiä. Tämä paljastaa kerroksia ja kertoo messujen tarinaa.

Pro Central Bar on rakennettu Vinkin kennopahvista, ja rakenteen on tuottanut ja rakentanut Grano Suomessa. Baarin on suunnitellut BoardWalk.

Yhteistyössä

Grano

Grano tarjoaa asiakkailleen parhaat ratkaisut erilaisille painetuille ja digitaalisille pinnoille, vastuullisesti ja tehokkaasti. Yhteistyössä asiakkaidensa kanssa Grano maksimoi heidän viestiensä vaikuttavuuden juuri oikeilla pinnoilla.

Grano on suomalainen monitoimialayhtiö, jonka asiantuntijayhteisö hallitsee sekä huippuluokan teknologian että käsityötaidon. Kaikki tuotanto tapahtuu Suomessa, ja Grano työllistää noin 900 ammattilaista ympäri maata, Helsingin seudulta Lappiin.

Grabo on osa Panostaja-konsernia.

Grano tuotti ja rakensi Habitare Pro -tapahtuman baarin ja workshop-tilan rakenteet.

BoardWalk

BoardWalk luo korkealaatuisia, ympäristöystävällisiä huonekaluja, tuotteita ja installaatioita taitetusta pahvista. Tämä yksi yksinkertainen materiaali omaa lämpimän ja kauniin pinnan ja on erittäin monipuolinen sekä kestävä.

Yritys tarjoaa kestäviä ratkaisuja tapahtumiin, näyttelyihin, gallerioihin, messuihin, kauppatapahtumiin, festivaaleihin, kaupallisiin tiloihin, ravintoloihin, työpaikoille, vähittäiskauppaan ja muihin väliaikaisiin rakenteisiin.

BoardWalk on ekosuunnitteluyritys, joka kattaa koko prosessin suunnittelusta hävittämiseen. Suunnitelmat ovat toimivia ja kestäviä, kevyitä ja uudelleenkäytettäviä, helppokäyttöisiä ja koottavia sekä 100 % kierrätettäviä. Koska huonekalut on suunniteltu sopimaan mihin tahansa ympäristöön, ne ovat luonnostaan ympäristöystävällisiä. BoardWalkin tuotteet voivat auttaa viestimään sitoutumisesta kestävyyteen ja vahvistamaan brändi-identiteettiä samalla kun ne tekevät todellisen eron ympäristössämme.

Habitare-tapahtuman rakenteet ovat suunnitelleet muotoilija ja BoardWalkin perustaja Hanna Laikola sekä arkkitehti Henna Helander.

Vink Finland

Vink Finland Oy kuuluu kansainväliseen Vink-konserniin, joka toimii 21 Länsi-Euroopan maassa sekä Kiinassa, työllistäen yli 1 500 ihmistä. Vinkillä on 60 vuoden kokemus Euroopan muovipuolivalmisteiden markkinoilta, ja Suomen Vink on ollut alansa edelläkävijä ja suunnannäyttäjä jo yli 50 vuoden ajan.

Vinkin rakenteissa käytetty materiaali on Swedboard Fibre FR, joka on erityisesti suunniteltu näyttelyrakenteisiin ja huonekalujen valmistukseen. Materiaali on palosuojattu, ja sillä on paloluokitus EN 13501-1:2018 B-s1,d0. Se on täydellinen valinta ekologisten näyttelyrakenteiden, huonekalujen ja suurempien rakenteiden rakentamiseen. Swedboard Fibre FR on paperipohjainen ja täysin kierrätettävä.

Vink Finland toimitti materiaalit Habitare-tapahtuman baarin ja työpajan rakenteisiin.

Vink.fi