Skip to content

 

 

 

Habitare panostaa tänä vuonna äänentoistoon!

Folk-alueella, hallissa 7, tarjolla on laaja kattaus hifistelyä. Äänentoiston aatelia tarjoaa Genelec Lounge, jossa kuullaan myös huippukeikka Darudelta! Alueelta löydät Gigantin ja Powerin osastot, joiden valikoimasta pääset tutustumaan muun muassa äänentoistoon, kodintekniikkaan ja digiin.

Jos tanssijalkaa vipattaa oikein kunnolla, kannattaa piipahtaa myös torstaina Design Discoon Habitaren teemanäyttelyssä, jossa yhdistyy disco ja design klo 17–19. DJ:n tahdittamana voit nauttia näyttelyn tunnelmasta tanssien!

Shopping Night Daruden tahtiin perjantaina 15.9.

Perjantai-illan aikana Folk-hallissa luvassa Habitare Shopping Night – etuja ja messutarjouksia Daruden tahtiin!

 

Maailman tunnetuimpiin danceartisteihin lukeutuva Darude esiintyy Habitaren perjantai-illassa klo 18–19. Vuosisadan vaihteen Sandstorm-hitistä maailmanlaajuiseen menestykseen ponnahtanut artisti ei esittelyjä juuri kaipaa! Keikka kuullaan Folk-alueelle sijoittuvassa äänentoiston aatelia tarjoavassa Genelec Loungessa. Lisäksi illan aikana kävijöitä viihdyttää tarttuvaa ja koukuttavaa dancemusiikkia soittava DJ Slow. Tule ystäviesi kanssa nauttimaan hyvästä seurasta, juomasta sekä keikasta ja tee samalla huippulöytöjä alueen näytteilleasettajien messutarjouksista!

Tutustu artisteihin

Tutustu messutarjouksiin

 

Habi Hour – kuohuvaa 20 % alennuksella!

 

 

Koko Messukeskuksen ravintolatarjonta on uusittu ja tiloihin tuotu upea kattaus kiinnostavia ravintolabrändejä. Uudenlaisia makuelämyksiä tarjoavat Habitare-messuista lähtien mm. ikoninen Lilla Strindberg, laadukkaisiin ja kotimaisiin raaka-aineisiin vannova hampurilaisketju Friends & Brgrs sekä aasialaisia makuja yhdistelevä Hanko Aasia. Sinua odottavat myös Rooftop Bistro & Cafe, Paddington Pub, Café Milano, Fair Buffet by Pihka ja monet muut herkuttelupaikat.

Perjantaina klo klo 18–20 saat kaikissa Messukeskuksen ravintoloissa kuohuviinipullon tai lasillisen kuohuviiniä 20 % alennuksella!

Katso koko kattaus ja tule nauttimaan

Huippukeikoille messulipun hinnalla!

Darude Live @ Genelec Lounge

Darude on nimi, joka ei esittelyjä kaipaa. Daruden vuosisadan vaihteen Sandstorm -hitistä on tullut maailmanlaajuinen trance-anthem, jota on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo yli 600 miljoonaa kertaa ja kappaletta on ylistetty yhdeksi kaikkien aikojen ikonisimmaksi tanssikappaleeksi. Sandstormin lisäksi Daruden neljä studioalbumia ovat poikineet hänelle useita hittejä kuten Music ja Next to You. Ahkerasti ympäri maailmaa keikkaileva DJ on palkittu myös kolmella Emma-patsaalla.

Darude käynnisti vuoden 2023 julkaisemalla uutta musiikkia ja suomalainen megatähti avaa uusia ovia urallaan uudella Vibing Out –levymerkillään. Uusi levy-yhtiö on syntynyt Daruden viikoittaisten Twitchissä järjestettävien #VibingOut-live-striimien innoittamana. Vibing Outin pyrkimyksenä on jatkaa samaa yhteisölähtöistä toimintaa, omaksua uusia tekniikoita ja tarjota alusta uusille elektronisen musiikin kyvyille. Labelin ensimmäinen julkaisu on Daruden, House Bodyn ja Oskr:n ilmestyvä Outlaws-single.

Aika: 15.9.2023 18.00–19.00

Paikka: Genelec Lounge

DJ Slow LIVE @ Genelec Lounge

Tarttuvaa ja koukuttavaa dancemusiikkia soittava DJ Slow on esiintynyt ympäri maailmaa yli 30 vuoden ajan. Musiikkia eri artisteille, elokuviin ja tv-ohjelmiin kirjoittanut, tuottanut ja miksannut artisti tanssittaa Habitaren yleisöä perjantaina Genelec Loungessa.

Aika: 15.9.2023 15.00–17.00

Paikka: Genelec Lounge

 

OODA & Dial Mo @ Genelec Lounge

Artistikaksikko OODA & Dial Mo´ yhdistävät voimansa ja laittavat energisellä, poppia & räppiä yhdistelevällä keikkasetillään lauteet lämpimäksi illan päätähteä Darudea odotellessa!
OODA on pirskahteleva ja vahvasoundinen, modernia poppia tekevä naisartisti Lahdesta. Turkulainen Dial Mo´tekee lyriikat edellä soljuvaa pop-räppiä ja tulkitsee biiseissään tunnetiloja laidasta laitaan. Kaksikko on tehnyt useita yhteisbiisiprojekteja vuodesta 2022 alkaen.
@oodafficial @dialmofficial

Aika: 15.9.2023 17:20 – 17:50

Paikka: Genelec Lounge

 

Genelec Lounge

Genelec Lounge Folk-hallin keskellä tarjoilee messuilla kattauksen äänentoiston aatelia. Lisäksi Genelec Loungessa vieraita viihdyttää perjantaina 15.9. Darude ja DJ Slow! Tätä iltaa ei kannata ohittaa!

Tule tervehtimään Genelecin asiantuntijoita myös osastolle 6k58. Genelecin henkilökunta auttaa kaikissa äänentoistoon liittyvissä asioissa ja samalla voit tutustua Genelecin Home Audio -tuotteisiin kuten upeisiin Fennia Prize -kunniamaininnalla palkittuihin 6040R Smart Active -kaiuttimiin sekä G-sarjan aktiivikaiuttimiin ja F-sarjan aktiivisubwoofereihin.

 

Lue blogista Genelecin mielenkiintoinen tarina

Koe kuvan ja äänen täydellinen liitto

Gigantin messuosastolla pääset hämmästymään jopa 98″ Samsung Q80C 4K QLED -älytelevision upeasta kontrastista, syvyydestä ja väriavaruudesta. Resoluution ja kuvan laadun merkittävät edistysaskeleet mahdollistavat tässäkin mallissa TV:n suuremman koon kuvan laadusta tinkimättä!

Samsung soundbar tarjoaa ainutlaatuisen surround-kokemuksen – ääni ja kuva täydellisessä harmoniassa. Tule tutustumaan globaaliin menestystarinaan ja mahtaviin messutarjouksiin Gigantin osastolle!

Samalla lipulla Hifimessuille!

Samaan aikaan messuviikonloppuna 16.–17.9. järjestetään Messukeskuksessa Hifimessut – Suomen suurin ja merkittävin korkealuokkaisen äänentoiston näyttelytapahtuma.

Hifimessuille pääset Habitaren messulipulla!

Haluatko kokea, miltä tuntuu ihan kuin istuisi orkesterin keskellä? Tai kuinka vinyylilevyt voivat herättää tunteita, jotka olit unohtanut? Tai miten huippukuulokkeet vievät sinut aivan uusiin ulottuvuuksiin. Ja highend-tason hifilaitteet ovat myös kauniita katsella. Sukella highend-äänentoiston upeaan maailmaan ja anna musiikin viedä sinut unohtumattomalle matkalle. Luvassa on näyttävä kattaus maailman huippubrändejä ja laitteistoja aina ultra-highend-tasolla saakka.

Tutustu Hifimessuihin samalla kertaa, Habitaren messulipulla pääset molemmille messuille!

Lue lisää Hifimessuista