Habitare visioi Huomisen kotia

 

 

Habitaressa 13.–17.9.2017 on 11 erikoisnäyttelyä, 4 teema-aluetta, yli 300 näytteilleasettajaa, 30 ohjelmanumeroa, 11 kansainvälistä puhujaa ja lähes 50 kotimaista esiintyjää. Suomen johtavan huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuman teemana on Huomisen koti.  

 

Huomisen koti on tila tai mielentila, jossa voi tuntea olevansa turvassa, lämpimässä ja rakastettu. Se luo vastapainoa elämän hektisyydelle ja muutoksille.

Kodin määritelmä ja siten myös huomisen koti on murroksessa. Pystytämme kodinomaisia olotiloja työpaikoille, kahviloihin, maalle ja kaupunkiin. Koti voi olla väliaikainen, liikkeessä, jaettu tai virtuaalinen – yhdistävänä seikkana on tunne turvallisuudesta.

Ajankohtaisinta muotoilua Habitaressa esittelevän Ahead-hallin näyttelyarkkitehtuurista vastaa palkittu suunnittelutoimisto KOKO3, teemana ilo. Värikkäät ilmapallot nostavat suomalaiset designikonit ilmaan ja muodostavat kujan, joka kuljettaa kävijän näyttelyalueen läpi ohjelmalavalle.

Tutustu Habitaren ohjelmaan ja keynote-puhujiin täällä

 

Osta lippusi nyt

Suunnittele messukäyntisi ja löydä messujen koko tarjonta!

Poimi tärpit taskuusi Messukeskuksen mobiilisovelluksella, josta löydät kaikki Messukeskuksen tapahtumat ohjelmineen! Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille.