Habitare 2018

Suomen johtava huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.–16.9.2018. Habitare 2017 toi yhteen 56 000 kävijää ja yli 400 yritystä. 

 

Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamiseen, kodin ja tilojen toiminnallisuuden ja visuaalisuuteen. Lisäksi Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua asumisen ajankohtaisista teemoista. Habitaren vuoden 2018 teema Roots – Pintaa syvemmälle nostaa esiin ja korostaa asioiden alkuperää, aitoutta ja persoonallisuutta. Teema näkyy osastoilla ja ohjelmassa sekä näyttelyarkkitehtuurissa, jonka suunnittelee arkkitehti- ja suunnittelutoimisto Mattila & Merz.

Samaan aikaan Habitaren kanssa: Antiikki ja HighEnd Helsinki sekä ammattilaisten tapahtuma Habitare Pro.

Seuraa meitä somessa:

| #habitare2018www.facebook.com/habitare@HabitareFair |

 

Suunnittele messukäyntisi ja löydä Habitaren koko tarjonta!

 

Tältä sivulta löydät Habitaressa olevat yritykset, ohjelman ja tarjoukset. Sydän-symbolilla voit merkitä omat tärppisi, jotka löydät Suosikit-välilehdeltä.

Voit myös poimia suosikkisi taskuusi Messukeskuksen mobiilisovelluksella, josta löydät kaikki Messukeskuksen tapahtumat ohjelmineen! Sovellus on ladattavissa iOS– ja Android-laitteille.